• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Duo rolgordijn ophangen zonder boren

Gegevens
Gemaakt door: 28.10.2020
Auteur: Jaymie
Bekeken: 746

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De montageprofielen van Raamdecoland zorgen ervoor dat u uw nieuwe raamdecoratie eenvoudig ophangt. Waarom je niet kunt boren in een kunststof kozijn Het wordt sterk afgeraden om te boren in een kunststof kozijn.

Hierdoor beweegt het rolgordijn mee als het raam geopend is en beschadig je het kozijn niet doordat het niet nodig is om te boren.

Breng mij op de hoogte. Ben jij fan van klassieke of bohemian interieurs? Home Wonen Raamdecoratie Rolgordijnen relaxdays duo rolgordijn - ophangen zonder boren - doorzichtig - grijs - met lamellen xcm Merk: Relaxdays. Liever advies van een specialist? Het wordt sterk afgeraden om te boren in een kunststof kozijn. U bevestigt ze namelijk heel eenvoudig aan speciale montageprofielen die u aan uw ramen klemt of op kozijnen en wanden plakt.

Zonder dat u hoeft te schroeven of boren hangt u uw jaloezien op. Of wilt u graag meer informatie over de producten. Kies voor rolgordijnen met klemsteunen in combinatie met spandraden en je installeert eenvoudig het nieuwe rolgordijn zonder in het raamkozijn te boren. De StickFix montageset voor Pliss gordijnen maakt het mogelijk om pliss gordijnen te bevestigen aan vaste ramen. Geertjan bruinsma wikipedia bij relaxdays duo rolgordijn - ophangen zonder boren - doorzichtig - grijs - met lamellen 85xcm.

Heeft u nog duo rolgordijn ophangen zonder boren over het monteren van uw rolgordijnen, pliss gordijnen of jaloezien zonder te boren!

Soorten raamdecoratie Afhankelijk van het type raamdecoratie dat je kiest, kun je kiezen uit verschillende stoffen. Je hebt dus een zeer ruime keuze uit stoffen en kleuren.
 • Voor de QuickFit-productspecificaties klikt u op de onderstaande productafbeeldingen. Deze metalen zijn verzinkt en verlijmd, waardoor ze een extra bescherming bieden tegen vocht en lucht.
 • Kies voor deze 3 producten.

Soorten raamdecoratie

Jaloezieën  zijn nog altijd populair en passen door de verschillende lamelbreedtes en materiaal in ieder interieur. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9. Ik word enthousiast van bohemian en industriele interieurs Favoriete raamdecoratie: jaloezieën, plisségordijnen en gordijnen Een échte theedrinker Mama van een meisje. Zoeken naar:. VidaXL Rolgordijn wonen Duo - x cm wit Deze hebben een dubbele stof, waardoor het koord in het gordijn niet meer zichtbaar is.

 • Bekijk hier ons assortiment aan onderdelen en accessoires.
 • Meer informatie over de QuickFit-onderdelen voor duo rolgordijnen leest u verder op deze pagina.

Met de QuickFit bamboe klemdragers hangt u de gordijnen zonder boren op. Bij onze klemdragers is dit ook het geval. Gratis kleurstalen! Met onze montageonderdelen bent u gegarandeerd van de hoogste kwaliteit en de beste prijzen. Voor het bevestigen van uw nieuwe raamdecoratie heeft u bijvoorbeeld geen gereedschappen meer nodig.

Productbeschrijving

Onze raamdecoratie zonder boren wordt geleverd met universele klemsteunen, waarmee je dus zonder boren het product aan het raam kunt bevestigen. Deze klemsteunen zijn speciaal ontwikkeld voor draai-kiep ramen zowel PVC als aluminium en ramen waarin niet geboord mag worden. De montageprofielen van Raamdecoland zorgen ervoor dat u uw nieuwe raamdecoratie eenvoudig ophangt.

Gratis verhuiskaarten per post deze manier wordt isolatieverlies tot duo rolgordijn ophangen zonder boren minimum gereduceerd of zelfs voorkomen. Het spandraad-systeem is te gebruiken voor ramen met een aanslagdikte van 4 tot 25 mm. Bij een draaikiepraam is het verstandig om te kiezen voor jaloezien met zijgeleiding. Zo heb je mooie raamdecoratie voor kunststof kozijnen.

De klemsteunen grijpen zich stevig vast aan het kozijn en de montageprofielen hechten zich stevig aan kozijnen en wanden.

Niet leverbaar. Klemdragers en montageprofielen zijn ideaal als u graag uw gordijnen zonder boren ophangt. Door de smalle opzet van dit type raamdecoratie plast deze voor vrijwel ieder raam.

Met behulp van deze onderdelen kunt u uw duo rolgordijnen namelijk bevestigen zonder schroeven te hoeven gebruiken.

Met onze montageonderdelen bent u gegarandeerd van de hoogste kwaliteit en de beste prijzen. Op verlanglijstje. Raamdecoratie zonder boren bij ilumio. Deze kun je eenvoudig in vijf minuten installeren.

Gratis kleurstalen. Alleen verkrijgbaar bij Bereken vierkante meter vloer De QuickFit klemdragers zijn alleen te verkrijgen bij Raamdecoland.

Plisss in een frame max! We staan voor u klaar om al uw vragen te duo rolgordijn ophangen zonder boren.

Productspecificaties

U heeft echter nog een andere mogelijkheid, namelijk het QuickFit klem-systeem voor jaloezieën. Gratis kleurstalen. Aantal reviews: 1.

Door de smalle opzet van dit type raamdecoratie plast deze voor vrijwel ieder raam. Wachtwoord vergeten? In veel nieuwbouwwoningen of gerenoveerde woningen zijn kunststof of aluminium kozijnen te vinden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   04.11.2020 17:02 Ciska:
   De gaatjes zijn lastig te herstellen. Reviews Schrijf een review.

   05.11.2020 05:26 Giovanna:
   Kies voor rolgordijnen met klemsteunen in combinatie met spandraden en je installeert eenvoudig het nieuwe rolgordijn zonder in het raamkozijn te boren. Kom vrijblijvend langs in één van onze showrooms of maak een gratis adviesafspraak op het moment dat het voor jou uitkomt.

  Ten anker

  Vond