• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ik hou van holland geen ja geen nee geen uh vragen

Gegevens
Gemaakt door: 21.02.2021
Auteur: Imen
Bekeken: 612

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Hoe werkt het? In deze 90 seconden mag de kandidaat geen ja, geen nee en geen uhh zeggen. Het Perfecte Plaatje: naaktshoot.

Tijdens de finale van de vijfde aflevering van het zesde seizoen, ging het rad kapot bij de derde keer draaien; de wijzer die het getal moet aanwijzen raakte los. Linda de Mol Watchlist. Klik hier om te stemmen. Jeugdjournaal : Bekijk de winnaars van de Cinekid Awards. Tags: guus meeuwis , leiden , media , gemist , social media , spel , holland , linda de mol , fragment , sbs6 , video , publiek , spellen , jeroen van koningsbrugge , klaas van der eerden , ik hou van holland , teamcaptains , de mol.

Interview met Traor na vijf treffers: "Ik heb zo veel berichten gehad" video? Na de pauze gaan we door naar het laatste gedeelte van de quiz. Help jij ons om deze prijs te winnen. De gezelligheid van de TV-zaterdagavond zelf beleven. De aanvangstijd en eindtijd van het arrangement is te bepalen in overleg?

Moja Slovenija. Klik hier voor het aanbod van onze arrangementen. Dé plaats voor sport en gezelligheid!

Wat kan je doen?

Ik hou van Holland is een zaterdagavondshow, met thema-uitzendingen op andere dagen, die wordt uitgezonden op RTL 4. Horror-sequel The Conjuring 2 zie je zondag op Veronica.

Vierde seizoen Cardinal zie je zaterdag op Canvas. Beide kanten van de studio worden gevuld door één huishouden in een soort knusse woonkamersetting. Flink wat korte films in de nacht uitgezonden. Nieuw: Over Winnaars. Terug: Borsato's Budget Bruiloft.

Live: Atalanta - Ajax. Volim Hrvatsku. Hij is een Zij: tijd voor borstvergroting. Hans verloor zoontje 4 bij Stint-drama in Oss, de vrije encyclopedie. Linda de Mol Watchlist.

Navigatiemenu

Wat weet uw team over ons koude kikkerlandje? Specials zijn niet meegenomen in deze tabel. Jinek richting 1,4 miljoen kijkers dankzij The Masked Singer.

De liedjes worden gezongen door zangers en zangeressen in plaats van door het publiek. Sander Vahle? Jinek gemist. Baanbrekende horrorfilm The Conjuring zaterdag op Veronica? Per fout gaat er twee punten van de vijf eraf. Door Teske Wortman Zondag 15 september om Grote Sportcaf Zwaag Carnavalsborrel.

Hart Van Nederland : Politie vindt explosieven en wietplantage bij brand in Sneek. De tweede, derde en vierde keer als teamcaptain van respectievelijk de eerste aflevering van seizoen 4 stond in het teken van 20 jaar RTL , de speciale Koninginnedaguitzending uit seizoen 5 en de aflevering op oudejaarsavond Waar is De Mol?

Flink wat korte films in de nacht uitgezonden. Ontworpen door? Leuke weetjes   Sommige BN'ers zijn meer dan 1 keer kandidaat geweest. Linda de Mol over nieuwe talkshow Merel Westrik : "We maken het voor vrouwen". I love esko Mme rdi esko.

Nieuwe seizoen En tegen 50 vanaf zondag op RTL 4. MotoGP van Teruel live op tv. De afleveringen op SBS6 vanaf seizoen 15 worden op zaterdagavond om uur uitgezonden. Gijs van Dam.

Flink wat korte films in de nacht uitgezonden. Kijkcijfers vrijdag: The Masked Singer trekt nog meer kijkers, ruim 2,7 miljoen. Ook is er maar één fragmentvragenronde in plaats van twee, waarbij drie vragen één tegen één en één vraag met het hele team wordt gespeeld.

Tags: technie. De gezelligheid van de TV-zaterdagavond zelf beleven. Harm Edens test kennis BN'ers over klimaat.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0