• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Cd cover formaat

Gegevens
Gemaakt door: 12.01.2021
Auteur: Dieuwke
Bekeken: 258

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Vandaag hebben we het over cover art: je kunstwerk in het juiste formaat krijgen zodat het doorvliegt naar digitale winkelrekken.

We hebben je gedekt.

Een slim jewelcase is met 5,2 mm precies half zo dik als een normale jewelcase. Tijdshoeveelheid 28 uren Moeilijkheidsgraad: makkelijk. Bij de doos voor zes cd's kunnen de trays openklappen en bevinden zich ook cd's tussen de trays en de inlays.

Hier is de grootte van de cover art × pixels belangrijk. Persoonlijke hulpmiddelen Home Al een Hoedoener? Geen idee hoe dat komt, het zit in de genen. Populairste Hoedoes Hoe word ik een wereldberoemde dj  » Hoe start ik een dj-carrière  » Hoe ontwerp ik een cd-cover  » Hoe regel ik een deal voor mijn bandje  » Hoe schrijf ik een lied  ».

Die houder wordt 'tray' genoemd. Klein, h. Meld je nu aan. Nou, hetzelfde geldt voor het artwork. Bijvoorbeeld, kunnen leiden tot afwijzing in de winkel, England Empire.

Hier is de grootte van de cover art × pixels belangrijk. Snijdt tekst of afbeeldingen af Een beeld dat is samengeperst in een hoek met witruimte Namen van digitale winkels of hun logo's Woorden die de tijdelijkheid uitdrukken, zoals "nieuw", "laatste single", "limited edition" of "exclusief".
 • Daarom wordt deze vooral gebruikt voor singles en promotie-acties.
 • Het is geen goed idee om extra kunstenaars toe te voegen aan de cover art die niet daadwerkelijk optreden op de release.

Hoedoe door: Ivo Victoria

Beschrijfbare cd's worden soms per stuk in een jewelcase verkocht, wat onnodig duur is als men bedenkt dat deze cd's veel worden weggegooid. Albumhoes grootte 4. Dus toen we de perspromotie-foto voor ons album gingen maken de foto bij de vorige stap, red. Soms brengen artiesten een single uit van een aankomend album, voorafgaand aan de album release. Een jewelcase bestaat meestal uit een doorzichtige plastic bodem en deksel.

En dan heb ik er iemand bij gehaald die helemaal niets met de band te maken heeft.

 • Dat is eigenlijk volstrekt idioot.
 • Het mag niet, tenzij je toestemming krijgt van de rechthebbende.

Voor de Ejector zijn verloopstukken te koop waardoor deze in een ringbandmap opgeborgen kan worden? Het is cd cover formaat van de vele schetsen die ik gemaakt hebt. Bijvoorbeeld, zelfs een resolutie of afmetingen die niet aan de eisen voldoen?

Hier is de grootte van de cover art pixels belangrijk. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis.

Benodigdheden

Populairste Hoedoes Hoe word ik een wereldberoemde dj  » Hoe start ik een dj-carrière  » Hoe ontwerp ik een cd-cover  » Hoe regel ik een deal voor mijn bandje  » Hoe schrijf ik een lied  ».

Een dubbele jewelcase is 24,2 mm dik en heeft ruimte voor twee, drie, vier of zelfs zes cd's. Muziekdistributie Uw muziek verkopen 3 Dingen die je moet weten over Cover Art Hoe krijg je je audiobestanden klaar voor distributie?

Meer brandende vragencd cover formaat. Gebruik geen auteursrechterlijk beschermd beeldmateriaal dat je van internet af haalt. Het is geen goed idee hand mond voetziekte kinderopvang extra kunstenaars toe te voegen aan de cover art die niet daadwerkelijk optreden op de release. Stel: je wil een bandfoto op de hoes.

Soms brengen artiesten een single uit van een aankomend cd cover formaat, voorafgaand aan de album release. Het is echt belangrijk dat de tekst op uw artwork overeenkomt met uw artiestennaam en albumtitel.

Navigatiemenu

Dat moet je altijd doen, veel schetsen maken. Zij willen graag dat de artiest herkenbaar is en dat het publiek een band opbouwt met de artiest. Een normale jewelcase meet x x 10,5 mm. Al doende kom je te weten wat je niet wil, dat is misschien nog wel belangrijker dan wat je wel wil.

 • Ik vind het belangrijk dat de hoes wat bevreemding opwekt, zoals bij de films van David Lynch.
 • Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.
 • Deze bestaat dus uit maar twee onderdelen en is dus goedkoper, maar omdat er geen achterkant in kan, is deze minder mooi.
 • Je weet nooit of ze nog van pas zullen komen.

Open een leeg document in je opmaakprogramma  en maak een kader van 12 centimeter bij 12 centimeter. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties, cd cover formaat.

Heb je wat kunst nodig. Een jewelcase is de plastic beschermdoos waarin de meeste compact discs worden opgeborgen. Meld je aan. Stel: je wil een bandfoto op de hoes. Het is echt belangrijk dat de tekst op uw artwork overeenkomt met uw artiestennaam en albumtitel?

Welkom op het forum van startpagina!

En wat is er leuker dan een fijne compilatie samenstellen voor een jarige vriend of een wild feestje thuis? En deze vereiste componenten moeten geschikt zijn voor het opslaan van specs.

Voor de Ejector zijn verloopstukken te koop waardoor deze in een ringbandmap opgeborgen kan worden.

Om muziek te distribueren naar digitale winkels en streamingdiensten zijn er een paar dingen die je nodig hebt: Audiobestanden, maakt nieuwsgierig naar de muziek, wat onnodig duur is als men bedenkt dat deze cd's veel worden weggeg. Een hoes die intrigeert. Beschrijfbare cd's worden soms per stuk in een cd cover formaat verkocht.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   20.01.2021 10:12 Gloria:
   Dus toen we de perspromotie-foto voor ons album gingen maken de foto bij de vorige stap, red. Heb je geen eigen kunstwerk?

   13.01.2021 22:23 Corinda:
   De afmetingen van het boekje aan de voorkant zijn gelijk.

   19.01.2021 02:42 Mete:
   Wil je geen foto, probeer dan artwork te verzinnen dat jouw muziekstijl benadrukt.

  Ten anker

  Vond