• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Pdf beveiligen tegen bewerken

Gegevens
Gemaakt door: 03.03.2021
Auteur: Hayat
Bekeken: 75

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Je hebt een Google-account nodig om Drive te kunnen gebruiken. Vragen en antwoorden Hoe kan ik PDF-bestanden beveiligen met een wachtwoord?

Wettelijk besluit Privacybeleid Gebruiksvoorwaarden. Maar alleen met het wachtwoord voor machtigingen is het toegestaan de beperkte functies te wijzigen. Het type beveiligen kiezen. De optie voor beperking van bewerkingen verhindert dat gebruikers tekst bewerken, objecten verplaatsen of formuliervelden toevoegen.

Dit zijn gratis programma's. U kunt niet een zelfondertekende digitale id maken die wordt opgeslaan naar een bestand. Acrobat X en hoger PDF 1.

Alleen de opgegeven personen mogen een PDF weergeven. Alle inhoud van het document versleutelen? Bewaar het bestand. Zelfondertekende certificaten maken. Ja, u kunt PDF24 Tools gebruiken op elk systeem waarmee u toegang heeft tot het internet.

Beveiligde bestandsbijlagen verzenden via e-mail.

Informatie

Dit artikel is Deze site maakt gebruik van cookies. Voor Aziatische talen kunt u een goedkeuringsstempel toevoegen. Het programma zit al voorgeïnstalleerd op Windows. U kunt een oplossing ontwerpen die specifiek de gevoelige informatie die in het bedrijf omgaat aanpakt.

Aangeven dat u de inhoud van de PDF goedkeurt. Overzicht Functies Leren en ondersteuning Nu kopen. Afdrukken, moet pdf beveiligen tegen bewerken dit opslaan in het Windows-certificaatarchief. Selecteer 'Bestanden De beste manier is om een digitale id te kopen van een autoriteit die certificaten uitgeeft. Pagina's invoegen, verwijderen en roteren. Als u een zelfondertekend certificaat maakt, bewerken en kopiren beperken.

Apple Footer

De volgende beveiligingsopties zijn niet beschikbaar in de FIPS-modus:. Bewaar het geprinte bestand op je computer als nieuw pdf-bestand.

Methode 1 van

Aanmelden Facebook. Lage resolutie dpi. Onder 'Bestand' selecteer je 'Eigenschappen'. Ontvangers hebben geen wachtwoord nodig om het document in Acrobat of Reader te openen. De beste manier is om een digitale id te kopen van een autoriteit die certificaten uitgeeft.

Het type beveiligen kiezen

Dit kan het afdrukken vertragen omdat elke pagina wordt afgedrukt als een bitmapafbeelding. U wilt dat maar een paar mensen uw PDF kunnen bekijken. Als u een beperkte PDF in deze toepassingen wilt openen, moet de gebruiker het wachtwoord voor machtigingen invoeren.

Hiervoor kun je Adobe Acrobat gebruiken. Hoge resolutie. Beleid van Adobe LiveCycle Rights Management ES wordt opgeslagen op een server en gebruikers moeten toegang tot die pdf beveiligen tegen bewerken hebben om dat beleid te kunnen gebruiken. Als u de wizard Handelingen gmail account aanmaken zakelijk om beveiliging toe te passen op PDF-portfolio's in Acrobat Promaar het voorblad niet.

U kunt het opslaan van kopien van een PDF echter niet verhinderen. Kies een van de volgende opties:, pdf beveiligen tegen bewerken. Deel alstublieft deze pagina met uw vrienden. Het is niet mogelijk om opmerkingen of formuliervelden toe te voegen.

2 Stappen om een PDF Bestand te Beveiligen tegen Bewerken

Als je dit probeert met Adobe Reader en Printer zal je het bestand niet kunnen wegschrijven. Afdrukken, bewerken en kopiëren beperken.

Door het geconverteerde bestand in Edge te openen, kan een ingescande pagina ook nog eens worden voorgelezen. Français: déverrouiller un fichier PDF sécurisé.

Je moet eerst een bestandsnaam opgeven, dan wordt het document weer naar PDF geconverteerd. Klik op Toepassen. Ze hebben wel een wachtwoord nodig om de beperkingen te wijzigen die u hebt ingesteld.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0