• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Whatsapp backup lezen op pc

Gegevens
Gemaakt door: 19.11.2020
Auteur: Gwenda
Bekeken: 913

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Stap 5. Let op : Het overzetten van WhatsApp data van iPhone naar Android is vaak een stuk lastiger dan andersom!

Het goede van WhatsApp is dat het een back-up maakt van elk gesprek op lokale opslag en cloudopslag. Vergeet natuurlijk niet uit te loggen wanneer je klaar bent. Hieronder leggen we uit hoe je per type telefoon de back-up instellingen van WhatsApp kunt aanpassen. Stap 1: Selecteer in Dr. Meer handige WhatsApp-tips vind je in dit artikel. Toegang krijgen tot WhatsApp Backup Social media is een nieuwe standaard geworden voorcommunicatie en connectiviteit met uw vrienden en familie.

Geen gedonder meer met die kleine knopjes? Jouw account is nog niet als een "betaald account" geactiveerd. Het kiezen van berichten die moeten worden uitgepakt, is handiger omdat het u het gedoe bespaart om later ongewenste berichten te verwijderen. Hiermee kunt u de WhatsApp-chats eenvoudig decoderen en ze lezen uit openingstijden gemeentehuis katwijk back-upbestanden van WhatsApp. Wanneer je van telefoon gaat wisselen of een belangrijk gesprek wilt bewaren, whatsapp backup lezen op pc, kun je een handmatige back-up naar je Google Drive maken.

Soms kan WhatsApp geen back-up vinden om te herstellen of over te zetten.

Hoe gebruik ik WhatsApp op mijn laptop?

Nadat het scannen is voltooid, ziet u de geselecteerde back-upbestanden in het aangrenzende venster. Je kunt gewoonweg typen of gebruikmaken van emoji. WhatsApp back-up op Android Op je Android telefoon kun je automatisch een WhatsApp back-up laten maken naar je Google Drive of een handmatige back-up maken.

Dit token is niet meer valide. Reactie annuleren. Laat maar weten.

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief. Je kunt je voorkeuren na inschrijven op elk moment aanpassen via de persoonlijke link in elke mailing van Computer. Je kunt whatsapp backup lezen op pc van je mobiele apparaat of WhatsApp-chatberichten in Google Drive bekijken of de status van je back-ups controleren.

Stap 2: Als de scan voltooid is, worden alle bestanden van de back-up getoond in het volgend scherm. Zorg voor een goede en stabiele internetverbinding.

Vul hieronder het e-mail adres in dat je gebruikt om in te loggen.

Hoe Haalt Men WhatsApp Berichten op van Android

Geen gedonder meer met die kleine knopjes. Herstel je WhatsApp chatgeschiedenis vanuit iCloud Een back-up maken is natuurlijk hartstikke mooi, maar zinloos als je deze niet ook weer kunt herstellen. Klik linksonder onder Opslag op het nummer.

Fone - iOS Toolkit.

Herstel WhatsApp-berichten naar de iPhone. Je bent nu op allebei de pc's ingelogd. Het is een programma dat je makkelijk WhatsApp berichten laat herstellen en ook andere data van je iPhone of iPad.

Voordelen van het gebruik van WhatsApp-messenger. De eerste is lokale back-up en de andere is Google Drive-back-up, whatsapp backup lezen op pc. Available on: Windows Mac App Store.

We hebben je een e-mail gestuurd! Het klinkt raar, maar het is mogelijk om een WhatsApp Backup Extractor naar bewaar WhatsApp-back-up naar pc zodat u de WhatsApp-berichten op uw pc kunt lezen. U kunt de berichtbijlagen en berichten in dit venster selecteren om tijd te besparen in plaats van alles op uw iCloud-back-up te downloaden.

Sectie IV: Whatsapp Back-up naar pc via dr.

Om deze te plaatsen vragen we je om een gebruikersnaam en email in te vullen? Om te zorgen dat we Computertotaal. Heb je net een abonnement gekocht, er zijn twee soorten back-ups die in WhatsApp worden gebruikt. Dankzij WhatsApp Web kun je ook op het werk. Hoe WhatsApp Backup te maken Voordat je erin gaat duiken om de back-up te herstellen, whatsapp backup lezen op pc, dan duurt het minuten voordat alle gegevens zijn verwerkt.

Whatsapp backup lezen op pc vervolgens op de knop "Betaal account" om advertentie- en trackervrij Computertotaal. De back-up blijft bestaan zolang je je apparaat actief gebruikt. Gebruik hiervoor de App Store.

WhatsApp back-up op Android

Hiervoor klik je op de knop met het microfoontje rechts onderaan in beeld. Computer Android iPhone en iPad Meer. WhatsApp Google Drive Backup Het goede aan back-up van Google Drive is dat jij dat bentheeft toegang tot elke smartphone of pc, er moet één ding worden opgemerkt dat WhatsApp end-to-end-codering niet werkt in Google Drive.

Met de knop met de paperclip bovenaan kun je foto's versturen of de webcam starten. Kies bestanden en maak een back-up van Android WhatsApp-berichten.

Je back-up verloopt na 57 dagen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0