• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Tante lotje sint oedenrode menukaart

Gegevens
Gemaakt door: 20.11.2020
Auteur: Juup
Bekeken: 807

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Steakhouse 1. Dat hebben we geweigerd omdat het dan teveel werd.

Eenvoudig via onze website of app. Ik verbreed mijn horizon. Bovenaan staat de prijs-kwaliteit verhouding die echt top is. We hebben elkaar de hand geschud en alles was oké.

Alle gangen goed op temperatuur en aan onze tafel van 9 gelijktijdig geserveerd. Balkan 0.

Dan krijg jij pissebedden bestrijden tuin aankoopbedrag terug. Voor het hoofdgerecht hadden wij een hamburger besteld. We hoefden niet lang te wachten of het voorgerecht werd al geserveerd. Wat een tent. Wij zijn eergiser voor de eerste keer daar wezen eten. Ik heb inmiddels bij mijn zwager en schoonzus jullie restaurant aanbevolen, tante lotje sint oedenrode menukaart.

Mocht je erover denken om hier eens te gaan bestellen: de gaarkeuken van het leger des heils lijkt me stukken beter en nog goedkoper ook. Het was een hamburger broodje net smeerkaas en een beetje ui. Koop dan een voucher en ga langs op het moment dat het jou het beste uit komt.

Bekijk archief Aanmelden online krant. Bij het afrekenen kwam de kok nogmaals zijn excuus aanbieden. Uiteraard heb ik dat gemeld en werden onze borden mee terug genomen naar de keuken. De truffel mayonaise proefde je echt niet. Onthoud mij op deze computer Onthoud mij op deze tablet.

 • Pizzeria Piccoli Borchmolendijk 32 Sint-Oedenrode.
 • Nederlands 5. Helaas zalm niet helemaal gaar aan binnenkant, maar er werd aangeboden om een nieuw stuk zalm te bakken.

Louis Nijhof 44 punten. Je kent ons wellicht van:. Mooi uitgeserveerd met mooie presentatie, vooral de carpaccio zag er fraai uit.

Word ook verslaggever van MooiRooi. Eetcaf 0.

Sluit je gratis aan en ontdek Tante Lotje voor een onverslaanbare prijs

Tante Lotje is de ideale keuze voor een culinaire verrassing voor een betaalbare prijs. Eenvoudig via onze website of app. Lekker gegeten.

Neem gerust contact met ons op, maar er werd aangeboden om een nieuw stuk zalm te bakken. Mexicaans 0. Wij hebben een top avond gehad en het eten was super lekker. Het enige nadeel van de locatie is dat het moeilijk te vinden is omdat er helaas geen ruimte is voor een terras of een ruime entre? Dat hebben we geweigerd omdat het dan teveel werd, tante lotje sint oedenrode menukaart. Minder keukens tonen.

Informatie over Tante Lotje in Sint-Oedenrode

Bovenaan staat de prijs-kwaliteit verhouding die echt top is. Marketingcookies: Cookies om onze website zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de wensen van onze gebruikers. Zo geniet je samen van de leukste bedrijven bij jou in de buurt en trakteert Social Deal.

 • Annie 5 punten.
 • Verschillende gerechten besteld en allemaal even lekker en mooi geserveerd.
 • We komen zeker graag nog eens terug.
 • Zag er ongelooflijk smakelijk uit.

Tante Lotje is de ideale keuze voor een culinaire verrassing voor een betaalbare prijs. Kebab 0, tante lotje sint oedenrode menukaart. Erg jammer Het eten was ok, maar de bediening was ronduit slecht en niet servicegericht. Dit zijn de ingredinten die 'De Rooise Boerderij' op de kaart hebben gezet. Hoe was jouw ervaring. Europees 0.

22 restaurants gevonden

Dit is beslist een aanrader voor de persoon die een gezellige intieme locatie zoekt, zowel als voor een groter gezelschap. De toetjes waren ook heerlijk. Israelisch 0. En de reactie in gebrekkig Nederlands liet zich raden.

Erg aardige bediening. Ontdek jouw stad voor een onverslaanbare prijs. Bovenaan staat de prijs-kwaliteit verhouding die echt top is. Internationaal 1.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   22.11.2020 21:49 Nicolien:
   De eerste keer bij Tante Lotje, wat onder nieuw management is. Reserveer dan nu al bij Tante Loetje, zodat u één van de eerste bent.

   21.11.2020 12:54 Xaviera:
   Tante Lotje laten bezorgen? Het enige nadeel van de locatie is dat het moeilijk te vinden is omdat er helaas geen ruimte is voor een terras of een ruime entrée.

  Ten anker

  Vond