• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Sparta ion handleiding ronde display

Gegevens
Gemaakt door: 02.03.2021
Auteur: Uma
Bekeken: 932

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Als de magneet verschuift kan er geen snelheid gemeten worden. Het is niet mogelijk om de totaalafstand te resetten. Zorg ervoor dat het klepje D van het oplaadpunt dicht zit.

Om de weer te verwijderen,. Ben benieuwd wat ik hieraan kan doen of mijn rijwielhandelaar Geantwoord op om Laat de accu nooit Nadere informatie. Om de batterij in optimale conditie te houden, kan je onderstaande onderhoudstips. Bij eventuele vervanging van het achterlicht adviseren we u contact op te nemen met uw gecertificeerde e-bike dealer.

Vraag me soms af waarom de microchip op spanning zou moeten blijven als ik een micochip programmeer met iets er in dan blijf deze ook gewoon werken al heeft hij jaren geen spanning meer gehad. Gebruikershandleiding Inhoud. Vastzetten: Plaats de onderkant van het display B in de displayhouder C en druk k3 en de 3 biggetjes musical online kijken het display naar beneden zodat hij in de displayhouder klikt, zoals op de afbeelding hiernaast rechterpijl, sparta ion handleiding ronde display.

Alle woorden En of meer woorden Gebruiker. We hopen dat er veel plezier aan beleefd zal. Ik heb daar ook last van heeft u het al opgelost en zo ja hoe.

De tripteller wordt nu weer op 0 gezet. Denk ook wel dat per accu uit maakt omdat er printjes zijn met een oude microchip en een nieuw model chip. Als je de accu wilt vervangen, moeten de codes van de motor en display in de nieuwe accu opgeslagen worden aanmelden om weer te kunnen functioneren.

Handleiding

Wat kun je hier aan doen? B Neem het batterijpakket altijd met twee handen uit om het vallen van het batterijpakket te voorkomen. We hopen dat er veel plezier aan beleefd zal Nadere informatie. Dat soort informatie dus In dit geval is het display van TS wel heel bijzonder deze zijn alleen in de beginperiode geleverd.

Display krijg ik niet opgestart.

 • Om de functie te gebruiken dient u deze eerst in te schakelen in het menu.
 • Heb de vraag bij die man gesteld die zegt dat de oude display niet werkt bij een andere accu dus doe ik plaats van mha naar

U heeft geen emailadres opgegeven Als u de handleiding per email wilt ontvangen, vul dan een geldig emailadres in. Sterke opbouw ondersteuning. De koppelsensor registreert dit. Temperatuur komt dan onder de weergave-opties te staan. Functie-overzicht en beschrijving bedientoetsen P.

Alle informatie over jouw elektrische fiets

E C D C D A B Het batterijpakket kan zowel op als buiten de fiets worden opgeladen: Wanneer de batterij op de fiets wordt geladen, wordt op het display de vullingsgraad van het batterijpakket getoond in percentages.

De fabrikant is niet verantwoordelijk voor ongelukken of storingen veroorzaakt door oneigenlijk gebruik van delen van de e-bike: Laad voor het eerste gebruik van de fiets het batterijpakket één keer helemaal op. Controleer of het batterijpakket B goed vergrendeld is door deze naar achteren te trekken.

De pijl in het midden gebruik je dan om te bevestigen.

Spuit de fiets niet schoon met een hogedrukspuit. Steek de sleutel A in het slot B Deze sleutel is gelijk aan de sleutel van het fietsslot. Ik ben wel benieuwd hoe het display uit de TS is aangesloten. Reinig deze zo nodig met een schone droge doek, sparta ion handleiding ronde display. De werking is in beide gevallen hetzelfde!

Beoordeling

U kunt het automatisch laden activeren door, als de ondersteuning is ingeschakeld, kort op de set-knop te drukken. Wat ik van die dingen begrepen heb is dat de motor alleen met ZIJN display wenst te werken.

Er kan gekozen worden voor een automatische en handmatige reset. Voor het eerste gebruik pag.

Houd vervolgens de 3 seconden ingedrukt. Sterke opbouw ondersteuning Nadere informatie. Beide displays werken dan op beide fietsen. Als Eenvoudig wordt geselecteerd zal er op het display geen extra informatie worden getoond. In tot en met worden alle mogelijke opties kort toegelicht. Laat het batterijpakket afkoelen en schakel de ondersteuning sparta ion handleiding ronde display in. E-Bike Gebruikers handleiding versie B2 Gebruikers handleiding 1.

Spuit de fiets niet bulten achter in keel met een hogedrukspuit. Overzicht Nadere informatie.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Bent u er inmiddels al achter? Uw display heeft een unieke code opgeslagen die correspondeert met de bijbehorende e-bike. Daarvoor vindt u alles in het eerste hoofdstuk.

Voor het eerste gebruik pag. Sterke opbouw ondersteuning Nadere informatie? Zoeken resetten.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   07.03.2021 07:03 Mervyn:
   Gebruikshandleiding Fold-E Gebruiksaanwijzing In deze gebruikershandleiding vindt u alle informatie over de juiste omgang met uw E-bike.

   04.03.2021 05:32 Allison:
   Bij eventuele vervanging van het achterlicht adviseren we u contact op te nemen met uw gecertificeerde e-bike dealer. Met de en kunt u wisselen tussen de beschikbare talen.

  Ten anker

  Vond