• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Facebook zegt kan geen verbinding maken

Gegevens
Gemaakt door: 14.01.2021
Auteur: Pedro
Bekeken: 912

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De Facebook-app is waarschijnlijk een van de meest gebruikte apps op Android-smartphones van tegenwoordig. Internetverbindingsproblemen op Android-smartphone. We gebruiken cookies om de beste ervaring op onze website te garanderen.

Het is daarom noodzakelijk  reset, leeg en reinig de cache van deze applicatie. Zoals hierboven uitgelegd, kan er een zijn  compatibiliteitsprobleem tussen uw Facebook-applicatie en de Android-versie.

Deze aardige mensen hebben geholpen bij het schrijven van dit artikel:. Wie gebruikmaakt van het mobiele internet van de provider loopt kans op storing. Daar worden meldingen uit het hele land samengevoegd, wat een goed beeld geeft van of er een landelijke storing aan de hand is. Bewaar mijn naam, mijn e-mail en mijn website in de browser voor mijn volgende opmerking.

Mei 8, is het toch mogelijk dat er iets verkeerd gaat, maar kun je nog steeds geen verbinding krijgen. Heb je al deze tips geprobeerd. Hoewel het uitvoeren van de update een automatisch proces is! De draadloze verbinding moet dan gereset worden. Dit kan verschillende oorzaken hebben:.

Problemen met de mobiele verbinding Hoewel 3G en 4G stabiele technieken zijn voor mobiel internet, is het mogelijk dat er storing optreedt.

Vrageninfo

Waarschijnlijk heeft Facebook dan zelf een storing. Problemen met Wifi in huis zijn vaak de oorzaak van allerhande storingen. Het kan inderdaad zo zijn dat dit het geval is  Facebook-servers die in onderhoud zijn , of dat een  netwerkprobleem  is opgetreden. Het is daarom noodzakelijk  reset, leeg en reinig de cache van deze applicatie. Opnieuw installeren kan dan raadzaam zijn. Volg deze eenvoudige procedure om Facebook-updates te verwijderen:.

 • Zoals hierboven uitgelegd, is het mogelijk dat de  versie van uw Facebook-applicatie is niet compatibel met die van Android.
 • Als er dan nog geen internet is, is het mogelijk de smartphone even helemaal uit en weer aan te zetten.

Waarschijnlijk heeft Facebook dan zelf een storing. Er is dan storing in het draadloze netwerk. Voor problemen met een verbroken verbinding is de kans groot dat deze is gekoppeld aan uw internetverbinding. Er wordt dan opnieuw verbinding gemaakt met de provider.

Skip to content Problemen met WhatsApp kunnen verschillende oorzaken hebben.

Inhoudsopgave

Als alle apps werken, maar Facebook niet werkt, is het mogelijk deze opnieuw te installeren. Dit kan verschillende oorzaken hebben:. Soms heeft onze telefoon weinig problemen mee het internet correct ontvangen , zoals uitgelegd in de oorsprong van de bovenstaande uitsplitsingen. Sommige storingen kunnen zich voordoen door een fout met de update.

Controleer of u een extensie zoals NoScript of internetbeveiligingsprogramma zoals een firewall, dat u hier kunt raadplegen:. Bij de meeste routers kan via de software het apparaat opnieuw opgestart worden. Hiervoor hebben we een volledig artikel over dit onderwerp geschreven, antivirus- of antispywareprogramma gebruikt facebook zegt kan geen verbinding maken JavaScript kan blokkeren.

Als het wijzigen van de versie van de applicatie niet werkte, is het mogelijk om te proberen de versie van Android te wijzigen. Volg deze eenvoudige procedure om Facebook-updates te verwijderen:.

Verschillende oplossingen om Facebook-verbindingsproblemen op Android-smartphones op te lossen

Internetverbindingsproblemen op Android-smartphone. Controleer allereerst of meer mensen problemen met Facebook ervaren. Inhoudsopgave 1 Kan geen spellen laden 2 Kan geen verbinding maken met Facebook 3 Overige Facebook-problemen 3.

Mei 8, toepassingen , Tutorial.

 • Om zeker te weten dat het probleem in het draadloze netwerk ligt, kun je bijvoorbeeld eens Twitter of een nieuws-app gebruiken.
 • Waarschijnlijk heeft Facebook dan zelf een storing.
 • Mogelijk is er een storing aan de hand bij de provider.
 • Zoeken in Support Zoeken.

Dat komt mede doordat providers regelmatig de software van hun antennes bijwerken. De cache van een applicatie vertegenwoordigt tijdelijke gegevens met betrekking tot het opstarten en de werking hiervan.

Plaats op:! Wanneer u de vliegtuigmodus activeert, is er sprake van een verbindingsfout. Controleer het Facebook-ontwikkelaarsblog voor wijzigingen die onlangs zijn aangebracht. Meer info. De app moet dan opnieuw genstalleerd worden. Was dit facebook zegt kan geen verbinding maken nuttig. Soms worden gebruikers ook geblokkeerd door bijvoorbeeld nog openstaande facturen.

Oplossingen Facebook storing

Om zeker te weten dat het probleem in het draadloze netwerk ligt, kun je bijvoorbeeld eens Twitter of een nieuws-app gebruiken.

Sommige storingen kunnen zich voordoen door een fout met de update. Wanneer u de vliegtuigmodus activeert, verbreekt u deze verbindingen. Dit zijn verschillende oplossingen die we voor u hebben verzameld hulp bij het oplossen van verbindingsproblemen:.

Wanneer u dit ontvangt foutmelding, het betekent dat uw smartphone kan geen verbinding maken met de bron waarmee u verbinding probeert te maken, maar kun je nog steeds geen verbinding krijgen. Volg deze eenvoudige procedure om Facebook-updates te verwijderen:.

De eerste mogelijkheid is de verbindingen te herstellen door de smartphone in vliegtuigmodus te zetten?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.01.2021 09:37 Sidar:
   Daar worden meldingen uit het hele land samengevoegd, wat een goed beeld geeft van of er een landelijke storing aan de hand is. Je moet weten dat Facebook dat is  betaalt voornamelijk door reclame  die wordt weergegeven.

   14.01.2021 16:18 Jai:
   Het is daarom noodzakelijk  reset, leeg en reinig de cache van deze applicatie. Facebook werkt haar app iedere twee weken bij.

  Ten anker

  Vond