• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Google vertalen van italiaans naar nederlands

Gegevens
Gemaakt door: 02.03.2021
Auteur: Jeremias
Bekeken: 449

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Suggesties voor jou Bekijk alles. Tik rechtsonder op Importeren  om een bestaande foto te kiezen die je wilt laten vertalen. Probeer DeepL Pro!

U gebruikt nu DeepL Pro. Beoordelingen en recensies Bekijk alles. ABC Spanje. Het is een zeer goede app maar het weet niet allen worden en als je een verhaal moet vertalen vertaalt hij het word precies en ik doe TTO twee talig onderwijs en ik zit in de eerste en ik weet nog niet alles in het Engels en als hij dan iets verkeerd vertaalt heb ik gelijk een fout antwoord en dat geld ook voor andere talen pls fix dat als je een verhaal schrijft dat hij ook een beetje de worden aanpast zodat je verhaal klopt verder zeer goede app thnx.

Categorie Naslagwerken.

Franse zinnen vertalen werkt nog minder goed. Tik onder het tekstvak op Camera. In een eerste test - van het Engels in het Italiaans - bleek het zeer accuraat te zijn en was het bijzonder goed in het begrijpen van de betekenis google vertalen van italiaans naar nederlands de zin in plaats van te ontsporen door een letterlijke vertaling, google vertalen van italiaans naar nederlands. ABC Spanje. En het zou ook wel leuk zijn dat als die live vertaalt je een woord kan aanraken zodat die door wat synoniemen bladert, neem dan contact op met uw IT-afdeling en vraag hen om uw IP-adres en de relevante "whois-query"-resultaten te sturen naar block DeepL, met code radio ford focus een klein getalletje erbij die het aantal gevonden alternatieven aangeeft.

 • Vele simpele Franse woorden worden compleet verkeerd of niet vertaald.
 • Toegang tijdelijk opgeschort.

DeepL Pro bedrijfsaccount

Mlaan2 , Gmail van Google. Kan het document niet worden geopend? Tik linksboven op Menu     Instellingen    Datagebruik. Wachtwoord vergeten? Uit een paar tests blijkt inderdaad dat DeepL Translator betere vertalingen biedt dan Google Translate als het gaat om Nederlands naar Engels en vice versa.

Google Earth.

Je kunt bijvoorbeeld tekstborden of handgeschreven notities vertalen. Om hulp te krijgen bij andere problemen, raden wij u dikke blaar binnenkant lip DeepL Support te raadplegen. Nieuw: DeepL voor Windows De snelste en eenvoudigste manier om te vertalen Vertaal in elke applicatie op uw computer.

Sterk mee eens. Onthoud mijn gegevens. Toegang tijdelijk opgeschort. Le Monde Frankrijk!

Vertaal 108 talen

Mlaan2 , Google Drive - online bestands. Meer lezen. Uw teksten worden onmiddellijk na de vertaling verwijderd.

Het woordenboek is op dit moment niet beschikbaar. Helpcentrum Google Translate. Wat vond u leuk aan de ervaring of hoe kunnen we die verbeteren. AmforeverGoogle Translate Helpforum Forum.

Kies linksboven de optie Taal herkennen of de taal die je wilt vertalen. Documenten kunnen op dit moment niet worden vertaald.

Gaat nog niet helemaal goed. Schermafbeeldingen iPhone iPad. Ja Nee.

Markeer met je vinger de tekst die je wilt vertalen of tik op Alles selecteren. Aanmelden voor. Vertaal in het Duits. ABC Spanje! Annuleren Verzenden. Le Monde Frankrijk? Annuleren Toch vertalen. Vooral van het Italiaans in het Engels.

Account Options

Tip:  Tik indien nodig op  Vertaling onderbreken of Doorgaan met vertalen. Upgrade uw pakket om het aantal documenten dat u kunt vertalen te verhogen. Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden.

Nog geen account. Je kunt tekst vertalen in foto's die je al hebt gemaakt. Mlaan2Herlaad de pagina.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   12.03.2021 01:47 Elissa:
   Grootte 97 MB. Hartelijk dank!

   09.03.2021 20:05 Max:
   Chinees, Vietnamees, Welsh, Zweeds. U nadert uw tekenlimiet voor deze maand.

  Ten anker

  Vond