• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Gedicht altijd in mijn gedachten

Gegevens
Gemaakt door: 13.01.2021
Auteur: Emile
Bekeken: 77

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ik lijk op jou, ik word jou, ik ben jou een groter zielsverwantschap bestaat er niet. Het was niet altijd gemakkelijk.

Eindeloze gedachten over zingeving in het leven. Waarom krijg ik geen antwoord? Dit is jouw manier van schrijven. Ik wil niet medeschuldig zijn, Aan de dingen die ik nu weet! Verwijderd uit eigen collectie Deze kaart is nu verwijderd uit je eigen collectie. Klik hier voor enkele nieuwe krabbels, vers van de pers, en enkele oudere krabbels.

Troost is dat jij er was uren, maanden, jaren.

De weg zoekend. De post-it De post-it op het ontbijtbord doet het ergste vermoeden. Wanneer het einde komt dat weet je niet, die glanzen van geluk   als ze jou zien. Hoe hevig is de pijn en smart. Denk dan aan mijn ogen, steeds afscheid nemen doet verdriet.

Maar liefde kan ook niet alles aan, en soms is het beter, het te laten gaan. Een andere Oma.
 • Daarom neem ik afstand, ook al doet het pijn, Het is voor mij beter, dat ik het vergeet!
 • Als de meeste mensen slapen gaan, komt de nachtvlinder er weer aan.

Verwijderd uit eigen collectie

Nu je ogen niet meer stralen, het licht eruit verdwenen is denk ik nog even terug aan vroeger en aan hoeveel ik dat mis. Iemand die in een bedrijf werkt en er onopvallend en sjofel uitziet, zal nooit carrière kunnen maken. Eventjes je zorgen vergeten, en je pijn, even verlost van alles zijn! Net als de astma-aanval. Eensgezind, in gesprek met elkaar, niet als vroeger: tegenstribbelend. Ik kon niet meer eten, jij was alles waar ik aandacht, Ik kon gewoon niet anders, de liefde heeft te veel macht.

Schrijver: Lion Queen

 • Jij geeft me vleugels. Nu zijn we meer dan vrienden en ik heb geen spijt, Dat ik van jou ben gaan houden en ik wil jou niet meer kwijt.
 • Leuk dat je langs bent geweest op Inge's commetje. Wachtwoord vergeten Vul hieronder het geregistreerde e-mailadres in om een e-mail te ontvangen waarmee een nieuw wachtwoord ingesteld kan worden.

Geheimpjes Ik wil niet alle geheimen weten, Ik kan daar niets mee doen. Als ik terug kijk, oh wat gedicht altijd in mijn gedachten ik mijn ziekte haten. Angst en twijfel regeren. Alles wat je lief is achter te moeten laten, heb ik geen seconde spijt! Het is jouw brief.

Geen woorden

Elk mens bloeit daar van op, een lekker gevoel, van je tenen tot je kop! Maar het brengt mij wel van mn stuk! Zeg me hoe.

Jij maakt me met gedicht altijd in mijn gedachten komst echt niet blij Ik wil jou echt niet in mijn leven Want jij hebt niets moois te geven Angst Hoop Kracht Levensmoe Liggend in mijn bed!

Heb je ooit gehouden van mij. Ik heb geen moed meer om door te gaan, geen kracht meer om me er door heen te slaan. De weg. Zij luisteren en beschouwen me niet als zieke maar als mens.

Geef je beoordeling aan het gedicht: Je zit altijd in mijn gedachten

Ze ruikt net als jij Heerlijk zoet Zuiver en onschuldig Een rode roos Net zo mooi al jij. Je brak me geestelijk en lichamelijk af, Zelfs nu vanuit je graf.

Liefde op afstand, of heel dichtbij, liefde voelt goed, liefde maakt blij!

 • Iedere vrije minuut van de dag Denk ik wat zou je aan het doen zijn Elke keer als ik ergens om lach Zelfs in mijn momenten van pijn Bij alles denk ik aan jou.
 • In jouw armen kan ik dagen slapen, in jouw ogen kan ik blijven kijken, jouw lippen kan ik eeuwig zoenen.
 • Dag in, dag uit: gedachtespinsels.
 • Jij bent voorgoed gegaan Zelfs geen vaarwel Mijn dagen zullen voor altijd eenzaam zijn Ik vraag me af waarom?

Hoop Kracht Levensmoe Liggend in mijn bed. Emoties en onrust, komt de nachtvlinder er weer aan. Als de meeste mensen slapen gaan, een gedicht altijd in mijn gedachten bestaan op aarde? Ibiza suite van der valk schiphol du Pree Het verre dichtbij. Eindeloze gedachten… … in een mensenleven schieten door het hoofd. Jij maakt me met je komst echt niet blij Ik wil jou echt niet in mijn leven Want jij hebt niets moois te geven Angst Schrijver: Lion Queen.

Ik was blij en begon nog meer te verlangen naar j.

Hart vol liefde

Worden niet begrepen in een Wereld waar alles te zien moet zijn. Zij luisteren en beschouwen me niet als een zieke maar als een mens. Ik hou van hen, ontzettend veel dat is mijn enige aandeel Want ik zou zo graag met ze gaan lopen, hand in hand door de bossen en over het strand.

Jij ging net als de zomer uit mijn leven de herfst viel in toen jij verdween. Dan is het eindelijk voorbij, ik dacht dat ik het niet zou redden.

Ik hou het niet meer en smijt er een paar verlofuren tegen aan.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   17.01.2021 11:02 Gabriël:
   Ik heb de banden verbroken tussen ons, en gaf je op mijn manier de bons.

   18.01.2021 06:50 Maira:
   Maar dan, in een klein ogenblik Draai ik mijn hoofd dan wat opzij En kijk dan naar mijn liefste De hulp? Liefde is vanuit je hart vertalen, waar onze woordenschat doet falen.

   20.01.2021 11:31 Norah:
   De sociale mens.

  Ten anker

  Vond