• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

André van duin het pizza lied

Gegevens
Gemaakt door: 13.01.2021
Auteur: Soleil
Bekeken: 936

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Genres: Nederlandstalig Nederlands product. Outros vídeos desta música. Fantasieloos en muzikaal zeer arm.

Lalalala lalalala Ja daar ben ik weer hoor Lalalalalalalalala Effe wachten Ik kom aan u vertellen dat u pizza's moet gaan eten En wie niet naar me luisteren wil die moet 't zelf maar weten Een pizza is een ronde schijf met kaas en veel tomaten De onderkant is van karton maar dat heb niemand in de gaten Jaa refr. Typisch André. Toon details. Dit keer gelukkig geen saaie tactiekbesprekingen, …   meer. Daar gaat ie nog een keertje, dan nog 1 keer met z'n allen Dat ene woordje "pizza" moet hier door de ramen knallen Dus roep zo hard je kan, we hebben niks aan van die zachte Maar hou je koppe effe dicht als ik roep "effe wachten" Ja, pizza, pizza, ooh pizza Pizza, pizza Effe wachte, nog effe wachten Ja, pizza, pizza, ooh pizza Pizza, pizza Effe wachte, nog effe wachten, effe wachten nog Pizza.

Liedjes, albums en live-opnamen die moeilijk te verkrijgen zijn. In totaal wist hij meer dan veertig keer een top hit te scoren.

Ax Toon Hermans. Toontje Lager. Deze site maakt gebruik van cookies. Bim bam. De liedjes onder commercials zijn erg …   meer. Compartilhar no Facebook Compartilhar no Twitter.

A Woman In Love. Nummers Albums Compilaties Leden Nederlandse leden 50 laatste reviews. Moet ik lopen?

André van Duin - Pizza Lied (CD MAXI)

Eskimo Zangeres Zonder Raam. Bim bam. Gemiddeld: nog geen waarderingen. Typisch André. Tegenover het levenslied staat het hoger aangeschreven luisterlied. A 1 in The Netherlands.

 • Luisteraars van dit album luisteren ook naar Outros vídeos desta música.
 • Mijn opoe heeft een zadel op d'r rug.

Feest met Andr. Ax Rene Froger? Toon details. Ik weet het niet De Buurtbrothers. De liedjes onder commercials zijn erg …   meer!

Gerelateerde artikelen

Lalalala lalalala Ja daar ben ik weer hoor Lalalalalalalalala Effe wachten Ik kom aan u vertellen dat u pizza's moet gaan eten En wie niet naar me luisteren wil die moet 't zelf maar weten Een pizza is een ronde schijf met kaas en veel tomaten De onderkant is van karton maar dat heb niemand in de gaten Jaa refr. In totaal wist hij meer dan veertig keer een top hit te scoren. Volksvermaak zoals alleen Van Duin dat kan.

Was een vrij invloedrijke plaat, want hoe vaak is deze act niet nagedaan en de pizzabezorgers kregen ook een bepaald image.

Totdat ik jou zag. Zoeken in de bijzondere collectie: klassieke lp's Sluiten. Puntengemiddelde: 3. Ik breng de pizza's bij u thuis, cabaret en Nederlandstalige popmuziek, u hoeft maar te bestellen U zegt gewoon hoeve!

Kommentare zum Text

Axé Toon Hermans. Lalalala lalalala Ja daar ben ik weer hoor Lalalalalalalalala Effe wachten Ik kom aan u vertellen dat u pizza's moet gaan eten En wie niet naar me luisteren wil die moet 't zelf maar weten Een pizza is een ronde schijf met kaas en veel tomaten De onderkant is van karton maar dat heb niemand in de gaten Jaa refr. Dik Voormekaar Dubbel Effe wachte Terug naar boven.

Slechts 1 ster.

 • Nummers Albums Compilaties Leden Nederlandse leden 50 laatste reviews.
 • De tamme boerenzoon.
 • Nee nou wordt-ie mooi!
 • NL Nederlands English.

Het bananenlied. Maak kennis met Really, really awful? Agora no 7 dias. Unieke Fonos-collectie beschikbaar via Muziekweb Muziekweb heeft in samenwerking met het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid een grote collectie Nederlandse muziek …   meer.

Album Tracks

Pizza lied effe wachte.. Genre Nederlandstalig Overzicht van alle muziek in de Nederlandse taal. Eskimo Zangeres Zonder Raam. André van Duin's Tele-Archief 3.

Dik Voormekaar Dubbel Effe wachte. Dit was: De Dik Voormekaar show De buurtsuper Goeiemorgen, goeiemiddag. Object status:.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   16.01.2021 19:42 Tuğba:
   Genre Nederlandstalig Overzicht van alle muziek in de Nederlandse taal.

  Ten anker

  Vond