• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Treinkaarten bij kruidvat

Gegevens
Gemaakt door: 19.11.2020
Auteur: Cyrilla
Bekeken: 640

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bij deze aanbieding van Spoordeelwinkel is ook een coupon inbegrepen die je bij Doppio Espresso kunt inleveren voor een kop koffie of thee met appelgebak. Is dat pech hebben? Te koop in de winkel of via de webshop met als uiterste reisdatum 13 april

Bij deze aanbieding van Spoordeelwinkel is ook een coupon inbegrepen die je bij Doppio Espresso kunt inleveren voor een kop koffie of thee met appelgebak. Dus best wel wat geld waard, maar er zijn belangrijker dingen dezer dagen. Jullie krijgen van mij een dikke compliment voor deze service.

Reiziger 2. W de Raad schreef:.

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Provincie Groningen verwacht geen vertraging voor trein naar Leer. Woon in spanje, worden die ook verlengd, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Dit bestand kan niet worden treinkaarten bij kruidvat Sorry. Kruidvat treinkaartjes actie.

Met deze herfstaanbieding van Spoordeelwinkel kun je naast een dagretour ook kiezen voor 2x een goedkoop treinkaartje enkele reis naar een bestemming naar keuze. NS Dagretour acties. Bij deze actie zit een coupon inbegrepen die je bij Doppia Espresso kunt inleveren voor een kop koffie of thee met appelgebak.

Kruidvat Treinkaartjes (februari 2020)

Ook geldig voor Belgen. Wordt de geldigheid van de Kruidvat treinkaartjes verlengd? Klopt Annemiek, maar we zijn Nederlanders en gaan we dus zeuren over de eenmalige 7,50 Euro die we dan eerst moeten betalen voor de OV chipkaart. Kruidvat is eigendom van Trekpleister. Een zure reactie mag op zich, maar niet raar dat daar opmerkingen over worden gemaakt. Kies dan voor de NS Groepsticket!

  • Met een Jongerentoer reis je 2 of 3 dagen super voordelig door heel Nederland. LInk naar:Dagretour incl.
  • Heb je deze gemist? Naar welke treinkaartjes actie ben jij op zoek?

Ceciel schreef:. Is toch juist fijn dat mensen in deze treinkaarten bij kruidvat van het Coronavirus dat alles overschaduwt mensen toch blij kunnen zijn met kleine dingen! Ik zit nu met deze 2 treinkaartjes in mijn maag en zou ze best op een anwb bewegwijzerde autoroutes tijdstip willen verzilveren mocht de situatie dat toestaan, treinkaarten bij kruidvat.

Bij aankoop van een Seizoensretour ontving je 3 dagretourtjes waarvan je er steeds 1 per seizoen mag gebruiken. Zelf heb ik mijn weekend vrij abonnement waar ik jaren plezier van heb gehad net beindigd voor dat er een nieuwe maand in ging.

Hoofdnavigatie

Blog Reisverhalen. Sprinter Apeldoorn — Enschede blijft bij NS. Ook dit keer weer een NS dagretour met flesje water en een muffin in de smaken chocolade of vanille. Nu hoeven we ons niet bloot te stellen aan evt.

NS lijkt gestopt te zijn met goedkope dagkaarten. Janneke 1 schreef:? Bij deze treinkaartjes moet je dus van te voren je eindbestemming opgeven. Nieuwe vertraging dreigt voor trein naar Leer: mogelijk pas per 19 okt Geachte Red. Neem aan dat het door die corona toestanden komt, alsof we dan niet willen reizen, treinkaarten bij kruidvat.

95 gedachten over “Kruidvat treinkaartje: € 15 – € 17 p/s”

Joah schreef:. Anoniem schreef:. Dit geldt zowel voor al gekochte couponcodes welke nog niet zijn verzilverd en codes die als vervanging worden aangeboden. Dan dien je een toeslag te betalen. Wouter63 schreef:.

Nico schreef:. Heb je al een account. Timmermans schreef:. Ook geldig voor Belgen. Ook dit keer weer een NS dagretour met flesje water en een muffin in de smaken chocolade of vanille, treinkaarten bij kruidvat. Met een Jongerentoer reis je 2 of 3 dagen super voordelig door heel Nederland! Wanneer zijn er weer goedkope treinkaartjes treinkaarten bij kruidvat koop.

Enkele reis NS

Zowel treinkaartjes voor een enkele reis, een NS dagretour en de populaire NS dagkaart. U kunt het beste contact opnemen met de  klantenservice  en bespreken welke regelingen er voor u getroffen kunnen worden. Wim schreef:.

Treinkaarten bij kruidvat geldt: wie zijn treinkaartje toch al heeft verzilverd maar niet is gaan reizen, kan via de NS Klantenservice contact opnemen en een nieuwe voucher krijgen. Fijn dat er ook aan de senioren wordt gedacht met hun keuzedagen die dit jaar nog 1xper 2 maanden opgenomen kunnen worden.

Bij deze actie zit een coupon inbegrepen die je bij Doppia Espresso kunt inleveren voor een kop koffie of thee met appelgebak, treinkaarten bij kruidvat. Je kunt het al wel hier terug vinden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0