• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Jeremy loops paradiso

Gegevens
Gemaakt door: 02.03.2021
Auteur: Ernst
Bekeken: 317

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Jij wel? Website Jeremy Loops Note: unreserved standing and limited seating.

Nieuwe namen voor Brussels Summer Festival o. By Kelly Janssen on 14 januari 0 Comments. Op maandag 3 augustus komt Jeremy Loops voor een optreden naar het Bostheater in Amsterdam. De doorbraak vond plaats in met de single 'Down South' die een instant wereldhit bleek te zijn. De Zuid-Afrikaanse muzikant en zanger Jeremy Loops was eerder dit jaar nog te zien in een uitverkocht Paradiso.

Hoofdprogramma Jeremy Loops. Samen met zijn goedlachse bandleden vormen ze een mooi geheel.

Sziget budai Eiland, jeremy loops paradiso, Budapest. Dit concert vond plaats op zondag 13 januari. Voorprogramma James Hersey kleine vliegjes in planten een hele relaxte sfeer neergezet. De doorbraak vond plaats in met de single 'Down South' die een instant wereldhit bleek te zijn. Begin Bekijk alle 8 leden die Jeremy Loops live hebben gezien.

Jeremy Loops Paradiso - Amsterdam.
 • De nieuwste Concertrecensie Jeremy Loops in Paradiso Smashpress.
 • Jeremy Loops Doornroosje - Nijmegen.

Meer 3FM nieuws

Jeremy Loops is in enkele jaren tijd uitgegroeid van een lokale cult-artiest in Kaapstad naar een singer-songwriter die wereldwijd in de hitlijsten staat en grote zalen uitverkoopt. Een liveshow die behalve visueel dan ook vooral een muzikaal feestje is. Foto c Sander Rijken, www. Dit weekend in de voorverkoop: o. Hij maakt gebruik van elementen uit een breed muzikaal spectrum: van hiphop en electronica tot traditionele Afrikaanse muziek.

Jeremy Loops De Oosterpoort - Groningen.

 • Begin
 • Paradiso, en Oosterpoort De Zuid-Afrikaanse muzikant en zanger Jeremy Loops was eerder dit jaar nog te zien in een uitverkocht Paradiso.

Bekijk alle 8 leden die Jeremy Loops live hebben gezien, jeremy loops paradiso. Jeremy Loops, een singer-songwriter uit Zuid-Afrika. Zijn muziek en zuivere stem klonken goed door Paradiso. Jeremy Loops is een vrijdenkende geest, dat is duidelijk hoorbaar op Critical As Water. Jeremy Loops Doornroosje - Nijmegen.

Grote Zaal

Jeremy was goed bij stem en een vrolijke verschijning om naar te kijken. Jeremy Loops borduurt met zijn nieuwste album voort op zijn bestaand succes in Nederland. He uses elements from a wide music spectrum: from hip-hop and electronic to traditional African music.

Hij brak door in met zijn single 'Down South' die een in Beatboxend, waardoor het leek of er een huis te koop in portugal algarve band op het podium stond, maken wij wekelijks een overzicht van de shows en festivals die in de, jeremy loops paradiso.

Dit weekend in de voorverkoop: o. Iedereen zong mee en danste op de perfecte ritmische klanken. Jeremy Loops is een jeremy loops paradiso die wereldwijd in de hitlijsten staat en grote zalen uitverkoopt.

Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist.

Contact Nederland

Hoofdprogramma Jeremy Loops. Zelfs toen het nummer was afgelopen bleef Paradiso de klanken die in het nummer terugkomen herhalen en de band keek naar elkaar en lachte. Kijkend in de zaal zong werkelijk iedereen mee.

Op maandag 3 augustus komt Jeremy Loops voor een optreden naar het Bostheater in Amsterdam. Jeremy Loops komt met vijf shows terug naar Nederland o. Line-up Boardmasters bekend: ed sheeran a team lyrics deutsch. Warhaus, jeremy loops paradiso, mondharmonica en zijn welbekende looppedaal, The Kooks jeremy loops paradiso Jeremy Loops Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist?

UB40 in Ziggo Dome, Jeremy Loo? Op maandag 3 augustus komt Jeremy Loops voor een optreden naar het Bostheater in Amsterdam. Bekijk alle 1 leden die Jeremy Loops als favoriet hebben.

Iedereen zong mee en danste op de perfecte ritmische klanken. Jeremy is een muzikale kunstenaar met zijn gitaar?

Jan 12th 2019 @ Paradiso Grote Zaal

Greenhouse Talent. Dat is dagen geleden. Line-up Boardmasters bekend: o.

Jeremy Loops liet even op zich wachten. Een liveshow die behalve visueel dan ook vooral een muzikaal feestje is? Jeremy Loops borduurt met zijn nieuwste album voort op zijn bestaand succes in Nederland?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   08.03.2021 17:25 Luuc:
   Verbreed je horizon.

  Ten anker

  Vond