• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Icloud opslag leegmaken

Gegevens
Gemaakt door: 28.02.2021
Auteur: Cain
Bekeken: 365

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De maximale tekenlimiet is Tik op de naam van het apparaat dat u gebruikt.

Dit kan met zowel een creditcard als via iDEAL. Je kunt bestanden in de iCloud zetten, maar het is een misvatting dat deze gegevens dan van je smartphone worden verwijderd. Probeer het later nog eens. Als u de foto's en video's op het iOS-apparaat wilt behouden, kunt u  'Foto's' uitschakelen in 'Reservekopie'  of  meer opslagruimte kopen.

Hierdoor raakt je iCloud opslag evenwel sneller vol. Ook iets voor jou?

Iedereen heeft er vroeg of laat mee te maken: een volle iCloud-opslag? Deze sla je op met je Google-account. Ontdek wat het verschil is tussen de opslag op uw icloud opslag leegmaken en in iCloud.

Klik op 'Beheer' en selecteer 'Reservekopien'. U kunt ruimte vrijmaken in iCloud door ongebruikt materiaal te verwijderen: Uw iCloud-reservekopie beheren De grootte van uw iCloud-foto's verkleinen Mappen of bestanden verwijderen in iCloud Drive Sms-berichten en bijlagen verwijderen in Berichten Berichten verwijderen en Mail beheren Gesproken memo's verwijderen Het is verstandig om de informatie die u bewaart in iCloud te archiveren of er een kopie van te maken voordat u iets verwijdert, icloud opslag leegmaken.

Houd er rekening mee dat berichten met grote bijlagen meer ruimte innemen dan gewone e-mails met tekst. Open WhatsApp op je iPhone?

Werk je op een Mac van Apple, dan kan het zijn dat documenten automatisch worden gesynchroniseerd naar je bureaublad via Cloud drive. Door ze ook hier te wissen, worden de bestanden meteen gewist op al je iCloud-apparaten — dit kun je niet meer ongedaan maken. In dit artikel:  icloud iphone ,.
 • Houd er rekening mee dat berichten met grote bijlagen meer ruimte innemen dan gewone e-mails met tekst.
 • Zo koop je extra opslag voor iCloud: Open de Instellingen van je iPhone.

Uw iCloud-opslag upgraden of downgraden

Schakel de functie dus uit. Het is verstandig om de informatie die u bewaart in iCloud te archiveren of er een kopie van te maken voordat u iets verwijdert. Volg deze stappen om meerdere bijlagen van een contact of uit een gesprek te verwijderen: Tik in een gesprek in Berichten op de naam van het contact bovenaan het scherm.

U kunt oude iCloud-reservekopieën verwijderen voor het apparaat dat u momenteel gebruikt of oudere apparaten die u mogelijk niet meer gebruikt. Nooit meer een volle iCloud opslag met deze 3 tips 18 november

Hoeveel apparaatopslag u gebruikt, staat bovenaan vermeld. Selecteer icloud opslag leegmaken foto's en video's die u wilt verwijderen. Het beeld van je pc weergeven op je tv via Chromecast. Windows-computer Open iCloud voor Windows. Schakel onder 'Kies gegevens voor reservekopie' alle apps uit waarvan u geen reservekopie wilt maken.

Voor je Mac, iPad, iPhone en Apple Watch

Selecteer 'Reservekopieën' uit de weergegeven items. Tik op 'Beheer opslag'. Selecteer 'Zet alles terug' of 'Verwijder alles' voor alle opnames tegelijk.

Maar u kunt wel ruimte vrijmaken. U kunt altijd meer opslag kopen of uw opslag downgraden. Die kan je bijvoorbeeld aanmaken voor een iPad die je zelden gebruikt. Wanneer u iCloud configureertworden die dan ook niet verwijderd op je devices??, icloud opslag leegmaken.

De grootte van uw iCloud-foto's verkleinen iCloud-foto's gebruikt de iCloud-opslagruimte om alle foto's en video's op al uw apparaten up-to-date te houden? Neman 28 augustus om Als je op die manier gegevens verwijderd in iCloud. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot icloud opslag leegmaken juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden.

ICloud-opslag

Telefoon vol of iCloud-opslag vol? Druk op Beheer opslag. Dit is je persoonlijke opslagruimte in de cloud van Apple waar alleen jij bij kan. Bestel nu Abonneren. Wanneer u Berichten in iCloud gebruikt, maken alle sms-berichten en bijlagen, die u verstuurt en ontvangt, gebruik van uw iCloud-opslag.

Via je iPhone kun je makkelijk en snel iCloud-opslag kopen. Hoeveel apparaatopslag sinterklaas gedichten generator engels gebruikt, staat bovenaan vermeld?

Zo koop je extra opslag voor iCloud: Open de Instellingen van je iPhone. Tik op 'Selecteer' en kies een of meerdere foto's of icloud opslag leegmaken die u wilt verwijderen, icloud opslag leegmaken. Heb je iCloud Drive al gecheckt. Lees meer over het delen van mappen in iCloud Drive. Deze wordt dan naar 'Recent verwijderd' verplaatst en na 30 dagen permanent verwijderd.

Wat is iCloud ook alweer?

Nadat op akkoord is geklikt zal Safari vragen of je akkoord gaat met het ontvangen van pushberichten. Ja, ik ontvang graag:. Dit doe je door op je Mac naar Systeemvoorkeuren te gaan en daar te kiezen voor iCloud.

Dan kun je iCloud-opslag kopen, icloud opslag leegmaken. Druk rechtsboven op Koop. Handleidingen Nachtmodus gebruiken op een iPhone 11 of iPhone 12 bij icloud opslag leegmaken licht iPhone of iPad gereedmaken voor verkoop eSIM nummer overzetten naar een nieuwe iPhone Een nieuwe iPhone of iPad instellen met of zonder iCloud reservekopie Gegevens en apps overzetten van oude naar nieuwe iPhone.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   04.03.2021 06:11 Kishen:
   Lees meer over de prijzen voor iCloud-opslag in uw land of regio. Tik op de naam van een app voor meer informatie over de gebruikte opslagruimte.

   07.03.2021 11:27 Quoc:
   Selecteer 'Verwijder onmiddellijk'. Van sommige apps worden altijd reservekopieën gemaakt en u kunt deze niet uitschakelen.

   08.03.2021 21:55 Zoe:
   Als u de grootte van de reservekopie van Foto's wilt verkleinen,  bewaart u foto's en video's op uw computer en  maakt u vervolgens handmatig een reservekopie van het iOS-apparaat. Lees meer over de gegevens waarvan iCloud een reservekopie maakt.

  Ten anker

  Vond