• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Cadeautje voor opa maken

Gegevens
Gemaakt door: 02.10.2020
Auteur: Hilbert
Bekeken: 793

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ik ontwierp deze leuke koektrommel met foto en tekst, hij is geweldig toch?! We hebben ze nu al een maand niet meer gezien.

Joyce - SomedayTodayNL schreef:. Ik zou mezelf ermee verrassen voor mijn verjaardag vandaag. Hele leuke ideeën! Er stond heel vaak macaroni en friet in, maar toch allemaal op een andere manier klaargemaakt.

Of misschien heeft de knuffel een overdosis liefde gekregen en is het beschadigd geraakt. Zodat ze bovenaan e. Dagje Uit.

Patricia lubbertje schreef:. Deksel erop en mooi stukje stof erover met een elastiek. Van alle gegevens heb ik een boekje gemaakt. Dat is wel leuk om opa en oma zo te verwennen. Hoe dan ook, je eert deze jeugdvriendjes door ze in te lijsten of door er een bijzondere foto van te maken, cadeautje voor opa maken. Dat kan gewoon via de post.

Met fotocadeaus of een zelfgemaakt cadeau lukt dat zeker! Het uitsteken van de vormpjes is ook een leuk klusje voor de kids, net als de decoratie. Ik heb hun namen er weer onder geschreven. En nog eens zelf gemaakt ook! Een leuke bezigheid, en niet moeilijk! Samen op stap?

 • Mocht je nog op zoek zijn naar een persoonlijk cadeau voor opa en oma, dan zijn deze originele knutselideeën perfect. Cadeautjes voor Juf, Meester of iemand anders.
 • Als je klaar bent met tekenen of schrijven, hoeft je cadeau een klein half uurtje de oven in. Een mooi fotokado is een mooie opsteker.

Eigenlijk kun je alles maken wat je verzint? Wij hebben in onze tuin heel veel aardbeien. Pien Keunen, Gemert Terug naar boven. Nieuw in onze webshop:. Fotocadeaus en zelfgemaakte cadeautjes zijn altijd het leukst en dat vinden opa en oma ook. Op A3 cadeautje voor opa maken een collage maken van foto's en tekeningen of teksten en daarbij de naam van het kind die het heeft gemaakt.

Drinkbeker

Wat je hiervoor nodig hebt is een canvastas en knutselspullen om de tas te pimpen. Handdoek zelfbeschilderd. Van karton en vouwblaadjes maak je heel eenvoudig een 3D kaart.

We zijn zelf al 2 maanden aan het hoesten en kunnen dat risico niet nemen. De winactie loopt van Een persoonlijk bijzonder cadeautje zal een oppepper voor ze zijn, cadeautje voor opa maken. Deze versierde letter hangt mooi op de deur van de slaapkamer, maar staat ook leuk in de vensterbank. Met een raamhanger baadt straks alles in gekleurd licht.

Zelfgemaakte cadeautjes

Wanneer je een ringband gebruikt met een insteekhoes op de cover, kun je er bijvoorbeeld een leuke tekening inschuiven. Kids 19 oktober We hebben ze nu al een maand niet meer gezien.

 • Kids 19 oktober Wil je kind niet luisteren?
 • Een persoonlijk bijzonder cadeautje zal een oppepper voor ze zijn.
 • Gratis nieuwsbrief!
 • Ik wil heel graag iets leuks met de foto van de kinderen erop.

Handdoek zelfbeschilderd. Dagje Uit, cadeautje voor opa maken. Lintje eraan en de juf of meester heeft een mooie medaille. Dat kan ook. Ik heb voor alle kinderen een standaard werkblad gemaakt en uitgedeeld. Glazen vaas met namen en verse bloemen.

Knoop dit dicht en laat de pollepels er aan de zijkant uitsteken. Ilona schreef:.

Andere leuke cadeaus voor Opa:

Kids 21 oktober 8 Redenen waarom kleuters echt ge-wel-dig zijn! Ik zou graag mijn ouders namens onze 7-jarige dochter willen verrassen. Vorig jaar heb ik een quilt gemaakt.

Berichtnavigatie Previous Article Tuinkers kweken in eierschalen. Schrijf er leuke anekdotes bij en fleur het geheel op met speciale emotie-stickertjes. Ook gekke poppetjes of lieve diertjes zijn leuk om te tekenen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   05.10.2020 05:10 Sonia:
   Wil je opa en oma echt verrassen met een knutselwerkje van je kind eren? Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief.

   07.10.2020 06:29 Sevgi:
   Dit zijn de leukste DIY werkjes die je met de kleine kan maken.

  Ten anker

  Vond