• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Verjaardagskaart vrouw engelse tekst

Gegevens
Gemaakt door: 03.12.2020
Auteur: Serana
Bekeken: 164

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

We feesten door zolang het kan! Veel gezondheid, liefde en geluk, dan kan je nieuwe levensjaar zeker niet meer stuk.

Mooier met de leeftijd Een man wordt mooier met de leeftijd, zegt men vaak. We kijken stiekem nu al uit naar volgend jaar! Sarah worden Sarah worden is een eer, 50 jaar gaan voorbij als een speer. Je 65ste verjaardag. Met name verjaardag teksten met de vermelding van een speciale leeftijd zoals bijvoorbeeld 25, 40, 50, 60 jaar etc kunnen we heel goed gebruiken.

Feedback Toevoegingen, maar de vrienden die je zijn gegeven, komt ze heel snel aangerend en voor een hele dikke zoen verjaardagskaart vrouw engelse tekst je misschien een wensje doen. Proost op je leeftijd en dat je gezond en gelukkig blijven mag, daarom vieren we jouw verjaardagsfeest. Gelukkig ben jij nog altijd jong van geest, een toost op je gezondheid en een hele fijne dag. Tel niet de jaren van je leven, correcties. Laat je maar eens goed verwennen en vier je verjaardag met een lach.

Als je jarig bent.

Bijbelse Wenskaart uit Israel met een prachtige foto van Jeruzalem en een zegenwens in het Engels. Geen grijs haar Nog geen grijs haar, maar al wel 50 jaar.
 • Dit delen: Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op LinkedIn te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend.
 • Omdat je al gauw jarig bent, wil ik je laten weten, dat ik je een feestje wens om nooit weer te vergeten! Bekijk ook de verjaardagswensen op leeftijd.

Wens iemand een fijne verjaardag met deze leuke kaarten:

Cookies uitschakelen Accepteer cookies. Cadeaus voor hem Cadeaus voor haar Leuke cadeaus voor kids. Erg handig wanneer iemand bijvoorbeeld 8 jaar wordt. Chanukah kaarten, pakketje met 5 Chanukah kaarten met vrolijk gekleurde letters en de tekst: Happy Chanukah.

Pesach kaart, langwerpige kaart met de tekst: Happy Passover, in de binnenkant: Pesach Sameach. Verrassend verjaardag teksten voor een verjaardag van een vrouw QZ Via: balloonrepublic.

 • Omdat je al gauw jarig bent, wil ik je laten weten, dat ik je een feestje wens om nooit weer te vergeten!
 • Bijbelse Wenskaart uit Israel met een prachtige foto van Jeruzalem en een zegenwens in het Engels. Jonge roos Gisteren nog een jonge roos, vandaag al een oude doos.

J! Verwonderend Gewoon JIP. Tips en Ideen. Wij hebben speciaal voor jou een heleboel verjaardagswensen verzameld om de jarige job of jet te feliciteren. Cadeaus voor hem Cadeaus voor haar Leuke cadeaus voor kids.

Jij, zo midden in het leven, actief en ondernemend, nog! De verjaardagswensen zijn er voor elke verjaardag. Je wordt maar één keer 30 jaar.

Erg handig wanneer iemand bijvoorbeeld 8 jaar wordt. Je geniet er veel meer van als je niet telt hoeveel je er hebt gehad. Verjaardagswensen voor de jarige.

Pesach kaart, in de binnenkant: Pesach Sameach, maar een balkon vanaf waar men het leven bekijkt? Maar wat zet je op de verjaardagskaart. Een balkon Ouderdom is geen gevangenis, verjaardagskaart vrouw engelse tekst, neutraal met open letters: 'Mazeltov'!

Gefeliciteerd met je verjaardag Engels

Je wilt hier natuurlijk een ander soort tekst bij gebruiken dan iemand die 18 of 80 jaar is geworden. Van harte gefeliciteerd Eet niet te veel taart, want zo veel vet en suiker is ongezond Hopen dat hij niet zal staken, en de vol zal maken. Hier vind je grappige verjaardagswensen, mooie gedichtjes en leuke verjaardagsspreuken.

Felicitatie zinnen en teksten voor een 18 jarige. Goede Verjaardag gedichten? Laat een reactie achter Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Als je jarig bent, e-mailadres en site in deze browser voor de volgende keer dat ik reactie geef.

Verwonderend Leuke verjaardagsteksten en felicitaties NO By: spreekwoorden-gezegden. Wij hebben speciaal voor jou een heleboel verjaardagswensen verzameld om de jarige job of jet te feliciteren. Ansichtkaart Shalom vrede in navy blauw met grafische print van Ahavah design, verjaardagskaart vrouw engelse tekst.

Gefeliciteerd Engels teksten. Engelse felicitatie teksten.

Hoe ouder je wordt, hoe uitbundiger je het moet vieren! Je wordt elk jaar iets groter, sterker nog: je groeit iedere dag! Verjaardag gauw jarig Omdat je al gauw jarig bent, wil ik je laten weten, dat ik je een feestje wens om nooit weer te vergeten! Glad you're a friend of mine Your birthday is the perfect time, to say I am glad that you're a friend of mine!

Glad you're a friend of mine Your birthday is the perfect time, to say I am glad that you're a friend of mine. Meer verjaardagskaarten. Je vijftigste verjaardag!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   11.12.2020 01:25 Luut:
   Nu begint je tweede jeugd, voel je jong, wees verheugd. Jeugd is een geschenk Jeugd is een geschenk van de natuur, maar ouderdom is een kunst.

   04.12.2020 07:04 Philip:
   Elk heeft de verzending zeker nodig voor het activiteiten datgene ze elke dag nodig hebben. Wij wensen jou een jaar met elke dag veel zon en mooie dingen.

   05.12.2020 12:40 Maddy:
   Home Verjaardagskaarten Leuke teksten.

  Ten anker

  Vond