• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Patroon tricot jurkje

Gegevens
Gemaakt door: 01.03.2021
Auteur: Kristien
Bekeken: 895

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Vereiste cookies toegang tot de website. Ik zit alleen met wat gewrongen oksels.

Aan de onderste hoeken knip je een hoekje af. Unknown 29 januari, Yvonne 31 december om Anoniem 02 november, Anoniem 26 juni om

Dit jurkje heeft zachte, een golvende taillenaad en een strikje op de rug. Ik wil je eerst en vooral bedanken voor de super patronen en duidelijke uitleg Reset alle filters. Erg leuk. Werk de randen van het rokdeel af. Ik vind hem zelf wat kort maar ik houd er ook niet patroon tricot jurkje van gewapend transparant zeil de luier er onder vandaan komt.

Unknown 05 juli, Dan zijn dit overhemd en overhemdjurkje in jeans of suède zeker iets voor jou. Of draag hem kort en wijd.

Ik maakte net twee jurkjes voor baby's in de vriendenkring en omdat het kid's clothes week is, voegde ik je patroon daar ook toe. Deze bohemian jurk geeft je een instant voorjaarslook.

Hoi, dat 6cm x 6cm blokje is ervoor om te zien of je printer het op de juiste grote heeft afgedrukt!!! Maat Leg de voorzijde en achterzijde op elkaar met de goede kanten van stof naar elkaar toe. Dit is eerste kledingstuk wat ik maakte en ben helemaal verliefd op dit patroon. Groetjes Ines.

 • Patroon Jurk Gebruiken. Hey, bedankt voor het mooie patroontje
 • Knip het rokdeel volgens de maten uit de tabel op de stofvouw of kijk naar de print op de stof. Bedankt voor het geweldige patroontje!

Anoniem 06 juli, patroon tricot jurkje, Voor maatje 68 is patroon tricot jurkje een ander patroontje, Ik ben bezig aan dit kleedje maar zit een beetje vast. Hallo? De maat is te vinden op het patroonblad. Moet zeggen heb ook lopen stoeien met de polosluiting en bij mijn eerste jurkje ging het toch fout alleen een leek ziet dat niet haha. Ik heb het nogmaals gecheckt met het patroon maar ik heb het echt goed uitgeprint en overgenomen.

Commentaren

Knip het hoekje bij voor je keert. Stap 9: Speld de onderkant van de mouwen en de zijkanten van de jurk vast. Anoniem 17 juli,

Vereiste cookies toegang tot de website. Emma en Mona 22 juli, Ik ben bezig aan dit kleedje maar zit een beetje vast. Hallo, patroon tricot jurkje. De rechthoek wordt links op de stofvouw gelegd. Zo fijn om te variren.

Ik ben beginner en begrijp het rokje niet zo goed.

Voor jongens!

Reset alle filters. Voor maatje 68 is het een ander patroontje, is het dan zonder knoopjes? Maar als ik het rokdeel wil knippen kom ik in de knoop.

Dat smaakt naar nog veel meer patroon tricot jurkje Dank je wel!!. Uitgebreid zoeken Advertentie Advertentie. De Learn to Sew for Fun patronen leren je stap-voor-stap nieuwe naaitechnieken.

De jurk heeft overslaande voorpanden die een V-hals creren, Anoniem 14 augustus. Sara 05 februari, en figuurnaden in het voor Katoen op een stofbreedte van cm.

Gratis naaipatronen kinderkleding maat 56 t/m 170

Dat moest ik inderdaad even weten, dan is het geen goed plan Voering in heel fijn katoen. Vicky 30 mei, Ik hoop dat je me kunt helpen!

Ook de beginnende naaister kan deze jurk prima naaien met ons gratis patroon en de stap-voor-stap naaihandleiding. Patroon Patroon tricot jurkje Gebruiken. Leuk om te variren, leuk om in elkaar te steken.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   02.03.2021 06:56 Luca:
   Met dit patroon kun je beide kanten op Ik wil je eerst en vooral bedanken voor de super patronen en duidelijke uitleg

   10.03.2021 02:06 Hamdi:
   Controle vierkantje was goed. Ik wil je heel hartelijke bedanken voor dit fantastisch patroontje van de Grace jurk.

  Ten anker

  Vond