• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Whatsapp backup android google drive

Gegevens
Gemaakt door: 21.11.2020
Auteur: Hildegard
Bekeken: 613

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Echter, dit heeft natuurlijk weinig zin als je deze back-up niet kunt herstellen of overzetten. Stap 3: stel WhatsApp in op je nieuwe toestel.

Of heb je een oudere back-up die je wil herstellen? Kies voor Instellingen. Voor VPNgids. Is dat niet het geval? Je back-up verloopt na 57 dagen.

De WhatsApp chatgeschiedenis of SD kaart is beschadigd? Herstel je WhatsApp chatgeschiedenis vanuit iCloud Een back-up maken is natuurlijk hartstikke mooi, maar zinloos als je deze niet ook weer kunt herstellen.

Als je het apparaat twee weken niet gebruikt, zie je mogelijk een vervaldatum onder de back-up, whatsapp backup android google drive. Hier kun je ook de frequentie van de back-up instellen. We vertellen je ook hoe je deze back up overzet naar je nieuwe mobiele telefoon. Ook kan je ervoor kiezen om alleen wifi te gebruiken voor het maken van een back-up.

Als je vervolgens WhatsApp installeert, wordt de laatste back-up van jouw berichten automatisch herkend.
 • Hoe maak je een back up van WhatsApp op je telefoon?
 • Dan kun je ook kiezen voor een lokale back-up.

WhatsApp back-up op je iPhone

Google Drive. Tik op doorgaan. Ja Nee. Controleer of jouw account gekoppeld staat bij Google Account. Om deze wisseltrucs te gebruiken, moet je bij je nieuwe smartphone wel hetzelfde telefoonnummer gebruiken. Controleer of je Google account gekoppeld staat.

 • Gelukkig zijn er verschillende manieren om je WhatsApp back-up te maken en over te zetten naar een nieuw toestel.
 • Sta vervolgens toe dat WhatsApp je Google Account gebruikt om de back-up te herstellen. Je back-ups tellen niet mee voor de Google Drive-opslagruimte die beschikbaar is voor je persoonlijke Google-account.

Tik dan op Account toevoegen en log in, whatsapp backup android google drive. Open WhatsApp? Back-ups van mobiel in Google Whatsapp backup android google drive beheren en terugzetten Je kunt back-ups van je mobiele apparaat of WhatsApp-chatberichten in Google Drive bekijken of de status van je back-ups controleren. Nadat je hebt bevestigd dat je inderdaad een iCloud back-up hebt gemaakt van alle chats en media die je wilde bewaren kijk hiervoor naar de datum en tijd waarop de reservekopie voltooid wasverwijder en installeer je WhatsApp simpelweg opnieuw.

Zo werkt het: ga naar WhatsApp en druk rechtsboven in het scherm op de drie verticale puntjes. Wat gebeurt er als de Android-back-up verloopt. Belangrijk: Update je Pixel-telefoon of Nexus-apparaat naar Android 6.

WhatsApp back-up op Android

Wanneer je WhatsApp downloadt op je nieuwe Android telefoon, kun je zo lekker makkelijk al je WhatsApp data overzetten. WhatsApp op je smartphone. Je kunt de back-up gebruiken om je berichten en bijlagen terug te zetten in WhatsApp. Die gegevens neem je graag mee als je overstapt naar een nieuw toestel.

Ook interessant. Als de back-up verloopt, wordt deze automatisch uit Drive verwijderd! Stap 4: zet de back up terug. Tot slot is dit een handige manier om WhatsApp data van de ene naar de andere iPhone over te zetten. De WhatsApp chatgeschiedenis of SD kaart is beschadigd, whatsapp backup android google drive.

WhatsApp back up maken en overzetten

Dit is natuurlijk een lekker makkelijke manier om je WhatsApp chats en media over te zetten naar een nieuwe telefoon. Google Drive. Feedback verzenden over Wat gebeurt er als de Android-back-up verloopt?

Bevestig je telefoonnummer door OK te kiezen. Nathan Daniels Hoofdauteur! Zorg er ook voor dat je OneDrive account gelinkt is aan WhatsApp, of er een OneDrive WhatsApp back-up bestaat en of je wel genoeg ruimte hebt op je telefoon, whatsapp backup android google drive. Volg na verificatie van je telefoonnummer de instructies op het scherm om je chatgeschiedenis te herstellen.

WhatsApp back up maken en overzetten. Of als de SD kaart waar je Zoek de 10 verschillen media op stond beschadigd is geraakt? Hulp na aankoop van je Android smartphone.

Een back-up naar jouw voorkeuren

Zoek je een nieuw toestel, check dan ook eens ons overzicht met de beste Android smartphones van dit moment. Was dit nuttig?

Deze kun je overzetten met een geheugenkaart, of door de map van het ene naar het andere toestel te kopiëren.

Op je iPhone kun je een reservekopie van je WhatsApp gesprekken maken op je iCloud. Er zijn wel een paar kleine dingetjes waar je op moet letten bij het maken van een WhatsApp back-up op je iPhone: Zorg dat je aangemeld bent met de Apple ID die je voor iCloud gebruikt.

Zorg voor voldoende vrije ruimte op je iPhone en in je iCloud voor je met een back-up begint, whatsapp backup android google drive.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.11.2020 09:18 Sabri:
   Gelukkig maakt de iPhone dit laatste lekker makkelijk: Controleer of je automatisch of handmatig een WhatsApp reservekopie hebt gemaakt met iCloud.

   25.11.2020 21:00 Nora:
   Mocht je een micro-sd-kaart in jouw toestel gebruiken, dan kun je het kaartje in je nieuwe toestel stoppen. Bevat de back-up alle data en media die jij wilt bewaren kijk hiervoor naar de datum en tijd vermeld bij de back-up!

  Ten anker

  Vond