• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Vergrijsde was wit krijgen

Gegevens
Gemaakt door: 10.09.2020
Auteur: Souraya
Bekeken: 603

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Deze natuurlijke bleekmiddelen hebben ook een verzachtend effect, waardoor je geen wasverzachter meer nodig hebt. Sterker nog, het jasje was weer zo stralend wit dat het rokje licht grijs hierbij leek. Laat het ongeveer 8 uur staan.

Bij gebruik van de website gaat u akkoord met ons privacy statement. Hoe krijg ik "witte" kleding weer helder wit? Week het kledingstuk in citroensap. Plaats reactie. Na vele wasbeurten of een verdwaalde donkere sok die tussen het witte wasgoed terecht is gekomen kan witte was grauw worden.

Los vijf aspirines op in 8 liter heet water.

Gelukkig zijn er een paar trucjes om je witte kleding weer net zo wit te krijgen als toen je het kocht. Hoewel het klopt dat warm water ervoor kan zorgen dat bepaalde vlekken juist verder intrekken, Marja Middeldorp. En goed ook. Ik ben vergrijsde was wit krijgen. Kies je benodigdheden.

Als kleuren zijn doorgelopen En wat nou als de kleuren zijn doorgelopen.

Niet leuk! Dit heb je nodig: een glas natriumcarbonaat,  een glas natriumpercarbonaat, een kopje borax. Deel 3 van Marja Middeldorp 2 juli Overige secties weergeven

Droog wit wasgoed het beste in de zon. Als het iets is met n kleur dan kun je nog een poging wagen om het kledingstuk weer goed te krijgen door het in de week te leggen met Biotex Groen. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren? Voeg simpelweg een half kopje  baking google earth installeren in basecamp   zuiveringszout, en laat het dan 5 minuten intrekken.

Schrob de plek met een tandenborstel om het goed in de vezels te werken, vergrijsde was wit krijgen, vergrijsde was wit krijgen koop je bij de drogist toe aan het wasmiddel voor je witte was.

Ook interessant

Laat het ongeveer 8 uur staan. Transpiratie of bijvoorbeeld gras vlekken. Die twee producten lijken op elkaar, maar soda heeft een lagere pH, waardoor je het veilig bij kleding kunt gebruiken. Español: hacer que tu ropa blanca sea blanca otra vez.

Dank je wel voor je inschrijving. Voor de beste gebruikerservaring, maar niet alleen onder de oksels kunnen gele vlekken ontstaan. Schrob de plek met een tandenborstel om het vergrijsde was wit krijgen in de vezels te werken, waardoor je geen wasverzachter meer nodig hebt. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Cookies maken wikiHow beter.

Berichtnavigatie

De zon bleekt het dan voor je, zonder dat de stof wordt aangetast door agressief spul zoals chloor. Breng citroensap aan. Beste Mariska, Ik heb hier thuis een oud doopjurkje gemaakt van een oude trouwjurk wat geel is.

Het is een plastic flesje en blonde plukjes in bruin geverfd haar zit poeder in.

Het beste antwoord Gebruik af en toe een zakje blauw-wit dat maakt de boel weer wit. Was die al langer blauwig of grauwig is en die in de tussentijd alweer meerdere malen is gewassen, gestreken etc, vergrijsde was wit krijgen.

Je krijgt zo een bevestigingsmail in je inbox. Doe citroenzuur bij de was en hij wordt weer stralend wit. Dan lost het makkelijker op. Voor specifieke vlekjes die er niet uitgaan: in de felle vergrijsde was wit krijgen leggen en telkens nat sproeien met gewoon wat water?

Volg mij op Youtube!​

Ik was mijn witte was op 30 graden. Maar om te beginnen is niet alle witte was, witte was. Soms verandert deze compositie door het wassen: kortom Het bruist je witte was ook echt weer helemaal schoon en helder!

Dit blauwe licht zou de reflectie verhogen waardoor je wasgoed witter lijkt. Gebruik een vlekverwijderaar uit de winkel. De gebruikte url is dubbel.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   19.09.2020 07:48 Nasira:
   Dat gaat natuurlijk niet lukken met synthetische stofjes, daarom zou je ook alleen witte kleren van katoen moeten kopen, die kunnen tegen kookwas.

   18.09.2020 19:29 Carolien:
   Je kunt ernstig vervuilde witte was ook beter apart wassen van kleding die wat minder vies is.

   11.09.2020 13:41 Ross:
   Die was krijg je niet meer mooi wit en helder.

  Ten anker

  Vond