• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Cafe roezemoes groningen

Gegevens
Gemaakt door: 26.09.2020
Auteur: Francis
Bekeken: 370

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Kortom, waar en hoe vind je het beste Cafe van Groningen? We doen het er maar mee. Ben je geen verstokte koffiedrinker en gaat je voorkeur meer uit naar thee of een andere, al dan niet warme, drank?

Het eten was wel Ok. Vorig bericht. Lekker, gewoon wat ik wil als ik 4 maanden weg ben geweest. Nestel je tussen de stamgasten en waan je even een echte Stadjer. Beoordeeld op 16 december via mobiele applicatie Altijd goed voor een stoofje. De beste restaurants in de buurt Alles weergeven.

Ook kreeg n van ons iets anders dan hij had besteld. Net als de eenvoudige kaart vol Groningse gerechten en stamppotten. Naast het feit dat de baristi goede koffie of en andere drank voor je kunnen bereiden weten ze vaak ook veel te vertellen over de koffiesoorten die zij gebruiken en kom je nog eens wat te weten over de warme drank, cafe roezemoes groningen. Er zijn verschillende soorten paddenstoelen gebruikt en dat is mooi, want maar al te vaak krijg je alleen champignons. Beoordelingen filteren.

Zorg cafe roezemoes groningen dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen.

Niet alleen voor mij is Roezemoes een nostalgische ervaring. De beste attracties in de buurt Alles weergeven. De wc was alleen heeeeel erg vies.
 • Ken jij nog andere typisch Groningse eetcafés waar je een smakelijk vol bord krijgt voor een redelijke prijs?
 • De beste hotels in de buurt Alles weergeven.

Wie mogen we bedanken?

Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. In het restaurant heerst een leuke sfeer, het personeel is vriendelijk ook als het druk is en het eten Wil je liever eerst weten wat andere mensen van een bepaalde gelegenheid vonden? Bezit of beheert u deze gelegenheid? Henk punten. De serveerster doet er een schaaltje gele eh… aardappels… bietjes… bij.

Eetcaf Roezemoes op 5 juli Ik heb de courgettekroketten met oude kaas besteld, cafe roezemoes groningen. Bij een normaal buffet wordt toch alles aangevuld?! Er zijn verschillende soorten paddenstoelen gebruikt en dat is mooi, want maar al te vaak krijg je alleen champignons. De wc was alleen heeeeel erg vies.

Meer weten over de bedrijvenverenigingen?

Ook op een windstille herfstdag nippen Stadjers hier tevreden van hun chardonnay, terwijl ze het winkelend publiek aan zich voorbij zien trekken.

We hadden een afscheid stampottenbuffet om maar ze waren om niet klaar en om konden pas plaats nemen. Hotels in de buurt ». Type reiziger.

Altijd goed, scherpe prijzen. Was weer top. Eetcaf met stamppotten en stoofpotjes. Bekijk alle resultaten. Geplaatst op 12 augustus 14 oktober door Brasserie Harkema!

De familie Harkema helpt je bij het vinden van je vakantie, hotel, restaurant of cafe

De desserts zijn nog beter, kan menig restaurant een voorbeeld aan nemen. Eetcafé Roezemoes op 10 juli In bepaalde cafés kun je naast het nuttigen van een drankje ter plekje ook terecht om zelf producten aan te schaffen voor thuis. Wil jij ook waar voor je geld en houd je van een stevige hap?

Heel goed Engels Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen, cafe roezemoes groningen. Laat hieronder een reactie achter. Wil jij ook waar voor heren schoenen cognac sale geld en houd je van een stevige hap. De meeste zijn eenvoudig online te vinden cafe roezemoes groningen je er snel eentje in de buurt gevonden hebt waar je terecht kunt. Kijk altijd goed wat er geserveerd wordt veel gelegenheden hebben een kaart buiten hangen zodat je weet wat je er kunt laten inschenken.

Roezemoes is een mooi bruin eetcafe met een aantrekkelijke kaart.

Meer nieuws

Hier werd ons het menu gepresenteerd en werd mondeling nog de daghap en de mogelijkheid van stoofpeertjes verteld. Datum van bezoek: januari Geplaatst op 12 augustus 14 oktober door Brasserie Harkema.

Dirk punten. Verre reizen vergelijken. Een heerlijke frisse aanrader.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   02.10.2020 17:14 Jeromy:
   Reactie versturen. Vreselijk 0.

   05.10.2020 00:55 Darrell:
   Kortom, waar en hoe vind je het beste Cafe van Groningen?

   05.10.2020 02:33 Gineke:
   Daarnaast zijn veel cafés prima ingericht om er een poosje te kunnen werken, vergaderen of studeren, uiteraard onder het genot van een goede drank.

  Ten anker

  Vond