• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Spelling oefenen werkbladen groep 4

Gegevens
Gemaakt door: 01.03.2021
Auteur: Lizet
Bekeken: 745

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Met dit spel kunnen leerlingen alleen of samen oefenen met tafels en rekenen. Werkwoordpakket 10 vt PDF.

Werkwoordpakket 11 vt PDF. Daarvoor kijken we naar de cijfers. De moeilijkheid van de sommen kun je instellen. Taal Actief v3 groep 7 - woordpakket 3 niet-werkwoorden   PDF. Woorden met -eeuw, -ieuw en -uw.

Zin lounge kussens voor pallets taal groep 6: thema 10 - woordzoeker. Taal Actief v3 groep 7 - woordpakket 4 niet-ww en ww   PDF, spelling oefenen werkbladen groep 4. Als je niet uitkijkt wordt je kind er tureluurs van. Woorden met -d- die klinkt als -t. Leuk spelletje door het zoeken van een combinatie van plaatjes in een zoekveld.

  • Werkwoordpakket 3 tt PDF. Werkwoordpakket 4 tt PDF.
  • Om die vraag te kunnen beantwoorden zul je eerst moeten weten wat procenten precies zijn.

Werkbladen spelling voor groep 4 downloaden? Klik hier! Meer dan 140.000 mensen gingen je voor

Op elk blad staat een spellingsafspraak met één of enkele voorbeelden. Vele kinderen kregen daarmee toegang tot ons gratis oefenmateriaal. Alles is gemaakt op het niveau van de kinderen. Spelling Analogierijen. Werkwoordpakket 2 vt PDF. Elk spel is weer anders omdat de vragen random aangemaakt worden. Rekenen met breuken kan best lastig zijn.

  • Breuken oefenen: de beste handleiding met uitleg Tellers, noemers, breuken optellen en aftrekken, breuken vermenigvuldigen en delen. Opdrachtkaartjes - samen gebruik icm woordpakket of spellingkaartjes.
  • Op verzoek 3 nieuwe setjes met stapelkaartjes.

Natuurlijk ook weer random met een antwoordblad, spelling oefenen werkbladen groep 4. Taal Actief v3 groep 6, woordpakket 10 PDF. Voor de kleuters zijn er uitgewerkte thema's waar je o. Om die vraag te kunnen beantwoorden zul je eerst moeten weten wat procenten precies zijn. Wie kent het niet van vroeger het happertje. Werkwoordpakket 6 vt PDF. Spelen met spellen gr.

Wat krijg je?

Werkwoordpakket 14 tt vt v. Download de Gratis Oefenbladen. Redactiesommen, hoe kun je als ouder je kind helpen?

Werkwoordpakket 10 tt PDF. Woorden met -eer, -oor en -eur. Elke groep heeft zijn eigen thema's aansluitend bij het niveau van de leerlingen. Breuken oefenen: de beste handleiding met uitleg Tellers, breuken optellen en aftrekk. Maak nu random steeds weer een nieuw spelling oefenen werkbladen groep 4 volgens het principe van een piramide.

Elk werkblad bevat 6 dartborden met een antwoordblad.

Werkwoordpakket 1 tt PDF. Maak nu random steeds weer een nieuw rekenwerkblad volgens het principe van een piramide. De moeilijkheid van de sommen en de tafels kun je instellen.

Werkwoordpakket 12 tt PDF. Werkbladen Spelling Groep 6 Gratis Download.

Veel informatie en nuttige emails, spelling oefenen werkbladen groep 4. Rekenen met breuken kan best lastig zijn. Met dit spel kunnen leerlingen alleen of samen oefenen met tafels en rekenen. Laat de leerlingen rekenen met de bussommen.

Download de Gratis Oefenbladen. Was en is een goede hulp. In groep 3 leren de kinderen ontzettend veel rondom lezen en schrijven. Werkwoordpakket 9 tt PDF. Op verzoek 3 nieuwe setjes met stapelkaartjes.

Inspireer de kinderen met stelopdrachten. Werkwoordpakket 8 tt PDF. Werkbladen Spelling Groep 6 Gratis Download.

Zo zijn er voor alle groepen werkboekjes te vinden die aansluiten bij een thema zoals seizoenen en feestdagen.

Daarnaast zijn er oefeningen om cito-vaardigheden te oefenen en kun je met de kinderen aan de slag met rekenen en taal. Taal Actief v3 groep 7 - woordpakket 4 niet-ww en ww   PDF.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0