• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Mbo ov chipkaart aanvragen

Gegevens
Gemaakt door: 12.01.2021
Auteur: Selene
Bekeken: 108

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wanneer stopzetten? Je bent er zelf verantwoordelijk voor je studentenreisproduct tijdig stop te zetten bij een ophaalautomaat.

Maar ik wacht op een vervangende kaart! Bijvoorbeeld van de metro naar de bus. Bestel dan een nieuw aanvraagformulier via www. Let op: Het moment van inchecken bepaalt of je de hele reis vrij of met korting maakt. Is je reisrecht nog niet ingegaan?

Bekijk de actuele betaaldatums. Om te controleren of jouw persoonlijke gegevens overeenkomen met de gegevens op je persoonlijke OV-chipkaart? Reis je met een Intercity Direct, dan geldt er een toeslag. Er is een e-mail naar je gestuurd waarin is mbo ov chipkaart aanvragen het juiste rekeningnummer door te geven. Iedereen die mbo doet, behalve als je bbl of deeltijd doet.

Kijk dan op de  website van DUO  of neem  contact  met ze op. MBO 1 en 2 studenten mogen altijd gratis gebruik maken van het studenten-OV.

Plan je reis

Maar ook kun je er — als je geen gebruik meer maakt van je studentenreisproduct — er salod of andere abonnementen op laden.

Daarmee worden jouw persoonsgegevens inclusief burgerservicenummer gecontroleerd. Ik heb uitgelogd tijdens het online invullen van mijn aanvraag. Zodra je de aanvraag afgerond hebt, ontvang je een bericht wanneer je studentenreisproduct wordt klaargezet.

Check je in bij een poortje, dan gaat het poortje open. Je kunt een persoonlijke OV-chipkaart bestellen via www.

  • Dat mag inderdaad, maar alleen in de trein.
  • De kosten die gedeclareerd kunnen worden zijn:. Als wij op de bevestigingse-mail naar jouw e-mailadres een foutmelding ontvangen, sturen we de informatie alsnog per post.

Weekendabonnement Indien je in het bezit bent van een weekendabonnement dan mag je:. Jouw recht op studiefinanciering moet binnen nu en drie maanden ingaan; Je nog niet in het bezit was van een BSN op het moment dat je bij DUO studiefinanciering aanvroeg.

Je kunt ermee reizen vanaf de ingangsdatum. Het moment van inchecken, bepaalt of je mbo ov chipkaart aanvragen hele reis vrij! Vergeet dus niet uit te checken. Die krijg je 6 weken voordat je reisproduct ingaat.

Wanneer krijgt een mbo-student studiefinanciering?

Staat op www. De nationaliteitsvoorwaarden die gelden voor studiefinanciering, gelden ook voor het studentenreisproduct. Kijk hier voor een overzicht van de kosten die gedeclareerd kunnen worden.

Einde recht MBO: Je hebt recht op het studentenreisproduct zolang je studiefinanciering ontvangt. Volgens DUO is mijn reisrecht ingegaan, maar de ophaalautomaat geeft aan dat er nog geen studentenreisproduct klaar staat? Wat moet ik doen met mijn OV-chipkaart. Hoe kan ik nu koppelen. Hij is te herkennen aan de pasfoto en naam en geboortedatum op mbo ov chipkaart aanvragen voorzijde.

Hoe werkt een studentenreisproduct?

In principe is het je eigen verantwoordelijkheid dat je altijd uitcheckt. Let op: Is je kaart defect zonder zichtbare schade, dan kom je wellicht in aanmerking voor vergoeding van de kosten die je hebt gemaakt terwijl je kaart vervangen wordt. Meer informatie over het studentenreisproduct vind je op  www. Bij het instappen, check je in.

Ook als je overstapt naar een andere vervoerder, mbo ov chipkaart aanvragen, kun je niet aantonen dat je recht hebt op vrij reizen of op reizen tegen reductietarief. Je kunt je studentenreisproduct op ieder gewenst moment stopzetten wasmachine draait niet meer een ophaalautomaat. Wijzigingen Alle verstoringen Ongeplande verstoringen Geplande verstoringen.

Als je je OV-chipkaart niet bij je hebt, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden! Het invullen van je e-mailadres is niet verplicht. Nadat de Klantenservice OV-chipkaart, moet je uit- en weer inchecken, afdeling Studentenreisproduct alle benodigde documenten heeft ontvangen. De kosten die gedeclareerd kunnen worden zijn:. Ik ben de retourenvelop kwijtgeraakt die bij het aanvraagformulier zat.

Dit bestand kan niet mbo ov chipkaart aanvragen gedownload Sorry.

Wijzigingen

Check je in in je vrij reizen periode, dan is de hele reis gratis. Gebruik daarvoor de inloggegevens die in de brief bij het aanvraagformulier staan. Heb je niet de Nederlandse nationaliteit, dan is het alsnog mogelijk om er aanspraak op te maken.

Het gedeclareerde bedrag wordt binnen drie weken overgemaakt naar het rekeningnummer dat je hebt doorgegeven bij het indienen van je bezwaarschrift. Loopt je studie meer dan een jaar uit, dan moet je zelf je studentenreisproduct stopzetten. Check je in je vrij-reizen periode in, dan is de hele reis gratis? De aanvullende gegevens moeten binnen twee weken nadat je ons verzoek ontvangen hebt bij ons binnen zijn, mbo ov chipkaart aanvragen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0