• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kan wel bellen maar niet gebeld worden ziggo

Gegevens
Gemaakt door: 19.11.2020
Auteur: Mace
Bekeken: 157

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Maar zei dat het binnen een uur zou werken. Wat hoor je nu als je de hoorn oppakt?

Ga ervan uit dat het blijft werken. Probeer met de vaste lijn een verbinding te maken. Typ in je webbrowser een willekeurig website-adres, bijvoorbeeld ziggo. Haal de stroomstekker van de Connectbox uit het stopcontact. Zolang de oorzaak niet boeven water is, kan ik geen kant en klare oplossing geven.

Jullie zijn wel geweldig bezig. Blijft de lichtring op de Connectbox nu constant wit branden. Verstuur Terug naar overzicht. Delen Tweet Delen Delen.

Lid geworden 13 apr Berichten Start een telefoongesprek.

Wat is je postcode? Kunt u dit bevestigen?

Verschijnt de website zoals gewoonlijk op je scherm?

Dat is het punt waar de groene kabel je woning binnenkomt. Haal de telefoonkabel RJkabel uit het modem. Auteur Marijke Oorthuis Datum TZ U kunt mij wel met uw mobielle telefoon bereiken, ik heb geen mobiel dus u zult naar mijn vaste nummer moeten bellen. De volgende lampjes horen continu te branden:. Het probleem werd veroorzaakt door defecte onderdelen in de binnenhuisbekabeling.

De Ziggo medewerker heeft belooft mij vrijdag nog even te bellen.

 • Hoor je een tikkend geluid?
 • Het terugzetten naar alleen IPv4 is dan niet nodig. Uw VoIP-provider evenmin.

Statuslampje wit, geen telefoontje. Wederom gebeld met zakelijke afdeling de heer smith uit almere en gaf me aan dat ze me niet konden helpen op de zakelijke afdeling! Er is een storing of onderbreking. Blijft de lichtring op de Connectbox nu constant wit branden. Helaas bieden we op de website geen ondersteuning meer voor je modem.

Registreren

Druk vervolgens  21  in op het telefoontoestel. De Ziggo medewerker heeft belooft mij vrijdag nog even te bellen. Controleer of deze op  aan  staat.

Sinds maart problemen met mijn VoIP van ACn Iris beeldtelefoon zakelijk die altijd goed calvin klein gym leggings sale gefunctioneerd en mijn VoIP kastje van Acn priv waar ik mijn draadloze telefoon van gigaset Sl heb aangesloten.

Vraag aan ACN of er instellingen mogelijk zijn t. Statuslampje knippert groen. Tussen nu en 24 uur is dat verwerkt. De Ziggo medewerker heeft belooft mij vrijdag nog even te bellen. Het bericht wordt meteen afgespeeld.

Hoofdnavigatie

Zet de mediabox uit met de  aan-uitknop  op de achterkant van het apparaat. Toch blijf ik het vreemd vinden dat het opeens niet meer werkt! Het lampje brandt continu. Sluit het modem aan op een ander stopcontact waarvan je zeker weet dat hij het doet.

 • En nu is het DS-Lite, wat niet de bedoeling is.
 • Ook voor internet en bellen.
 • Dit doe je als volgt: Heb je een nieuw voicemailbericht?
 • Lid geworden 22 sep Berichten

Dat automatisch opladen ns prima in orde! Vind je het ook leuk om mensen te helpen. Er is me door hem bevestigd dat Mw Anna om Het offline lampje brandt rood. Morgen bellen met ziggo. Wacht tenminste 5 minuten.

Sluit de stroom weer aan op het modem. Onderwerp starter meermeer Startdatum 17 jun Zoek bedrijf Zoeken.

Voor een goed werkend internetsignaal moet het wifi-modem goed via de kabel zijn aangesloten op de hoofdaansluiting van Ziggo. Statuslampje brandt rood. Branden de juiste lampjes op de voorkant van de Connectbox? Haal de stroomstekker van de Connectbox uit het stopcontact.

Controleer de stroomtoevoer. Eigenlijk ben jij mijn expert op dit gebied  DennyW. Staat je antwoord hier niet bij, stel dan je vraag in een nieuw topic. Voor een goed werkend internetsignaal moet het wifi-modem correct met de kabel zijn aangesloten op de hoofdaansluiting van Ziggo!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   24.11.2020 06:47 Cas:
   Maar ik betaal aan niemand:lol: We wachten maar weer af k.

  Ten anker

  Vond