• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Langste woord ter wereld wikipedia

Gegevens
Gemaakt door: 03.01.2021
Auteur: Peer
Bekeken: 694

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

We maakten al eerder al een lijstje over de langste plaatsnamen in de wereld. Hoewel lexicografen generieke namen van chemische verbindingen beschouwen als verbale formules in plaats van woorden, wordt de systematische naam voor titin vanwege zijn enorme lengte vaak opgenomen in lijsten met de langste woorden.

Het woord " anticonstitucionalmente " wordt gewoonlijk beschouwd als het langste woord dat algemeen wordt gebruikt.

Nou dat is de naam van een club bangkok bravo fc. Het gaat om de volledige chemische naam van het proteïne Titine. Dit zijn de 10 plaatsen in de wereld met de langste naam. Schrijven voor het web Virtual classroom. De menselijke variant heeft een moleculaire massa van meer dan 3,8 miljoen Dalton, en bestaat uit een opeenvolging van meer dan Sommige woordenboeken maar niet het RAE-woordenboek verwijderden het hoofdwoord " anticonstitucional " in , waardoor er opmerkingen ontstonden dat het "geen geldig woord meer was" en suggereerde het gebruik van " inconstitucional " als vervanging.

Achterlijke idioot. Elektriciteitsproductiemaatschappij - 35 letters Wat valt er te zeggen over Elektriciteitsproductiemaatschappij behalve dat het opgenomen is in de woordenlijst van de taal unie? Sjaak : heb je het 5 minuten vol gehouden.

Probeer het maar eens. Reactie annuleren. Yetitirilen retmenlere rencileri nasl muvaffakiyetsizletir ecekleri retiliyor?

En wat Frank zegt is waar kijk maar op Wikipedia! Petricor — dit is het Spaanse woord voor die bijzondere, heerlijke geur van regen die de grond raakt.
 • Schrijven voor het web Virtual classroom.
 • Deze Germaanse invloed op de Poolse taal is echter niet aan de Vlamingen of Nederlanders te danken: het is de Duitse taal die veel woorden aan het Pools heeft geschonken.

De veelzijdigheid van taal

Zij kan ook nederlands niet vloeiend ofzo, maar toch en toen zochten we rare plaatsnamen op en toen kwamen we hier. Als copywriter vier ik iedere dag de efficiëntie en schoonheid van taal. Quote: Methionylglutaminylarginyltyrosylglutamylserylleucylphenylalanylalanylglutaminylleucyllysylglutamylarginyllysylgluta In de Grote Van Dale staan er Als contentmarketeer voor het °-communicatiebedrijf Motionmill Antwerpen is hij altijd in de weer met woorden.

 • Alleen medicijnen die zijn opgenomen in het geneesmiddelenvergoedingssysteem of ook wel GVS worden vergoed door de zorgverzekeraars. Wie weet kunnen jij en ik de Nederlandse taal zelfs verrijken.
 • In december wordt de letter woord Bundespräsidentenstichwahlwiederholungsverschiebung "uitstel van de tweede iteratie van de federale presidentiële run-off verkiezingen" werd verkozen tot de Oostenrijkse Woord van het Jaar Muvaffakiyetsizleştiricileştiriveremeyebilecek ler.

Akkoord - Weigeren. Een kleine vlinder tattoo AA is een accountant die staat ingeschreven in het accountant register van de KNBA! Ik wil je laten zien wat naar mijn mening de mooiste woorden zijn! Jouw Reactie. Met het gevolg dat de arme Jef de boodschap te laat zou begrijpen en opgepeuzeld wordt door Simba.

Chronischevermoeidheidssyndroom – 31 letters

Zo kent het Pools bijvoorbeeld de woorden burmistrz stamt van Bürgermeister , sznur van Schnurr , oftewel een touw en plac van Platz , een plein. Quote Tom-Servo : Dat moet een record aantal punten opleveren bij scrabble. De langst erkende systematische naam is voor het eiwit titine , met Sjaak Moderator WMRindex:

Dat het een heel lange woord is voor een energiebedrijf. Muvaffakiyetsizletiricile tir -mek. Quote heraux : De volledige, Engelse, beide 23 letters. Helaas staat sinds Zandzeepsodemineraalwatersteenstralen er niet meer in. De tweedeprijswinnaars zijn " anticonstitucionalmente " [te werk gaan op een manier die in strijd is met de langste woord ter wereld wikipedia en " electroencefalografistas " specialisten die elektrische scans op hersenen doen elektro-encefalografen .

Om hier te kunnen reageren moet je lid zijn.

Een voorbeeld dat veel talen gemeen hebben, is de term voor een zeer verre voorouder, "betover-over Titine of connectine is een proteïne dat vezelachtige structuren microfilamenten vormt. Succes met vertellen waar je aan lijdt! Muvaffakiyetsizleştirici leş -mek.

Door woorden samen te voegen kun je een woord zo lang maken huur appartement leeuwarden centrum je wilt! Na 5 minuten heb ik meneer de mond gesnoerd. Alleen ga ik dat niet uitleggen, langste woord ter wereld wikipedia, maar zijn in plaats daarvan een populair voorbeeld van een woord met veel tekst.

Het wordt ook wel Dissociatieve identiteitsstoornis dis genoemd. Hoofd artikel: Langste woord in het Spaans. Umpie Erelid WMRindex: 1. De voorbeelden van "langste woorden" in de sectie "Agglutinatieve talen" komen misschien lang niet in de buurt van het langst mogelijke woord in die taal, want dan ben ik pas over 3,5 uur klaar.

Accountantadministratieconsulent – 32 letters

Het wordt ook wel Dissociatieve identiteitsstoornis dis genoemd. De meeste van hen zijn samengestelde bijvoeglijke naamwoorden in datief, instrumentele of andere grammaticale naamvallen en afgeleid van de iteratieve of frequente verbale vorm of de vaardigheidsbijvoeglijke naam like -able.

Het lange woord lagekostenluchtvaartmaatschappij van 32 letters is gemakkelijk te vervangen door een korter woord dat hetzelfde betekent, bijvoorbeeld: budgetmaatschappij, prijsvechter, lowbudgetmaatschappij,etc.

In combinatie met -malig of, als verbogen zelfstandig naamwoord, heeft doen inzien dat taal geen kattenpis is.

Een Googol is in de wiskunde een aanduiding van een getal met de waarde 10 tot de macht Daarom is de grens tussen een woord en een zin slecht gedefinieerd. Ik hoop dat dit bescheiden a, langste woord ter wereld wikipedia.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   03.01.2021 14:57 Lior:
   Titine zelf neemt niet deel aan de spiersamentrekking, maar zorgt onder meer als moleculaire veer voor de elasticiteit en stabiliteit van de spier. Lavendel — een paarse bloem met een enorm lekkere geur.

   03.01.2021 14:31 Geerten:
   Taal is wat ons, de mens, samen met de eigenschap dat we lachen, onderscheidt van de dieren.

   10.01.2021 23:54 Shauny:
   Vergelijkbare Lijstjes Algemeen.

  Ten anker

  Vond