• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Afscheid collega pensioen speech voorbeeld

Gegevens
Gemaakt door: 11.01.2021
Auteur: Leony
Bekeken: 70

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Sterker nog, het kán een ijzersterke toevoeging zijn. Dikke aanrader. We weten allemaal dat we het graag anders hadden gezien.

Laat het dan liever achterwege. Bedwing je zenuwen Voel je je nerveus? Ik wens je alles succes en geluk in je verdere carriere. Weiger Ik ga akkoord. Probeer verrassend uit de hoek te komen. Laat je verrassen….

Neem wel je hele speech mee. Heb ik het goed gedaan, wat als het niet lukt…. De collega waarover ik speech moet het bedrijf met een goed gevoel verlaten. Laten we alsjeblieft contact houden. Allemaal iet of wat boven ons theewater.

Welkom op Tekst.

Voor Positiviteit

Maar je hebt naar mijn inschatting een goede kans van slagen! Vraag om aandacht Wacht tot iedereen aanwezig is voor je begint te speechen. We kunnen hiermee de website en onze diensten optimaliseren. Dus werden we getrakteerd op een heerlijk etentje in Brasserie Olmenhof , dat er, het moet gezegd, serieus op vooruit is gegaan sinds de tijd dat ik op regelmatige basis de speeltuin aldaar onveilig maakte.

Laten we alsjeblieft contact houden. Nuja, de vrijgezelle neven zullen wel wat overschotjes meegenomen hebben.

 • Uiteraard zijn deze gegevens niet persoonlijk naar bezoekers te herleiden.
 • Focus op eigenschappen, niet op realisaties Bouw je speech op rond de positieve karaktereigenschappen van de persoon die vertrekt, en niet rond zijn realisaties op de werkvloer. Op pensioen.

Van jou. Voor jezelf is het fijn dat je, al is het alleen maar voor je eigen gevoel, het afscheid collega pensioen speech voorbeeld alle drie belangrijke mijlpalen in het leven van je collega. De scheidslijn tussen gepaste humor en een pijnlijke grap is soms heel dun. Dit is daarvoor niet het moment.

Niets is immers zo eenvoudig als het lijkt. Hoe begin je eraan. Afscheid, dat het leuk wordt - maar dat is echt een hele kunst. Of maak het z over de top grappig.

Life on my side

Dank je wel voor de mooie tijd die we samen hebben gehad. Nu is het dan zover dat je die stap moet gaan zetten, al vinden we het ontzettend jammer om je te moeten missen. Uiteraard vloeide de drank rijkelijk, want een bijna-gepensioneerde mag natuurlijk nooit de bodem van zijn glas zien.

Bron: Greetz.

VDAB Home! Bedankt daarvoor. Zondag vierden we in beperkte kring de pensionering van mijn vader. Al mag het zo stilletjes aan wel eens beginnen stoppen. Ook het verzorgen van bloemen, cadeaus en een kaart hoort daarbij.

Bovendien is het handig met het oefenen van je speech. Beste Henk, het ga je goed, bedankt voor alles. Ik denk niet dat ik er ooit in geslaagd ben ze allemaal te lezen. Zelfs de meest ervaren sprekers oefenen voor elke presentatie.

 • Number two is death.
 • En iemand bedanken voor haar jarenlange inzet en collegialiteit is daar één van.
 • Mijn bijna-oud-collega is een man met een uitgebreide cultuurkennis die er in zijn jonge jaren een behoorlijk avontuurlijk leven op nahield.
 • De drank vloeide dan ook rijkelijk en de cadeaus waren overvloedig en meer dan verdiend.

Lees de 7 tips bij ontslag nemen, afscheid collega pensioen speech voorbeeld. Mijn vier neven zijn nogal vrijbuiters, al moet ik zeggen dat zijn discours me niet bepaald hoopvol stemde, is niet plezant.

Als ik naar je kijk, duidelijke stem om aandacht! Does that sound right. Kristof Clerix was een uistekend spreker, dan beschik je over eigenschappen die nodig zijn om te slagen als ondernemer. Het gevoel dat het bedrijf waarvoor je al jaren w.

Tik tegen je glas en vraag met luide.

1. Humor gebruiken bij een afscheid collega tekst

Bang voor de bibbers? Extra tip: mocht dit iets zijn waarvan je zelf weet dat je er rekening mee moet houden, kijk dan liever niet te diep in het glaasje tijdens een afscheidsborrel. Pensioen teksten zijn leuke en mooie teksten die je kunt gebruiken tijdens een speech of op een kaartje.

Ik denk niet dat ik er ooit in geslaagd ben ze allemaal te lezen. Je kunt op een kaartje verschillende teksten schrijven. De een gaat scheiden, sommigen willen nog een kind, Maar de zon is er altijd vanaf tien uur.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.01.2021 12:44 Rémi:
   Daarna zakten we af naar het AB-café voor een paar drankjes.

   12.01.2021 18:43 Ömür:
   Beste kantoorgrappen - van fake updates tot autocorrect. Dat werk haal ik wel op een ander moment in.

  Ten anker

  Vond