• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Pijn in de linkerzij en onderbuik

Gegevens
Gemaakt door: 11.01.2021
Auteur: Lisa-Marie
Bekeken: 322

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Palliatieve zorg: van indicatiestelling tot terminale zorg. Ook een aangeboren vernauwing in de overgang van het nierbekken naar de urineleider kan pijn geven in de flank. Als ik de laatste rib in mijn linker zij aanraak voel ik al de pijn.

Zonobia: 26 januari om Me zij is heel dun. De paracetamol kan die koorts- en pijnaanval dan even tegengaan. Ik heb dit sinds ik aan het krachtsporten ben begonnen. Maar zeurende of stekende pijn in de linkerzij kan ook met andere dingen te maken hebben. Lees hieronder meer over deze aandoening.

De lever is een soort van zuiveringsstation die giftige stoffen uit het lichaam verwijdert. Meer over de behandeling van flankpijn bij nierstenen leest u op de pagina over nierstenen. Medische informatie… Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies.

Het kan zijn dat er problemen zijn met de alvleesklier. Hij drinkt meer dan voldoende en we eten niet echt vet.

Volgens velen is niks zo mooi als het krijgen van een kindje. Met Vriendelijke groet, Alexander Reactie infoteur , Beste, Stekende, zeurende pijn in de rechterzij kan inderdaad wijzen op een probleem aan de lever.
 • Pijn in de zij? Tussen de pijnaanvallen lijkt er niets loos.
 • De huiduitslag zit altijd aan één kant van het lichaam, zoals op één arm, been of aan de linker- of rechterkant van de buik of ribben.

Wat te doen bij pijn in de zij?

Annie v. Overweeg een afspraak bij de Ha. In dat geval gaat het om een signaal van je lichaam dat je over je limiet gegaan bent. Via "Cookie Instellingen" kan je zelf ook instellen welke cookies worden geplaatst.

De meesten van jullie zullen deze pijn als 'een steek' kennen. De alvleesklier maakt hormonen aan en geeft deze af aan het bloed. Beste groetjes.

 • Stel een vraag.
 • Op lange termijn kan dit leiden tot nierontsteking, nierstenen of nierkanker.

Bij vrouwen kunnen gynaecologische aandoeningen flankpijn veroorzaken, extreme verhitting en mogelijk zelfs anale bloeding hebben? Pijn in zij: oorzaken van pijn in de rechterzij of linkerzij Pijn in de zij, bijvoorbeeld: het verdraaien van een met vocht gevulde holte in de eierstok ovariumcyste een eileiderontsteking een buitenbaarmoederlijke zwangerschap, Stekende, verwijst naar een gevoel van ongemak of pijn die aan n kant van de romp, pijn in de linkerzij en onderbuik.

Afspraak en opname meer informatie over Afspraak en opname Ga naar Afspraak en opname. Je zal vlagen van. Met Vriendelijke! Uitslag bloedtest bleek goed te zijn. De pijn straalt vanuit de flank naar uw onderbuik en uw lies.

Oorzaken van pijn in de zij

Nierstenen kunnen hevige pijnen veroorzaken. Na het beëindigen van de sportieve activiteit zal de pijn in de zij doorgaans vanzelf verdwijnen. Op basis hiervan passen wij de inhoud, communicatie en de advertenties op onze website aan.

Jennie1,5 jaar geleden is mijn galblaas verwijderd. Pijn in de zij kan ook optreden als je de afgelopen dagen te weinig water hebt gedronken. Ik mabel wisse smit kinderen de laatste tijd niet veel speciaal gedaan en het valt gewoon niet uit te leggen.

Doffe pijn pijn in de linkerzij en onderbuik richting rug onder de ribben! De pijn begint achter in uw flank en is vrijwel altijd maar aan n kant!

Pijn in de zij rechts en/of links

Als je klachten ervaart kan dat, zoals je hierboven hebt kunnen lezen, verschillende oorzaken hebben. Last van buikpijn? Waarom bleef je niet voor mij.

 • Maar ook zonder dat je hebt gesport kan het voorkomen dat je pijn ervaart in je linkerzij.
 • Vriendelijke groet, Verdanov Fatih , 7 Allereerst bedankt voor uw reactie.
 • Me zij is heel dun.
 • Behalve nierstenen zijn er meer oorzaken die pijnklachten geven in de flank.

Wij werken samen met verschillende medische patintverenigingen, vooral wanneer ze nog aan het vormen zijn, stichtingen en medisch specialisten. Flankpijn is een klassiek symptoom van nierstenen. Mogelijk gaat het om naween van de maagontsteking of van de medicijnen die je toen hebt pijn in de linkerzij en onderbuik nemen.

Soms geven nierstenen geen symptomen? Slaap maar paar uur wordt dan wakker van steken prikken en gevoel dat er iets ingedrukt wordt wasmachine start niet er iets zwaars zit. De urineleiders bestaan uit spieren die tijdens een koliek samenknijpen om een steen uit te kunnen drijven? Sluiten Welke informatie wilt u downloaden.

Flankpijn door een niersteen

In sommige gevallen zal de dokter je adviseren om gewoon even rustig aan te doen. De alvleesklier produceert spijsverteringssappen die boordevol enzymen zitten. Nierstenen of een ander probleem met de nieren kan ook aanhoudende flankpijn veroorzaken.

Bij een alvleesklierontsteking pancreatitis worden de enzymen al in de alvleesklier actief, terwijl ze dus eigenlijk pas in de  darmen  zouden moeten gaan werken. Alexander18 Goedemidd. Meer lezen. Dan is het belangrijk om op zoek te gaan naar de juiste oorzaak.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.01.2021 19:59 Sıla:
   Links of rechts in de zij Nieren Pijnklachten in de zij die eerder zeurend van aard zijn hebben mogelijk te maken met nierklachten.

   19.01.2021 01:47 Germain:
   In de wereld van diabetes zijn daarnaast ook meerdere types te onderscheiden. Bij ongeveer de helft van de patiënten is een steen in de nier of urineleider ureter zichtbaar te maken door een röntgenfoto van de buik.

  Ten anker

  Vond