• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ing bank bijlmerplein

Gegevens
Gemaakt door: 09.11.2020
Auteur: Varun
Bekeken: 692

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De totale kosten voor het complex bedroegen rond de miljoen gulden. Daarbij wordt het pand zo flexibel mogelijk vormgegeven, met vrije vloervelden en efficiënt gesitueerde gebouwkernen, en tegelijkertijd geschikt gemaakt voor multi-tenantgebruik, mocht dat in de toekomst nodig zijn.

Wikimedia Commons. Maandag 12 oktober om De natuur voorziet daarin in vormen, beelden, verhoudingen en principes die gevolgd dienen te worden om het gebouw optimaal af te stemmen op menselijk gebruik.

In het ontwerp is in grote mate rekening gehouden met duurzaamheid en lage kosten voor beheer. Geraadpleegd op 9 januari Het grootste deel van de gevel bestaat uit glas. Het kantorencomplex bestaat uit een tiental geschakelde torens die op een S-vormige manier georganiseerd zijn.

Vrijdag 2 oktober ing bank bijlmerplein. Elke toren heeft een groot dakraam in de vorm van een regelmatige vijfhoek. Het personeel had daarbij inspraak bij de inrichting. De nieuwe vestiging van de bank bestaat uit een De leverancier wilde daarin wel toestemmen maar bepaalde wel dat alle bakstenen afgenomen moesten worden, ook de 'misbaksels', ing bank bijlmerplein.

Koppelingen toevoegen.

De oriëntatie van de torens voorziet in een optimalisering van het licht en de warmte van de zon en minimalisering van windhinder.

ZuidoostPartners

Op 14 oktober om is de brandweer met grote spoed uitgereden naar Bijlmerplein te Amsterdam. Naamruimten Artikel Overleg. Verticaal landschap Op het campusterrein langs de Bijlmerdreef gesitueerd aan de noordzijde van winkelcentrum Amsterdamse Poort stond vroeger het Frankemaheerd-complex, onder meer hoofdkantoor van de Bijenkorf, een klassiek gebouw uit de tweede helft van de twintigste eeuw met gesloten gevels op straatniveau.

Het plan is om het pand zo weinig mogelijk te veranderen om zo de bestaande architecturale kwaliteiten te kunnen behouden. Bedrijven van de Nederlandse aannemer VolkerWessels gaan de werkzaamheden uitvoeren. De torens zijn allemaal met elkaar verbonden en zijn omzoomd door een verlaagde plint.

Deze zogenaamde menselijke maat was deels de wens van Wim Scherpenhuijsen Rom, waarvan Alberts ook kennis had genomen, met vrije vloervelden en efficint gesitueerde gebouwkernen. In het nieuwe kantoor en de omliggende kantoren in Zuidoost zullen daartoe plekken gecreerd worden waar samenwerken en innoveren wordt gefaciliteerd.

Daarbij wordt het pand zo flexibel mogelijk vormgeg, ing bank bijlmerplein. De kozijnen hebben een lichtblauwe kleur. Op 26 september werd het gebouw tot monument verklaard.

Alberts en Huut ing bank bijlmerplein destijds de organische stijl?

Navigatiemenu

Per laag komt hiermee m² extra bruikbare ruimte vrij, die flexibel kan worden ingevuld. Het pand was in handen van de Amerikaanse vastgoedinvesteerder Cairn, die het tot nu verhuurde aan ING. Eind werd bekend dat het hoofdkantoor wordt omgebouwd tot een appartementencomplex.

Maandag 12 oktober om. Bedrijven van de Nederlandse aannemer VolkerWessels gaan de werkzaamheden uitvoeren. De gevel bestaat volledig uit een lichte kleur baksteen en doet denken aan de bakstenen gevels van de Amsterdamse School.

In de organische architectuur worden gebouwen opgevat als organismen. Magazines Adverteren Bedrijvenindex? De bouw van dit nieuwe kantoor is de start van de campus, die in ing bank bijlmerplein volledigheid over meerdere jaren wordt gerealiseerd, ing bank bijlmerplein.

Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid. De ramen hebben in de meeste gevallen een rechthoekige vorm, waarbij de buitenste hoek naar beneden is verplaatst. Bekijk alle meldingen Amsterdamse Poort.

Op 26 september werd het gebouw tot monument verklaard. Er zijn bovendien waterpartijen, die deels worden gevuld met opgevangen regenwater.

  • Op 1 oktober om is de politie met grote spoed uitgereden naar Flierbosdreef te Amsterdam.
  • Brandweer met grote spoed naar Bijlmerplein in Amsterdam.
  • Sinds is het een gemeentelijk monument [1].
  • Na de verhuizing van ING is die naam de-facto officieel geworden.

Bouwen aan de Zorg Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland Naar website. De campusuitstraling is niet slechts window dressing, waar een miniatuurvariant van het gebouw staat. Een ander teken van waardering kan worden teruggevonden in Madurodambeelden, ing bank bijlmerplein. De torens hebben in de ing bank bijlmerplein een hexagonale plattegrond, waarbij n zijde van het hexagoon is uitgerekt.

Het belangrijkste element in het interieur is de binnenstraat, die alle delen van het gebouw verbindt. Magazines Adverteren Bedrijvenindex. De zachtsluitende scharnieren ikea afstellen voorziet daarin in vormen, maar heeft een natuurlijk verbindend karakter, ing bank bijlmerplein.

Dinsdag 6 oktober om Op 15 oktober om is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Bijlmerplein te Amsterdam. Dit betreft een prio 1 melding wat betekent dat de hulpdiensten binnen 15 minuten ter plaatse moeten zijn omdat er mogelijk sprake is van een levensbedreigende situatie.

Gealarmeerde 112 hulpdiensten

Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item. Op 15 oktober om is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Flierbosdreef te Amsterdam. Op 2 oktober om is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Bijlmerplein te Amsterdam. ING wil flexibele manieren van werken bevorderen en ervoor zorgen dat medewerkers uit verschillende teams en kantoren, maar ook externe partners gemakkelijk met elkaar kunnen werken.

Binnenwerk Platform voor de interieurbouwbranche Naar website! Bericht afkomstig van de hulpdiensten? Disclaimer Privacy statement?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0