• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Albert heijn tas haken patroon

Gegevens
Gemaakt door: 02.03.2021
Auteur: Karlijn
Bekeken: 647

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Daarna ga je verder met de blauwe draad. Ik heb eenvoudig een lap gemaakt van gehaakte vierkantjes en deze op de grote kanten van de tas vastgenaaid. Maak je eigen kleurencombinatie en versier de tas met bloemetjes.

Een tas haken of pimpen is helemaal in! Dan worden er rondom in iedere lossenlus drie stokjes gehaakt. Door het vele gebruik is hij vies geworden. Na de 6 bruine toeren haak je 15 toeren afwisselend met groen, lila en bruin. Ik heb andere wol en en kom niet uit met het aantal steken.

Wat je nog zou kunnen doen is de tas op de vier zijnaden vastnaaien, ook als ik in het achterste lusje weimaraner pups te koop de vaste begin, want je komt er waarschijnlijk niet goed bij. Het wordt gewoon iedere keer een nog groter bodem. Ik wisselde hierbij af per toer met de drie kleuren, albert heijn tas haken patroon. Ik hoop dat het een beetje duidelijk is. De gehaakte tas zit het mooiste om de jute tas heen als je hem een beetje strak moet trekken.

 • We gebruikten een AH jute tas als binnentas en haakten een mooie buitenkant van 6 bollen Scheepjeswol Stone Washed.
 • Het rompdeel van een herenhemd is ruim voldoende.

De bodem van de tas

Keer de gehaakte tas binnenstebuiten en naai de bodem rondom zorgvuldig vast aan de bodem van de AH-tas. Je ziet steeds vaker brei- en haakliefhebbers bestaande tassen omtoveren tot prachtige, eigen creaties. Ik heb cotton light van drops gekocht. Toer 1 : Haak deze toer alleen maar vasten in de achterste lus. In het begin lijkt dit nog niet zo, maar houd vol, het komt goed.

 • Daarna ga je verder met de blauwe draad.
 • Na de 26ste toer komt een knoopsgat.

Het omhaken van een jute Albert Heijn tas is helemaal hip. Om de tas helemaal af te maken, heb ik aan iedere kant van de tas 3 bloemetjes gehaakt en vastgenaaid. Toer 7 : De komende toeren gaan we weer in albert heijn tas haken patroon achterste lus haken. Weer in iedere losse een vaste. Toer 14 : Wissel van kleur in dit geval Boulder Opal en haak in iedere vaste een vaste in de achterste lus. Posted In: IdeenTechnieken.

Daarna weer 19 vasten en steek 20 is weer een stokje.

Tas haken blauw-geel - omschrijving omhaakte tas

Dit stokje verspringt steeds een steek. Ben het aan het proberen haak nog niet zo lang mischien een stomme vraag. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook in de 2-lossenruimte haak je steeds n vaste. Albert heijn tas haken patroon totaal 10 bolletjes van 50 gram met een looplengte van meter per bolletje. Dit stokje verspringt steeds een steek. Toer 1 : Haak deze toer alleen maar vasten in de achterste lus. Vervolgens met dezelfde kleur lossenlussen haken. Na zes toeren om en om haken, daarna nog twee toeren stokjes van Blue Apatite met lossenlussen van Boulder Opal.

Hoe kan je een Albert Heijn tas haken?

Mijn vraag moet eerst de voering erin genaaid worden? Ik heb nog gewisseld. Als je de tas hoog genoeg vindt, haak je een halve vaste in de eerste vaste van de nieuwe toer en hecht je af. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Maar als je ander garen kiest, neem dan een haaknaald die zeker niet te klein is omdat het een vrij vast patroon is.

Na een korte speurtocht op Pinterest werd het mij duidelijk dat je op deze manier inderdaad een hele leuke tas kunt maken, albert heijn tas haken patroon, maar welk patroon zou ik kiezen! Albert heijn tas haken patroon heb andere wol en en kom niet uit met het aantal steken.

Daarna wordt de bodem gehaakt van vasten. De tas is nu na de meerderingen 66 toeren hoo g en hoog genoeg om de AH-tas mee te google maps offline kaarten sd kaart. Kan natuutlijk gewoon vier lapjes haken en die aan de bodem vastmaken, maar wil graag weten wat ik verkeerd doe Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.

Ik heb nog gewisseld.

Gehaakte tas, omhaken met dit haakpatroon

Ik ben benieuwd of je dit een leuk project vindt: mocht je nog vragen hebben voor Cecile, stel ze gerust hieronder! Heb deze tas gehaakt. Begin met het haken van een opzetketting van lossen.

Gebruik de tas bijvoorbeeld voor de boodschappen of ga er mee naar het strand!

In de hoeken haak je weer een nieuwe hoek. Vervolgens met dezelfde kleur lossenlussen haken. Ik naaide door de voorlaatste toer en zette deze zo ver mogelijk naar boven vast.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   06.03.2021 02:26 Emine:
   Mijn account Mijn winkelwagen Afrekenen Wiki Inloggen.

  Ten anker

  Vond