• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Treinkaartjes aanbieding enkele reis

Gegevens
Gemaakt door: 01.03.2021
Auteur: Margriet
Bekeken: 754

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bij ActievandeDag worden twee soorten kaartjes verkocht, ik vrees dat u per abuis de verkeerde heeft besteld. Kies dan voor de NS Groepsticket!

Hopelijk dit jaar weer. Wie heeft daar iets aan??? Deze aanbieding is te vertrouwen, ook in heeft NS met actievandedag samengewerkt. Kan ik mijn geld hiervoor terugkrijgen? Hildebrand van Kuijeren Treinreiziger.

Soms zelfs minder. Halloween 2 Musea 11 Op het water 6 Speelparken 9 Sport 2. Bij deze actie worden er geen administratiekosten gerekend. Yv schreef:. Gebruik onze prijsvergelijker om de beste treinkaartjes te vinden.

Kan dit met 1 kaartje?
  • Christanne Delang schreef:.
  • En dan net samen met de leuke meereiskaart daluren. Op sommige stations zijn alle ov-chipkaartpoortjes gesloten.

Bekijk hier de nieuwste Treinkaartjes aanbiedingen en kortingscodes in oktober 2020

Ik heb ze vanavond gekocht. Het komt niet goed. Als je meer weet zou je misschien contact met mij op kunnen nemen. Is het nog tijdig goed gekomen?

Als ik er 6 koop, kan ik dan wel 3 heen en 3 terug gebruiken of hebben ze per set van 2 dezelfde code? Kan dit met 1 kaartje? Helaas verzamelen wij alleen acties, dus ik kan u moeilijk helpen dit probleem te verhelpen.

  • Voor alle duidelijkheid: zijn vakantieveilingen. Kun je de vouchercodes niet meer vinden?
  • Wat moet ik nu doen?

Begrijp ik het goed - ik kan ook met ze tween een kartje per persoon op de zelfde dag een reis doen. Jammer dat ik jullie pas zo laat heb ontdekt. Soms ben ik wel zes uur onderweg. Video: ICNG herspoord 19 okt Wij gebruiken altijd functionele en analytische cookies om onze websites en apps goed te laten werken en om de effectiviteit ervan te meten en te verbeteren, treinkaartjes aanbieding enkele reis.

Diamond painting

Dus twee keer deze actie kopen. Let op: het e-ticket op jouw telefoon is geen geldig vervoerbewijs. Zowel treinkaartjes voor een enkele reis, een NS dagretour en de populaire NS dagkaart.

Gemiste treinkaart acties. Railrunner kan je gewoon los kopen, op het station via de kaartautomaat of via ns. Op de VakantieVeilingen site staat uiterlijk tot 30 september?

Als dat niet kan. NS Dagretour.

Dagretour trein voor €19

Video: ICNG herspoord. Langer voor vertrek is niet mogelijk. Mali schreef:. Maar in- en uitchecken is niet verplicht. In elk geval tot en met 31 juli

Ik heb het even gevraagd. I got that I can get the tickets only from 30 days in advance. Louisa schreef:. Deze actie is niet meer te boeken. U koopt een e-ticket eenvoudig en snel! Dan is een enkele reis meestal goedkoper. Maar klopt het dat je dan met dit ticket vrijdag bvb al om 16 u de trein kan nemen ik zie enkel beperking op de ochtenspits, treinkaartjes aanbieding enkele reis.

Nieuwsbrief Goedkope treinkaartjes

Kevin schreef:. Die kun je op elk gewenst moment inwisselen, zolang de treinkaartjes geldig zijn. Wilde men gaan reizen, men kocht een kaartje naar zijn eindbestemming of een dagkaart en kon er de ganse dag het land mee door reizen.

De enkeltjes naar Schiphol zijn er niet meer. Kevin schreef:. Voordelig treinkaartje bij AH.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0