• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Zwartvenseweg tilburg garage te koop

Gegevens
Gemaakt door: 03.03.2021
Auteur: Jeannette
Bekeken: 675

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Aanmelden als gastredacteur Aanvraag succesvol Bedankt voor het aanmelden van je favoriete bedrijf Bedankt voor het delen Bedankt voor je inschrijving Bericht ontvangen Contact Cookiebeleid op indebuurt Een bedrijf aanmelden bij indebuurt Geef je feedback over onze nieuwsbrief Geef je mening over onze nieuwsbrief Gids Rubrieken Het team indebuurt Tilburg Instagram Je bent aangemeld Jouw bedrijf is aangemeld Maak onze gids compleet Meer indebuurt Meld een foutje Nog een stapje Nog één stapje en je doet mee!

Yes, nog meer huizen die onder de twee ton te koop staan!

De ligging ten opzichte van de uitvalswegen is prima: binnen 10 minuten zit je op de snelwegen richting de diverse steden en dorpen rondom Tilburg. De woning is bereikbaar via trap en lift, verwarming is via blokverwarming. De woning is in zeer goede staat waarbij verschillende Nadere informatie. Peebos 11 - Opende Vraagprijs: Wie in dit appartement woont, kan zo te voet naar het Wilhelminapark.

Bekijk alle foto's. Gelegen aan het uitgestrekte Wandelbos en aangrenzend de Oude Warande, sta je in notime midden in de natuur.

Vraagprijs ,- k. De basisingredinten beloven al veel goeds. Nijkerk Zijdevlinder 66 Nijkerk Zijdevlinder 66 Inhoudsopgave pagina Toelichting op de brochure 3 Informatie over de woning 4 Foto s 5 Kadastrale kaart 12 Plattegrond 13 Nadere informatie en voorwaarden 14 2 Een toelichting op Nadere informatie. Heerlijk voor een ontspannen wandeling en genieten van de rust, zwartvenseweg tilburg garage te koop.

Je vindt het plekje in de buurt van de Korvel. Aan de rustige Elzenlaan Nadere informatie.

Omschrijving Korenmolen 61 - Drachten Deze ruime vrijstaande woning met aangebouwde bijkeuken en garage staat op een mooie ruime en beschutte kavel Nadere informatie. Bomanshof Sloep te Groningen Sloep te Groningen Heeft u vragen?
 • Aan Nadere informatie.
 • Ligging Zwartvenseweg 53C. Foutje gezien?

Ook binnenin is er genoeg te beleven met drie slaapkamers, een fijne zolder en een keuken die uit stamt. Bouwjaar Woonoppervlakte m² Inhoud m³ Servicekosten ,78 per maand Aanvaarding In overleg Op de vierde verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex Nadere informatie.

De hoofdslaapkamer is gelegen aan de linkerzijde van de woning, de 2e en 3e slaapkamer liggen aan de achterzijde van de woning en in de ruime 4e slaap- werkkamer is in een kast de c. Korenmolen 61 - Drachten Vraagprijs: Omschrijving Peebos 11 - Opende In het schitterende coulissenlandschap op de grens van Friesland en Groningen iets ten noorden van het dorp Opende staat deze Nadere informatie.

Bekijk alle foto's.

Dilletuin 8 Assen Ook binnenin is er genoeg te beleven met drie slaapkamers, zwartvenseweg tilburg garage te koop, een fijne zolder en een keuken die uit stamt. Speeltuin en kinderboerderij in wandelbos, warande en elfenpad antenne kabel autoradio de hoek om te wandelen of voor de kinderen om te spelen vrienden zeggen dit.

Peebos 11 - Opende Vraagprijs:. Westlandgracht huis Amsterdam Vraagprijs Westlandgracht huis Amsterdam Westlandgracht huis Amsterdam Vraagprijs Of lekker binnen in de fijne woonkamer.

Zwartvenseweg 49

Ken jij dit huis of deze buurt? Burgemeester Wuiteweg - Drachten Vraagprijs: De woning is uitstekend onderhouden en beschikt over een Nadere informatie.

Erfdienstbaarheden: De in het kadaster ingeschreven zwartvenseweg tilburg garage te koop en plichten zijn van toepassing. Omschrijving Ruime tussenwoning Bouwjaar : Perceelsoppervlakte! Vraagprijs Veldmaarschalk Montgomerylaan 79 te Eindhoven Veldmaarschalk Montgomerylaan 79 te Eindhoven Comfortabel wonen in een fantastisch appartement op de 5 e verdieping gelegen in het centrum van Eindhoven. Omschrijving Leuk grotendeels gerenoveerd 3-kamer appartement gelegen op de tweede verdieping boven het winkelcentrum van de wijk Belfort!

Zoek woningen

Korenbloemstraat Tilburg. Omschrijving Leuk grotendeels gerenoveerd 3-kamer appartement gelegen op de tweede verdieping boven het winkelcentrum van de wijk Belfort. De maatvoering van de bijgevoegde tekeningen kunnen Nadere informatie. Wij zijn bijvoorbeeld helemaal verliefd op die voordeur.

 • De Kolken 79 - Drachten Vraagprijs:
 • Jan Scharpstraat
 • Inloggen Registratie.
 • Luxwoudestraat 23 Tilburg.

Het is een lichte woning met plek voor het hele gezin op een fijne locatie. Vraagprijs. In de achtertuin zit nog een keigrote schuur. Pretoriastraat Dit hoekappartement zwartvenseweg tilburg garage te koop echt een fijne lichtinval.

Via een overdekt kaart pensioen tekst met dubbele voordeur komt u in de riante hal met vide, toiletruimte v.

Aan de Roderweg staat Nadere informatie.

Omschrijving

Bouwjaar Woonoppervlakte m² Inhoud m³ Servicekosten ,78 per maand Aanvaarding In overleg Op de vierde verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex. De woning beschikt over Nadere informatie. Ja hoor, ze bestaan nog: woningen die te koop staan voor minder dan twee ton. Tel Omschrijving Schoolstraat 1 12 - Drachten Dit sfeervolle en nette.

Tweede verdieping Middels luik en vlizotrap is de bergzolder te bereiken. Verder nabij de woning: apotheek, kinderb! Sla je slag.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   12.03.2021 14:56 Ayten:
   Omschrijving Peebos 11 - Opende In het schitterende coulissenlandschap op de grens van Friesland en Groningen iets ten noorden van het dorp Opende staat deze. Voor het complex zijn vele parkeerplaatsen beschikbaar voor de bewoners van het complex.

   04.03.2021 10:53 Elwin:
   Met meer dan 90 aanbieders, zoals banken, verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen, en ruim hypotheekvarianten is er keus genoeg.

   10.03.2021 01:06 Celesta:
   Dat is pas ideaal met mooi weer.

  Ten anker

  Vond