• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Doorzichtig slijm na eisprong

Gegevens
Gemaakt door: 20.11.2020
Auteur: Leona
Bekeken: 523

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Oestrogeen zorgt ervoor dat je afscheiding naarmate je dichter bij de eisprong komt meer water bevat. Door op 'Accepteer cookies' te klikken of gebruik te maken van deze website geef je aan hiermee akkoord te gaan. Vaak is het wit van kleur, denk qua kleur en dikte aan yoghurt of een dik papje van bloem en water.

Veel vrouwen merken in deze 6 dagen een verandering op in hun afscheiding. Op naar de 2 de ronde :. Ik heb dat bij mij aan de hand van het temperaturen ontdekt.

Zwangerschaps­kalender Hoeveel weken ben je zwanger? Alles over complicaties tijdens de bevalling. Als je het slijm tussen je vingers houdt, kan je er draden van trekken.

En vanaf dat moment begint alles weer opnieuw. De samenstelling van je cervixslijm bepaalt namelijk of zaadcellen zich gemakkelijk van de vagina naar de baarmoeder kunnen verplaatsen. Precies 14 dagen na eisprong. Yin zorgt in deze fase niet alleen voor de aanmaak van het vruchtbare slijm, hoewel je hier weinig van zal merken. Marleen 01 september Gold in this category? Zelfs de baarmoedermond wordt nu zachter en de opening groter, doorzichtig slijm na eisprong het slijm moet eerst veranderen om de zaadcellen te laten overleven voor de bevruchting.

Taai gelig slijm creme achtig romig slijm alsof we het over pudding hebben ha ha ha eiwitachtig slijm Het is heel verschillend wat je wel of niet krijgt, doorzichtig slijm na eisprong, maar geeft ook voeding aan het eitje en helpt het mee te openingstijden gamma pinksteren.

Bij vruchtbaar slijm zal het papier bij het afvegen makkelijk glijden. Is heel normaal.
 • Ook heb ik een ovulatietest gekocht en had al 4x negatief getest.
 • Oh ja inderdaad, dan is het geen eisprong.

Famme Navigation

Dit hormoon zorgt ervoor dat je cervixslijm helder en elastisch wordt. Het slijm heeft verschillende functies. Van troebel naar transparant, van stug naar soepel en van vloeibaar naar plakkerig. Klachten zijn nog hetzelfde dus zit mezelf aardig gek te maken.

Dit zorgt ervoor dat je baarmoedermond is afgesloten.

Meepraten op het forum. Hi Manon, maar geeft ook voeding aan het eitje en helpt het mee te rijpen. Sherita Jager LinkedIn Body 3 oktober Heb je wel al klachten voor je menstruatie. Tja, Zaterdag was de test negatief.

Nu heb ik vanmorgen had weer veel slijm de laatste gedaan en deze gaf positief aan. Yin zorgt in deze fase niet alleen voor doorzichtig slijm na eisprong aanmaak van het vruchtbare slijm, afwachten he.

Verschillende soorten cervixslijm

Als het slijm elastisch — je kunt er draden van trekken — , sterk en helder is, ben je aan het ovuleren. Kortom, mn ei staat op knappen. Studio Noos.

Maar nogmaals, als je wilt weten wanneer je eisprong is, doorzichtig slijm na eisprong, afwachten he. Als ik je verhaal zo lees ben je er veel te gefixeerd mee bezig.

Ik dacht huh die fase hebben we toch gehad. Profiteer van last minute prijzen! Hoop dat je hier wat aan hebt. Dit zijn de voordelen van een bijtring voor je baby! Tja.

Een prachtig werkend lichaam

Gezondheid 13 oktober Maar het kan beide kanten op. Eerlijk gezegd heb ik dit dus nooit gehad en echt geloof me ik let erg op slijm zoals dit voor me ovulatie ging altijd gepaard met buikpijn en letterlijk 2 dagen daarna een positieve ovulatie test én verhoging in FF.

Ook zie je vaak wat slijm dat achterblijft op het papier. Alles over babynamen. Dit is de dag van je ovulatie. Wat een nachtmerrie Bekijk alle artikelen. Ik ga er nu maar vanuit dat mijn eisprong echt later is geweest en dan word doorzichtig slijm na eisprong woensdag ongesteld. Foto rawpixel.

Het is wel belangrijk dat je het slijm elke dag nakijkt.

Bekijk alle artikelen. Accepteer cookies. Ik heb trouwens ook totaal geen afscheiding meer. Verder als ik moest gokken, dan denk ik dat je eisprong op 26 augustus was.

Kunnen helaas niets dan afwachten. Wanneer je dichter bij de ovulatie komt verandert de consistentie van je afscheiding van dik naar iets dunner. Tekst geschreven door: Marion Middendorp afbeeldingen: rf.

Is heel normaal.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   21.11.2020 05:15 Bartha:
   Acupunctuur en je vruchtbaarheid Wanneer je vanwege gynaecologische klachten bij de acupuncturist komt zal er vaak gevraagd worden of je vruchtbaar slijm opmerkt.

  Ten anker

  Vond