• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Weersvoorspelling lago maggiore verbania

Gegevens
Gemaakt door: 02.03.2021
Auteur: Gulsum
Bekeken: 747

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De rest van het jaar liggen deze cijfers iets lager. Het blijft vandaag zonnig en droog in Verbania.

Wind: NW 1. Het is deze maand 23 Dagen droog in het Lago Maggiore en gemiddeld sneeuwt het 6 Dagen in januari. De gemiddelde jaartemperatuur voor Lago Maggiore is 20°C en er valt in een jaar tijd mm regen.

WNW 1 1. Het weercijfer is gebaseerd op een algoritme dat is gecreërd door onze meteorologen en bevat variabelen als zonuren, gevoels temperatuur, wind, neerslag en wolken.

Herfst klimaat Stresa sep-nov In de herfst is het in Stresa gemiddeld 9C. Gemiddeld is het maximaal 21C in juni in Lago Maggiore en minimaal rond de 11C. Weet je je pincode s niet meer. Gemiddeld is het maximaal 4C in december in Lago Maggiore weersvoorspelling lago maggiore verbania minimaal rond de -2C. Gemiddeld is het maximaal 21C in juni in Stresa en minimaal rond de 11C.

Gemiddeld is het maximaal 3°C in januari in Lago Maggiore en minimaal rond de -3°C. Maan onder uur.

Temperatuur

Het is 62 dagen droog in de winter. Met de lange donkere avonden en nachten is het deze week extreem genieten in het noorden van Scandinavië waar het poollicht zich van zijn machtigste kant laat zien. Gemiddeld is het maximaal 3°C in januari in Lago Maggiore en minimaal rond de -3°C. WNW 1 1. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar. Gemiddeld valt er in deze periode meer dan honderd millimeter neerslag per maand.

 • De oppervlakte van Stresa is km². De gemiddelde jaartemperatuur voor Stresa is 20°C en er valt in een jaar tijd mm regen.
 • OZO 1 1.

Er valt in januari op 2 Dagen neerslag met een totaal van 13 mm. Deze moet u altijd weersvoorspelling lago maggiore verbania u hebben. NNO 1 1. Gemiddeld is het maximaal 21C in juni in Lago Maggiore en minimaal rond de 11C.

Zoveel zelfs dat er op minder dan vijftig kilometer van het meer enkele skigebieden te vinden zijn! Gemiddeld is het maximaal 23C in juli in Stresa en minimaal rond de 13C.

Het weer nu in Verbania

De uitgebreide weersverwachting voor Verbania. Zoveel zelfs dat er op minder dan vijftig kilometer van het meer enkele skigebieden te vinden zijn. De gemiddelde jaartemperatuur voor Stresa is 20°C en er valt in een jaar tijd mm regen.

Veelgestelde vragen Waar ligt Stresa. Het bovengenoemde geldt ook voor kinderen van alle leeftijden. Beschrijf je ervaring met het weer:. Hotels en appartementen in het Lago Maggiore Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Weersvoorspelling lago maggiore verbania. Gemiddeld is het maximaal 23C in juli in Stresa en minimaal rond de 13C. Gemiddeld is het maximaal 13C in april in Stresa en minimaal rond de 4C.

Luganomeer

Uitstekend Goed Matig Slecht. Een trui of een vest meenemen tijdens een late wandeling is dan ook geen overbodige luxe. De verschillende stromingen in het meer zorgen er echter wel voor dat de watertemperaturen in het meer erg kunnen verschillen per plaats en per strand.

Alle reizigers die vanuit Nederland naar Italië reizen moeten bij aankomst een negatieve COVID-test kunnen overleggen die niet ouder is dan 72 uur vóór aankomst. Er valt in januari op 2 Dagen neerslag met een totaal van 13 mm.

Het blijft vandaag zonnig en droog in Verbania. Je e-mail komt niet bij de review te staan en wordt niet doorgegeven aan derden. Weersverwachting in Verbania stad. Het is deze maand 20 Dagen droog weersvoorspelling lago maggiore verbania het Lago Maggiore en gemiddeld sneeuwt het 3 Dagen in november, weersvoorspelling lago maggiore verbania.

Er valt in januari op 2 Dagen neerslag met een totaal van 13 mm. Uitgebreide regenradar. Reis en verblijf Reisorganisaties Accommodaties Vliegtickets. Druk: 1. Er valt in totaal 91 mm neerslag op 34 dagen.

Meld je aan voor onze gratis weermail en ontvang elke ochtend een e-mail met de weersverwachting voor de komende dag.

Beste reistijd Lago Maggiore, Italië

Daar kun je de klimaattabellen zien waarin klimatologische gegevens staan zoals de gemiddelde maximumtemperaturen, minimumtemperaturen, aantal millimeter neerslag per maand en hoe vaak de zon schijnt.

Beschrijf je ervaring met het weer:. Er valt in april op 13 Dagen neerslag met een totaal van 42 mm.

Er valt in maart op 6 Dagen neerslag met een totaal van 34 mm. De gevaarlijkste plekken langs deze weg worden aangegeven met borden. Er valt in april op 13 Dagen neerslag met een totaal van 42 mm.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   06.03.2021 22:48 Seraya:
   We tonen het actuele weer per uur tot 48 uur vooruit , het weerbericht voor de vandaag en morgen en de 14 daagse weersvoorspelling.

   03.03.2021 02:16 Hermina:
   Neerslag: 0 mm.

   10.03.2021 05:49 Demelza:
   Vliegtickets naar het Lago Maggiore Via onze onderstaande partners vind je de goedkoopste vliegtickets naar het Lago Maggiore. De Maan:    Moonrise  , Maansondergang  , Maanfase: wassende maan     Geomagnetisch veld:  onstabiel.

  Ten anker

  Vond