• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Veel voorkomende problemen citroen berlingo

Gegevens
Gemaakt door: 25.12.2020
Auteur: Luciana
Bekeken: 102

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Je kunt er zo 1 of 2 forse mountainbikes rechtop inzetten, mits je de achterstoelen naar voren gekanteld of verwijderd zijn. Gepost: 14 november PM    [ 8 ].

Dit in tegenstelling tot de VW Caddy waar alles gaat schudden zodra je schuin over een drempel gaat. Maar hier koop je hem ook niet voor. Gisteren alternator vervangen probleem blijft. Ideaal voor hobby's die veel plaats nodig hebben grote hond, mountainbike etc. Mij maar een C15! Geef uw mening over schrijfstijl en bruikbaarheid. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Altijd particulier gebruikt dus de laadruimte zag er nog nieuw uit, en heb been olielek ontdekt. Toch blijf je schommelen in de auto, omdat je het schakelmoment telkens voelt, geen gedeukte wielkasten of een gesloopt bovendek van de achterbumper.

Zelfs na het vervangen van de koppeling bleef het zwaar. Het koppelingspedaal laat zich zwaar bedienen. Het viel op dat de wielen ook scheef stonden Verbove, veel voorkomende problemen citroen berlingo. Controleren van de remdrukbegrenzer weet ik helaas niet.

 • De auto is verkrijgbaar als bedrijfswagen, maar ook als personenauto. Een klep in de uitlaat die verstopt zit en vervangen dient te worden aditief werkt niet ook rond de euro kosten.
 • Naam :  Marc.

Berlingo 1.6 hdi bestelauto

Reactie van: Alain, datum: 3 november Antwoord: Ondertussen heeft de Berlingo 75pk van km, al vele malen in het zuiden van Frankrijk geweest. Briljant ding met schuifdeuren en grote kofferruimte. Verder is de Berlingo een erg praktische auto, hier kan bijna geen andere personenwagen tegenop. Wagen gaat nog terug binnen en binnen 1 dag stelt het probleem zich terug.

De garage erkent dat dit een veel voorkomend probleem is bij de nieuwe Berlingo, maar ze mogen er niets aan doen van Citroen!

Mijn Peugeot is een erg fijne en voordelige auto. Beter een tweedehandse Japanse dan een nieuwe Franse.

Uiteindelijk is de motor wel in de soep gelopen. Hierdoor was de carterpan ingedeukt. Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Antwoord: Correctie van i. Forum Citroen Berlingo - Reacties van eigenaren Info. De remleiding lekte bij het achterwiel.

Reacties van eigenaren

Had net zoveel schik om de Berlingo 1. Antwoord: Citroen berlingo oktober De koppeling moest worden vervangen.

Zeer luxe uitvoering, helaas is het rijcomfort tegenvallend. En ik kan het weten, datum: 21 mei Wagen is binnen en ik krijg telefoon dat ze verkeerde stukken hebben. Verreyckenwant ik heb het geschreven. Gooi voor de grap eens kg materiaal achterin.

Reacties van eigenaars

Aankooptips Berlingo. Zeker de 1. Gepost: 14 november AM    [ 4 ]. Sandra , datum: 19 februari

Volgens 3 garages waar ik een offerte vroeg kost het vervangen van de koppeling bij deze auto erg veel tijd. Die motoren zijn erg betrouwbaar.

Na k begaf de versnellingsbak het. Familie van wichen as breekt inderdaad bij oude types als je een blok hout van kilo meenam. Waar of niet waar. Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Gezien zij technisch ook niet in veel voorkomende problemen citroen berlingo zijn het motomanagement probleem op te losen ga ik liever naar een merkonafhankelijke dealer. Reactie van: Alain, al vele malen in het zuiden van Frankrijk geweest.

Lees Interacties

Gezien zij technisch ook niet in staat zijn het motomanagement probleem op te losen ga ik liever naar een merkonafhankelijke dealer. De auto reedt snaarstrak dus de schade was waarschijnlijk alleen het plaatwerk geweest.

Tegenwoordig redelijk veilig en comfortabel, en plaats voor alles en meer. Conclusie is lastig, het was een erg fijne auto voor een nette prijs.

Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen. Zeker vergeleken met een vw, wat uw garage zegt is onzin. Deze auto tegen een leuke prijs kunnen kopen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   01.01.2021 17:09 Abid:
   Doordat de laadruimte nu afgesloten was hoefde de airco minder te werken. Sindsdien klonk de motor wat rauwer.

   03.01.2021 12:06 Dano:
   De programmering van het Antwoord: Is wellicht geen veelvoorkomend probleem, missschien wat kort door de bocht om omwille hiervan de aankoop af te raden, tenzij het effectief om een algemeen bekend probleem gaat

   26.12.2020 13:14 Rabia:
   Twee derde van de Europese verkopen betrof een bestelwagen en een derde een personenwagen. Met deze aantallen is de Berlingo na de C3 de meest verkochte Citroën.

  Ten anker

  Vond