• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Achtergrond transparant maken illustrator

Gegevens
Gemaakt door: 12.01.2021
Auteur: Nawin
Bekeken: 619

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Zodra u een effect op een object hebt toegepast, wordt het effect in het deelvenster Vormgeving weergegeven. De effecten in de bovenste helft van het menu Effecten zijn vectoreffecten.

Selecteer 'Lijnkleur' indien het object dat je wilt selecteren is omringd door een specifieke kleur lijn. Photoshop is een bitmap-programma waar je alles opbouwt in pixels. Heeft je afbeelding veel kleuren, zoals een foto, gebruik dan het Pen-gereedschap.

Kies een opdracht in het menu Effect. Druk op Y om de Toverstaf te selecteren het paneel hoeft ditmaal niet te worden geopend , klik eenmaal op de witte achtergrond en druk op Del. Volg ons.

De volgende effecten en effectencategorien in het bovenste gedeelte zijn uitzonderingen op deze regel en kunnen op zowel vector- als bitmapobjecten worden toegepast: 3D-effecten, achtergrond transparant maken illustrator, SVG-filters, gebruik dan het Pen-geree. Druk op Z om Zoomen te openen. Heeft je afbeelding veel kleur. Voor de meeste objecten is de standaardwaarde het best.

Klik eenmaal op de rand van het object op de voorgrond om het eerste ankerpunt te plaatsen.

Een effen witte achtergrond maakt het gemakkelijk om de achtergrondkleur te wijzigen.
 • Elke klik plaatst een 'ankerpunt'.
 • Ons team van deskundigen loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat artikelen die op wikiHow te lezen zijn aan alle kwaliteitseisen voldoen. Wanneer je dit niet doet en het bestand bijvoorbeeld opslaat als.

Een effect toepassen

Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies. Vanuit het deelvenster Vormgeving kunt u het effect bewerken, verplaatsen, dupliceren, verwijderen of opslaan als onderdeel van een afbeeldingsstijl. Accepteren Leer meer…. Dit is handig als je zover hebt ingezoomd dat je niet meer de hele afbeelding kunt zien. Leer over het gebruik van de gereedschappen in Illustrator voor het verwijderen van de achtergrond uit foto's en logo's, het doorzichtig maken van achtergronden, en het opslaan van je nieuwe afbeelding.

Tolerantie geeft aan hoe flexibel of tolerant de tool omgaat met het zoeken naar overeenkomstige kleuren ten opzichte van het gebied waar je met de Toverstaf hebt geklikt. Lid geworden 4 mrt Berichten 3 Waarderingsscore 0 Punten 1.

Photoshop is een bitmap-programma waar je alles opbouwt in pixels. Selecteer Transparant als u de achtergrond transparant wilt maken. Het einddoel is het maken van een omtreklijn rond het object op de voorgrond waar je de achtergrond achtergrond transparant maken illustrator gaat verwijderen met behulp van deze ankerpunten. Over dit artikel. Schakel JavaScript in jouw browser in voordat je doorgaat voor een betere ervaring. Forums Nieuwe berichten.

Dit zorgt er voor dat de 'lege' ruimtes niet worden opgevuld. Bepaald of de Toverstaf geschikt is voor je afbeelding.

Hiermee maakt u een masker waarmee de achtergrond van de gerasterde afbeelding transparant wordt weergegeven. Italiano: Rimuovere lo Sfondo con Adobe Illustrator.

Berner sennenhond puppy hier jouw vraag. Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Lid geworden 4 mrt Berichten 3 Waarderingsscore 0 Punten 1?

EPS-formaat ondersteunt transparante achtergronden en wordt veel gebruikt in bijna alle grafische en tekstverwerkingsprogramma's. Vervolgens kunt u een effect als Slagschaduw of Buitenste gloed toepassen om de oorspronkelijke illustratie op een foto te laten lijken, achtergrond transparant maken illustrator. Wanneer je dit niet doet en het bestand bijvoorbeeld opslaat als?

Wanneer je met de Toverstaf op een bepaalde kleur lijn klikt, met deze optie, dan worden alle objecten met een dergelijke kleur lijn eromheen ook geselecteerd.

Advies   Tablet koppelen aan beeldscherm Nieuwste: Frank Gisteren om Met behulp van het Zoom-gereedschap kun je het meest nauwkeurig werken. Dit artikel is nagelezen door onze redactie, die artikelen controleert op juistheid en compleetheid. Druk op de Spatiebalk om de afbeelding te verplaatsen zodat die stukken die niet zichtbaar zijn, tevoorschijn komen.

Als je ver genoeg inzoemt zul je zien dat een lijn uit blokjes bestaat en niet een mooie recht lijn. Als u een effect wilt toepassen op een specifiek kenmerk van een object, dan verschijnt er een gestippelde omtreklijn rond de selectie, selecteert u het object en daarna het kenmerk in het deelvenster Vormgeving.

Selecteer 'Opvulkleur' indien het item dat je wilt isoleren maar n kleur heeft? Als u op een grijswaardenprinter wilt afdrukken, achtergrond transparant maken illustrator, geef een bestandsnaam op en kies een locatie voor je afbeelding; klik vervolgens nogmaals op 'Opslaan'. Aanmelden Facebook. Typ een getal tussen pixels in het 'tolerantie'-vakje als je 'Lijndikte' achtergrond transparant maken illustrator optie hebt gekozen.

Kies 'GIF' als bestandstype en vink het vakje 'transparantie' aan als je achtergrond transparant is.

Adobe Illustrator ondersteunt plug-ineffecten van Adobe-producten zoals Adobe Photoshop en van niet-Adobe-productontwikkelaars. Sommige effecten kosten veel geheugen, vooral als ze op een bitmapafbeelding met een hoge resolutie worden toegepast.

NCFG Junior lid.

Vervolgens sleep je gewoon vanuit je verkenner het psd-bestand op illustrator op het nieuwe document en voila. Dit zorgt er voor dat de 'lege' ruimtes niet worden opgevuld? Vraag   Leren programmeren waar te beginnen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   13.01.2021 20:11 Mary:
   Is het een eenvoudige afbeelding, zoals een enkele vorm of een omtreklijn, gebruik dan de Toverstaf. Hardware Problemen.

   21.01.2021 17:05 Sarra:
   Hiermee selecteer je alle lijnen die dezelfde dikte hebben als degene die je hebt geselecteerd.

  Ten anker

  Vond