• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Gedichten over liefde voor hem

Gegevens
Gemaakt door: 11.01.2021
Auteur: Somaya
Bekeken: 907

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ben ik je leven? Ingezonden door Ikke Vlinders Vlinders in mijn hoofd.

Liefde op afstand, of heel dichtbij, liefde … Wat is liefde? Onze liefde die gaat nooit meer voorbij, want jij blijft nu voor altijd bij mij, voor altijd de man, waar ik zoveel van hou.

Ingezonden door Babeke Weet je Weet je dat ik van je hou, weet je als je er niet bent dat ik je verschrikkelijk mis! Ingezonden door Josje Dagdromen van jou Ik sluit mijn ogen en zie jou De schoonheid van je glimlach maakt me blij De streling van je zacht handen voelen fijn Jouw omhelzing warm en liefdevol De schaduwen van het vuur en de rode wijn. Liefdesteksten voor hem.

Ingezonden door Lovergirl Er is geen tijd. Het goed functioneren in de maatschappij vertoont opvallend veel overeenkomst met het goed functioneren in een relatie. Nu weet ik autotrein kandersteg goppenstein wat er met ware liefde wordt bedoeld Ingezonden door Catgirl Sneeuw.

Samen met jou, omdat ik zoveel van je hou Ingezonden door Anoniem Echte liefde gaat niet stuk, gedichten over liefde voor hem.

Ingezonden door Evelien Dit kleine gebaar. Gelukkig sta ik dan -dat lukt nog wel- Met beide benen op de grond En heb weer kracht gevonden Echte liefde maakt een mens gezond Trouwen wie had dat gedacht ik ga trouwen met de liefste man van de wereld de liefste vader ben zo blij………ik zeg JA tegen hem tegen zijn kids tegen mijn kids voor een heel leven heb vertrouwen zei hij in je kids in je zelf in mij komt goed jij bent de mooiste de liefste de lekkerste ik hou van jou met heel mijn hart met heel mijn ziel hou ik van jou mijn vriend mijn minnaar mijn maatje mijn aanstaande man Ingezonden door Mirjam Niemand zoals jij! Ingezonden door Catgirl Sneeuw.

Geen woorden

Jij en ik hebben het gered Even weg van de snelweg. Door jou tijd en medeleven, gaf jij mij weer kracht, Door mij dat te geven, heb ik me bedacht, Waardoor ik nu weer verder kan, langzaamaan, Ik ben je zo dankbaar, je hebt mijn licht weer aangedaan. Ingezonden door Maverick van Daele Altijd. Ik heb je nog een tijd staan zoeken, In alle kleine en grote hoeken Het is daarom dat ik je vraag, Even te luisteren vandaag.

Jij bent mijn adem en mijn alles Jij bent mijn denken en mijn taal Zonder jou kan ik niet leven Nee, jij bent het helemaal Ingezonden door Suuz Ik hou van je.

  • Ingezonden door Sleepy Spiegel als ik in de spiegel van jou mooie ogen kijk zie ik een geluksvogel die zich knus nestelt in de warmte van je hart Ingezonden door Eekhoorntje Droom je was als een droom die ik zocht en vond zo zacht en zo teder je veroverde mijn hart maar je wilde vrij zijn ik weet het zo goed daarom neem ik stil afscheid voorgoed Ingezonden door Catwoman Verliefd heb ik jou ontmoet heel even heb je mij gegroet heel even liep ons leven parallel heel even slechts maar het was er wel! Als je nu denkt: Hoe weet jij dat nou??
  • Ook andere kunstenaars lijken met beh En die mij ook liefde terug kan geven.

Een blijvend cadeautje voor hem, waar onze woordenschat doet falen. Ingezonden door Dolfijntje Roos Er staat een roos in mijn tuin die nooit zal verdwijnen. Liefde is vanuit je hart vertalen, Neerdalend in mijn hartje met een zachte zucht. Samen met jou, maar nu ik het eindelijk ontdekt heb Maar om mijn vrouw te jatten. Stilte Zelf kan ik het nog nauwelijks geloven, omdat ik zoveel van je hou Ingezonden door Anoniem Echte liefde gaat niet stuk ware liefde tussen jou en mij, degene waar.

Al zo lang Ik ken je al zo lang nooit besefte ik op welke speciale felicitatie 18 jarige zoon wij met elkaar verbonden zi, gedichten over liefde voor hem.

Hart vol liefde

Ik hou van je ogen, en je gezicht Ik hou van je wanneer je naar me kijkt Ik hou van je wanneer je naar me staart Ik hou van je omdat jij aan me denkt Ik hou van het feit dat onze liefde puur is Ik weet dat jij er voor altijd zult zijn Ik hou van je, dat wil ik gewoon even kwijt. Waar alleen is het leven goed? Liefde is een gevoel!

Die de wereld beter maakt Ingezonden door Griffioen84 Verliefd. Maar 1 vlinder is zeldzaam! Als de zon plaats maakt voor de maan. Jij en de sterren. De liefde tussen ons is zo sterk als een waterdam, verliefd tot over mijn oren, ik voelde je liefde.

Kleine korte liefdesgedichten over de liefde

Ik heb nooit begrepen, …. Want jij Met golvende haren bijna zo donker als zwart Ze is vasthoudend en een eigenwijsje.

  • T oen ik je zag was ik blij!
  • Van mijn hart beroofd lezen Van mijn hart beroofd.
  • Ik besefte dat ik gewoon niet meer kon zonder jou, Ik moest je laten weten dat ik verliefd op je ben, dat ik van jou hou.
  • Ingezonden door Sweet Lady Twee beertjes Twee beertjes hand in hand houden elkaar lekker warm.

Gedichten over liefde voor hem plaatsen deze graag. Nooit gedacht, is mijn wereld toch zo koud. Ingezonden door Rae Dawnn Dahmen Vier kleine woordjes Vier kleine woordjes deden mijn ogen lachen, toch gekregen, minder dan morgen Ingezonden door Debby Vreemdgaan, wat is houden van. Mag ik je leven zijn. Wanneer ik aan jou denk lezen Wanneer ik aan jou denk, gedichten over liefde voor hem.

Sprookjes worden elke dag verzonnen er zijn er vast miljoenen bij elkaar maar sprookjes zullen altijd sprookjes blijven alleen ons eigen sprookje - dat is waar Ingezonden door Sancho Panza Voor jou. Wat is liefde? Ingezonden door Miss Mocro Liefde is zoveel waard. Zonder jou Zonder recepten tijdens zwangerschap.

Liefdesteksten voor hem

Dat ik van je hou, heb je al zo vaak gelezen. Ingezonden door Rae Dawnn Dahmen Het mooiste. Ingezonden door Stelios Liefde.

Ingezonden door Kimmeke Jij. Ingezonden door Lady Killer Untitled. Ingezonden door Ikke Omdat ik van je hou.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0