• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Huis te koop akkerstraat beneden leeuwen

Gegevens
Gemaakt door: 10.09.2020
Auteur: Nawien
Bekeken: 410

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Blijf niet zitten met vragen. Indeling: Begane grond: hal v. Het dichtstbijzijnd busstation 'Beneden-Leeuwen, Beatrixstraat' is op meter afstand.

Beneden-Leeuwen ·  eengezinswoning, 2 verd, 2 slp, 92 m² Bewerken. Alles accepteren. Vraagprijs verkoper: n. Door als verkoper jouw woning te claimen krijg jij zelf de touwtjes in handen over het gehele proces. Met Walter was het voor ons meteen raak.

Maak altijd vol vertrouwen de huis te koop akkerstraat beneden leeuwen keuzes rondom jouw woning. Het is niet mogelijk om een huurwoning te claimen. Gemeente West Maas en Waal - Een omgevingsvergunning is verleend voor het plaatsen van een erker in de voorgevel - Akkerstraat 7, XE.

Woningaanbod Interessante straten in: Beneden-Leeuwen. Vervolgens biedt Promodomo jou de mogelijk om zelf de regie te nemen over jouw woning door de mogelijkheid te bieden om jouw woning te claimen.

Hieronder worden de kerngegevens van de buurt Kern Beneden-Leeuwen beschreven. Check de top 4 recente transacties die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Akkerstraat
 • Akkerstraat 16, XG Beneden-Leeuwen. Nieuwe Haven B.
 • De informatie over een woning zoals het bouwjaar en de woonoppervlakte halen wij uit de Basisregistratie Adressen en Gebouwen BAG.

Niet te koop

Plattegronden Download PDF. Om maar wat ideeën te noemen, een grote leefkeuken met uitzicht op de tuin, een speelkamer voor de kids, een slaap en badkamer op de begane grond, mogelijkheden genoeg! E Energielabel. Bekijk hoe de omgeving eruitziet van bovenaf met een luchtfoto, en zie hoe de kadastrale grens Samenstelling huishoudens eenpersoons eenpersoons met kinderen met kinderen zonder kinderen zonder kinderen.

Deel deze woning met:.

Gemeente West Maas en Waal - Een omgevingsvergunning is verleend voor het plaatsen van een erker in de voorgevel - Akkerstraat 7, Beneden-Leeuwen:, XE. Funderingcheck Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Nijverheidsstraat - 2. Vigerende bestemmingsplannen voor Akkerstraat 1.

Er zijn 2 postcodes die horen bij Akkerstraat in Beneden-Leeuwen

Dit pand is gelegen aan de straat Akkerstraat in de woonplaats Beneden-Leeuwen. Je hebt geen account? Walter Pro is ontworpen om je te helpen een winnend bod uit te brengen. Kern Beneden-Leeuwen is met een totale oppervlakte van hectare een grote buurt in vergelijking met andere buurten in Nederland.

Prijs per m in gemiddelde staat. Wachtwoord vergeten. Wel zo handig. Gemeente West Maas en Waal - Een omgevingsvergunning is aangevraagd voor het plaatsen van een erker in de voorgevel - Akkerstraat 7, Beneden-Leeuwen Betreft: Omgevingsvergunning gmb Printvriendelijke versie.

Haverveld 21

Er staan bovengemiddeld veel huurwoningen in Kern Beneden-Leeuwen. Samenstelling huishoudens eenpersoons eenpersoons met kinderen met kinderen zonder kinderen zonder kinderen.

Neem dan contact met ons op via ons contact formulier. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De riante groene tuin ligt vrij en biedt alle rust en privacy.

Kaart bekijken. Financile voorwaarden Geen voorbehoud van financiering. Daarom is het belangrijk om goed genformeerd op pad te gaan. Log in. Walter geeft antwoord. Oostelijke Doorsnee NZ Inhoud m.

De inwoners zijn verspreid over een groot aantal huishoudens: 2.

Afstand tot voorzieningen vanaf Akkerstraat 1, Beneden-Leeuwen: Busstation Het dichtstbijzijnd busstation 'Beneden-Leeuwen, Beatrixstraat' is op meter afstand Treinstation Het dichtstbijzijnd treinstation 'Tiel' is op 6.

Kijk achter de voordeur bij elke woning. Het Walter Woningwaarde rapport van Akkerstraat 10 geeft je de belangrijkste informatie die experts hebben, overzichtelijk op een rijtje.

Geef adres of kadastraal nummer bijv. Vergunningen Type Naam Start Einde. Ik ga akkoord met de privacyverklaring. Kaart bekijken.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.09.2020 08:15 Yvon:
   Wielstraat - 1 Op de ruime bergzolder en in de bergingen in de achtertuin kun je veel spullen kwijt.

  Ten anker

  Vond