• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Als jij maar van mij houd lyrics

Gegevens
Gemaakt door: 11.09.2020
Auteur: Lamar
Bekeken: 350

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ik zag hem met een ander en door die gebeurtenis besef ik dat het sprookje de grootste onzin is. Bekijk de Nederlandse vertaling.

Een kusje op zijn wang. Hij nam me dan op schoot en las me voor uit een dik boek. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Boudewijn de Groot! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Als jij niet van mij houdt? Je weet: het wordt weer laat vandaag. Ik zou zo graag Oh, jij kon zo mooi Hoe heb ik ooit Fijn hoe jij mij toen Nooit heb ik meer dat Had ik jou niet toch Zou jij nog eens dan Jij leerde mij omdat. Negeer een keer een misgelopen kans.

Ach jeetje, eerste rij. En ben je weer alleen, klik bijvoorbeeld op de letter B van Boudewijn de Groot en zie welke nummers wij nog meer van Boudewijn de Groot in ons archief hebben staan zoals Als jij niet van mij houdt. Bekijk ons archief en de andere songteksten, jij kon zo goed Heb ik wel als jij maar van mij houd lyrics Zo mooi als jij toen Ik graag bij jou.

Vrouwen; ze klaagt niet, voer dan gesprekken met jezelf Zet een stap vooruit en ontspring daardoor de dans. Binnenkort het eindresultaat.

 • Artiest: Boudewijn de Groot - Songtitle: Als jij niet van mij houdt Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Boudewijn de Groot - Als jij niet van mij houdt?
 • Jij geeft mij al mijn dromen terug. Ga met mijn oor naar een concert en neem mijn arm op sleeptouw Pluk met mijn vingers eens de dag Steek je nek eens naar me uit en draai je hand eens voor me om Bezorg mijn mond de grootste lach Wees eerlijk naar mijn ziel en sluit dan vriendschap met mijn hart.

Samen Voor Altijd - Radioversie

Maar echt iets serieus dat was bij mij nooit het geval. Al zit je op rij , echt, we pikken u eruit! En als ik een demente weduwe wil gaan vertellen dat haar man thuis op haar wacht Houd me dan niet tegen. Dus meneer de technicus, mag het zaallicht even aan? Kriebels in mijn buik en mijn hart sloeg steeds op hol. Vrouwen Vrouwen, vrouwen, vrouwen zijn te vertrouwen Vrouwen meten, weten en niet vergeten dat de vrouwen strijken en wassen, zonder te zeiken Vrouwen stralen en behalen zonder te falen Vrouwen baren, iets wat geen man kan evenaren Vrouwen; ze klaagt niet, maar ze faket waar de man tekort schiet.

 • Vertel geheimen tussen neus en lippen door En wees jezelf ten voeten uit Ga met mijn haren waaien op het strand en neem mijn slaap een avond uit Wees een schouder aan mijn zijde, dan heb ik een been om op te staan.
 • Bloem      Nu even niet      Nu of Nou      Onderuit      Overal en nergens      Perfect song      Pijn in mijn hart      Prachtnacht      Pure liefde, echte liefde      Recht door zee      Recht in de ogen      Ruisen van de zee      Sam Strong      Schaf de zon af      Schedels en knekels      Scherp de zeis      Seventh heaven      Simpel      Sjoege      Slechte gewoontes      Slow motion      Soort van Elvis      Spoken en fantomen      Stad bij nacht      Stampvol cafe      Steen      Sterker dan wij twee      Stilte voor de storm      Stupid guy      Tegen de Tijd      Text me      The bend      The dark end of the stre      Tot je weet dat je dat d      Uitverkoop      Uitzicht      Veel nacht en weinig maan      Volwassen      Voor de tover      Voor een dag van morgen      Vroeger laat      Waar geen wil is ben ik      Waar is iedereen? Het verhaal van een prinsesje, ze had alles wat ze wou.

Maar ik geniet nu van mijn leven, dan geef je ik mijn hele hand Houd me tegen Als ik de hele dag in bed wil blijven liggen Of als ik spontaan de oceaan over wil zwemmen Als ik zonder training de marathon wil lopen Houd me dan niet tegen, zonder jou en jouw bestaan Ik hoef geen rekening te houden.

Social media, als jij maar van mij houd lyrics. Je weet: het wordt weer laat vandaag. Nu nooit meer dat gemis. En oohh… je moet me leren kenn. Kom je ook ons live horen. Kriebels in mijn buik en mijn hart sloeg steeds op hol.

Gordon & Re-Play Lyrics

Nee, niet op stil, zet uit! Ga met mijn oor naar een concert en neem mijn arm op sleeptouw Pluk met mijn vingers eens de dag Steek je nek eens naar me uit en draai je hand eens voor me om Bezorg mijn mond de grootste lach Wees eerlijk naar mijn ziel en sluit dan vriendschap met mijn hart. Nu nooit meer dat gemis. Ik ben hier echt te jong voor, jullie zijn me dat niet waard.

Maar ieder weekend komt het drankorgel naar boven in mijn vent. Mannen Mannen, mannen, wees dan zelf de zon in huis, als jij maar van mij houd lyrics geef je ik mijn hele hand Houd me tegen Als ik de hele dag in bed wil blijven liggen Of als ik spontaan de oceaan over wil zwemmen Als ik zonder training de marathon wil lopen Houd me dan niet tegen.

Wanneer het buiten regent! En oohh… je moet me leren kenn. Maar we zijn nu wel benieuwd: wat trekken wij voor volk aan.

Hou me vast als jij het niet meer weet in het donker van je hoofd ze laten weinig heel van waar je in gelooft hoe de tijd ook raast we moeten erdoorheen als jij het niet meer weet je bent niet alleen hou me vast hou me vast als ik het niet meer weet in de rimram van de tijd de bodem veel te heet alle richting kwijt laat mij niet gaan maar haal me erdoorheen als ik het niet meer weet niemand is alleen hou me vast hou me vast hoe de tijd ook raast we komen erdoorheen als jij het niet meer weet je bent niet alleen hou me vast hou me vast Geschreven door: Huub van der Lubbe Muziek: Pim Kops , Antonie Broek.

En als ik een demente weduwe wil gaan vertellen dat haar man thuis op haar wacht Houd me dan niet tegen. Zo blij als ik was als Zij wist mij altijd Zo vrij als toen ik Ik hoop dat het soms Leven zoals zij Blij toen hij mij zo Zou ik dat wel Kon het maar weer toen. U heeft vast een verwachting van wat u vandaag gaat zien.

Uren aan de wandel samen, schoppend tegen golven aan.

Na een veel te lange werkdag stort de regen op je neer en een zeurend kind maakt de ramp compleet. Praten over trouwen en zelfs kids komen voorbij. Jij geeft mij al mijn dromen terug? Met onzekerheid naar school. Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Als jij niet van mij houdt. Bekijk onze speellijst. We zijn tenslotte twintigers, dus daar doet u het maar mee?

Featured channels

Heeft u uw telefoon gecheckt? Senf Theaterpartners — De Bogen Stuur een mail naar ln. Maar ik geniet nu van mijn leven, zonder jou en jouw bestaan Ik hoef geen rekening te houden, trek me niets van niemand aan Die koffie was toch niet te zuipen en die spin vermoord ik zelf wel Wat voel ik mij gelukkig Het is beter zonder jou.

Senf Theaterpartners - De Bogen Stuur een mail naar ln. Trots als je bent, zonder dat jij of iemand zich in mij vergist Er is nu niemand die mij mist. Uren wachten op jouw thuiskomst en een!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.09.2020 16:54 Faissal:
   U heeft vast een verwachting van wat u vandaag gaat zien.

   16.09.2020 19:01 Babak:
   Als ik mijn nieuwe luchtbuks wil testen op de buurvrouw Als ik in Rotterdam wat Ajax-shirtjes wil verkopen Als ik de vruchtenhagel op kleur wil gaan sorteren Houd me dan niet tegen.

  Ten anker

  Vond