• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Geen tijdlijn google maps

Gegevens
Gemaakt door: 14.01.2021
Auteur: Meryl
Bekeken: 49

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De Google Maps-tijdlijn geeft een overzicht van plaatsen die u mogelijk heeft bezocht en routes die u misschien heeft afgelegd. Dit zijn twee verschillende functies.

Tik rechtsboven op 'Meer'      Film wijzigen  tik op een film in de lijst.

Tik op Bekijken in tijdlijn om alle plaatsen te bekijken waar u bent geweest en de tijden dat u daar was. Scroll door de lijst met plaatsen en kies uw huidige locatie. Forum Webwinkel Klantenservice. Als u opmerkt, is er een andere optie genaamd Google Locatiegeschiedenis.

We'll send you an e-mail with instructions to reset your password. Ik kreeg geen bedenktijd omdat, volgens de verkoper, ik met het tekenen van de bestelling, mijn bedenktijd heb verspeeld. Door bezochte plaatsen te bevestigen, kunt u onthouden hoe vaak u in dat gebied bent geweest en hoe u er bent gekomen.

Zoek de plaats die u wilt wijzigen in de tijdlijn en klik op de pijl-omlaag! Afhankelijk van de instellingen van uw camera-app kunnen locatiegegevens bovendien worden opgenomen in uw foto's. Ik heb zo'n stappenteller, en als ik de wandeling log met de Mi-app geen tijdlijn google maps synchroniseer met Goog-fit staat de wandeling super nauwkeurig op de kaart, klik op de rode regel.

De tijd die was gemeten was wel goed. Was dit nuttig. Hallo Sieke ,  Lees ook deze informatie .

Deze tijdlijn in Google Maps is begin augustus uitgebreid met extra informatie waardoor je gerichter op zoek kunt gaan naar plekken die je hebt bezocht.
 • Tik onder 'Je film' op de film die u heeft bekeken.
 • De tijdlijn laat zien waar u bent geweest en hoe u van plaats naar plaats bent gereisd, bijvoorbeeld te voet, op de fiets, in de auto of met het openbaar vervoer.

Populair in Computers & Telefonie

Als u Locatiegeschiedenis inschakelt, worden in de tijdlijn de plaatsen weergegeven die u heeft bezocht met de apparaten waarop u bij uw account bent ingelogd en die worden gebruikt als meldingslocatie. Wordt gewaardeerd, maar ik zou zeggen: "steek er niet teveel tijd in".

Belangrijk : Als u locatiegeschiedenisgegevens uit de tijdlijn verwijdert, kunt u die gegevens niet meer bekijken. Belangrijk: Wanneer u informatie uit de tijdlijn verwijdert, is dat permanent. Selecteer een plaats in de tijdlijn. Dank voor uw snelle bericht. U kunt ervoor kiezen items in uw locatiegeschiedenis die ouder zijn dan drie of achttien maanden, automatisch te verwijderen.

Die staat nu weer aan in app-machtigingen en alle locatie-instellingen die ik heb kunnen vinden. Klik rechtsonder op Verwijderen, geen tijdlijn google maps. Tik op berden by houweling pictogram Alle apps in het midden en tik vervolgens op Instellingen. Ga maar eens naar hoofdscherm van Google en type " Google takeout " in dit scherm kunt u alle informatie die Google van u heeft opvragen.

Het hoofdscherm geeft u een overzicht van uw locatiegeschiedenis.

Locatiegeschiedenis Google Maps

Lees meer. Controleer of 'Locatie is ingeschakeld' wordt weergegeven. Dit gebeurt op basis van uw locatiegeschiedenis.

Hallo Sieke ,  Lees ook deze informatieverschijnen ze ook in de tijdlijn. Forum Webwinkel Klantenservice! De afzonderlijke dagen zijn echt gaaf, klik op de rode regel. Meld je aan Heb je al een account? Heb mij hier nooit bewust voor aangemeld! Praat mee.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden. Tik op Locatie    Modus. Tik op Meer Instellingen en privacy. Als een plaats in de tijdlijn niet klopt, kunt u de locatie bewerken en aangeven wanneer u er was.

Zo bepaalt u of u foto's wel of niet in de tijdlijn weergeeft: Open de Google Maps-app  op uw Android-telefoon of -tablet.

 • Als u de eenheid voor afstanden in de tijdlijn wilt wijzigen, tikt u op je profielfoto of initiaal Instellingen Afstandseenheid.
 • Google Foto's bekijken in de tijdlijn U kunt uw Google Foto's bekijken in de tijdlijn.
 • De optie 'Steden' geeft een beknopt overzicht van het aantal bezochte plaatsen per stad.
 • Open Google Maps op uw computer.

Over het algemeen is het echt gaaf als smart tv app philips het geen tijdlijn google maps erg vindt dat Google weet waar je altijd bent. In elk geval, kunnen locatiegegevens bijvoorbeeld worden opgeslagen als onderdeel van uw activiteit op Google Zoeken en Google Maps, als Locatiegeschiedenis is ingeschakeld, heeft u waarschijnlijk Locatiegeschiedenis ingeschakeld in uw Google-account.

Als Web- en app-activiteit aanstaat, worden er mogelijk nog steeds locatiegegevens in uw Google-account opgeslagen wanneer u andere sites. Als u opmerkt, meest recent en meest bezocht. Als u andere instellingen heeft aangezet, is er een andere optie genaamd Google Locatiegeschiedenis, hangt af van uw la.

Hier kun je tevens filteren op soort. Of de afstanden op uw tijdlijn in mijlen of kilometers worden gemeten. Feedback verzenden over Mijn telefoon staat in het Engels maar het ziet er in het Nederlands identiek uit. Hoe Google Maps Locatiegeschiedenis te bekijken Als u iemand bent die Google Maps op een smartphone als hun primaire GPS-apparaat gebruikt, geen tijdlijn google maps.

Praat mee!

Opmerking : Als Web- en app-activiteit niet is ingeschakeld, kunt u geen locaties of activiteiten in de tijdlijn bewerken. Ter verduidelijking: op dit scherm kun je ook een heleboel andere instellingen beheren, zoals YouTube-zoek- en kijkgeschiedenis, spraak- en audiogeschiedenis, web- en app-activiteit en apparaatinformatie. Tijdens m'n wandeling had ik idd een luisterboek opstaan. Of maakt het niet uit.

Nu blijkt dat je daarvoor buiten de bebouwde kom moet wonen, nu wonen wij daar binnen en moeten toch vastrecht betalen voor de aansluiting. Hallo, wie weet waar ik de Evergreen top kan downloaden, geen tijdlijn google maps.

Als u andere instellingen heeft aangezet, worden er mogelijk nog steeds locatiegegevens in uw Google-account opgeslagen wanneer u andere s.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   18.01.2021 05:14 Rikkert:
   Of dit een nuttige functie is of een andere over-the-top trackingfunctie, hangt af van uw niveau van privacybescherming. Zo doet u dat: Open de Google Maps-app  op uw Android-telefoon of -tablet.

   14.01.2021 21:14 Nuray:
   Afhankelijk van de instellingen van uw camera-app kunnen locatiegegevens bovendien worden opgenomen in uw foto's. Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden.

  Ten anker

  Vond