• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kitten grijs blauwe ogen

Gegevens
Gemaakt door: 21.11.2020
Auteur: Hai
Bekeken: 312

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wij hebben een liefdevol huis met tuin waarin we graag een blauwe rus kater of poes willen verwelkomen. Onze blue point rus yoeki is mama geworden.

Deze super lieve kittens zijn maandag 5 weekjes uit ze worden met de fles groot gebracht ze groeien op met kinderen. Dé ideale schootkat bij uitstek en ze zijn gewoon het meest gelukkig als ze lekker bij je kunnen kroelen, je door het huis kunnen achtervolgen of je kunnen storen terwijl je wat wilt schoonmaken of de was wilt ophangen, maar dan op een leuke manier natuurlijk. Amsterdam 20 okt.

Mieke 's-Gravenhage. Alle kittens zijn gereserveerd, mochten de nieuwe eigenaren toch afzien van hun nieuwe gezinslid dan zal deze advertentie weer ope. Comments by Marielle.

Ulft Vandaag. Vanaf ongeveer 4 weken gaan kittens beginnen met vast voedsel te eten, maar dan drinken ze ook nog steeds bij hun moeder? Gereserveerd 3 okt. Arnout Amsterdam. Delft 26 sep.

Britse blauwe korthaar kittens Wegens annulering heb ik nog een kitten beschikbaar. Het kitten op de derde foto is 8 weken oud; hij heeft nu gele ogen en alles is meer in verhouding. Over het algemeen zijn deze katten erg praterig, hoewel niet zo veel als de Siamezen.

KATTENRASSEN

Wat we behandelen in deze uitgebreide post:. Katten van dit ras gaan doorgaans goed om met soortgenoten, en de omgang met honden is ook erg goed te noemen. Bunschoten-Spakenburg Vandaag.

Hierbij staat me kat te koop , heb haar zelf een tijdje geleden op straat gevonden. Kleur: de vacht van de Britse Korthaar kan erg veel verschillende kleuren en kleurpatronen hebben.

Krijg een gezondhe. En dat is meteen de wettelijke leeftijd waarop kittens bij hun moeder weg mogen. Het is een katertje word ontwormt en ontvlooit en gechipt. Geplaatst kitten grijs blauwe ogen blog Door Joost Geplaatst op november 29, december 19, maar de oogjes zijn nog steeds prachtig blauw.

Ze moeten ook zeker in staat zijn om zelf te kunnen klimmen en ergens vanaf te kunnen springen. Het kitten op de tweede foto is 4 weken oud; de oortjes staan al meer rechtop.

Zoek en filter in kattennamen:

Europese korthaar kittens, blauwe ogen. Pas met 7 of 8 weken stoppen ze met melk drinken. De meeste Britten zijn uiterst verdraagzaam en vriendelijk, en ze hebben een groot aanpassingsvermogen.

In de kleur blauw en lilac.

Zie omschrijving 20 okt. Het kitten op de tweede foto is 4 weken oud; de oortjes staan al meer rechtop, maar de oogjes zijn nog steeds prachtig kitten grijs blauwe ogen. Wegens annulering heb ik goedkope vlucht faro portugal een kitten beschikbaar.

Gereserveerd Gisteren. Vorig bericht Levensfasen van katten Volgend bericht Opvoeden van een kitten.

Berichtnavigatie

Gereserveerd 3 okt. Niet omdat ze misschien niet terugkomen maar hun liefdevolle en zachte karakter zorgt er ook voor dat ze vaak een defensief instinct missen.

Mijn partner en ik zijn al een tijd op zoek naar een kitten.

Het kitten op de derde foto is 8 weken oud; hij heeft nu gele ogen en alles is meer in verhouding, kitten grijs blauwe ogen. Nadia Zutphen. BKH Ulft. Er is gewoon iets speciaals aan een kat met blauwe ogen. Schitterende brits en scottish fold korthaar kittens. Het is een katertje word ontwormt en ontvlooit en gechipt. Arnout Amsterdam!

Hierbij staat me kat te koop , heb haar zelf een tijdje geleden op straat gevonden. Dé ideale schootkat bij uitstek en ze zijn gewoon het meest gelukkig als ze lekker bij je kunnen kroelen, je door het huis kunnen achtervolgen of je kunnen storen terwijl je wat wilt schoonmaken of de was wilt ophangen, maar dan op een leuke manier natuurlijk.

Dat moet nog wel een behoorlijk stukje groeien voordat ze het nest kunnen verlaten. We zijn beiden echte huismusjes en zouden het nog gezelliger vinden a.

Natasja Maassluis. Je wordt ook op de hoogte gehouden van de activiteiten van Catventure! Zie omschrijving 4 okt.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0