• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Netflix wil niet laden

Gegevens
Gemaakt door: 27.10.2020
Auteur: Kevser
Bekeken: 558

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Dat kan anoniem of met een Disqus account. Kies als volgt een ander draadloos netwerk: Druk op het apparaat op de knop Home.

Probeer Netflix opnieuw. Michel van 't Klaphek 15 mei , Om deze te plaatsen vragen we je om een gebruikersnaam en email in te vullen. Deze kan je helpen bepalen of je router correct is ingesteld voor communicatie met de overige apparaten in je thuisnetwerk.

Gr, Arie Als ik de gegevens op de  ondersteuningspagina  van de Wc lijkt het mij dat de Wc op Android draait.

Kies als eerste voor cache legen? Lees dan onze complete privacy statement hier. Of is er een bug in de sony firmware.

Selecteer Ja ter bevestiging, netflix wil niet laden. JanBel   Heb dit probleem al iets langer dan 2 weken en heb mondmedicentrum den bosch kosten sms van TN gekregen dat het bij de update van eind oktober opgelost ging zijn.

Je kunt het probleem mogelijk onmiddellijk oplossen door je settopbox opnieuw op te starten. NL FR.

Stefanie Katzenbauer

Hey iPhone-gebruiker! Hier vind je niet alleen of Netflix een storing heeft, maar ook nog allerlei andere diensten. Terug naar homepagina. Start je thuisnetwerk opnieuw op.

Breng het apparaat naar het huis van de buren of een vriend en probeer daar een titel te streamen. Word nu lid van Netflix Inloggen.

Buitenshuis en iets vergeten opnemen. Ken het probleen en hoop dat het met de update wanneer naar android 8 wordt veholpen, netflix wil niet laden. Vind ons ook op Snap. Als je zojuist een account hebt aangemaakt probeer dan in te loggen! Je kunt Netflix zeven dagen per week tussen en uur bellen op Geef het deactiveringsscherm weer door de volgende reeks in te voeren met de pijlknoppen op de afstandsbediening van het apparaat:. Bevestigingsmail verstuurd!

Wat zegt Netflix zelf over het oplossen van een storing?

Wil je advertentie- en trackervrij Computertotaal. Beschrijf je probleem. Netflix werkt niet? Als ik van de app de updates verwijder dan doet netflix het weer moet wel opnieuw inloggen.

Neem contact op met je internetprovider voor verdere hulp als je geen andere internetverbinding kunt gebruiken. Iemand anders dit probleem.

Maak je verbinding via een draadloze router die is aangesloten op je modem en kun je nog steeds geen verbinding maken nadat je je netwerk opnieuw hebt opgestart, probeer dan je router te omzeilen, netflix wil niet laden. Hulp bij het apparaat terugzetten naar de fabrieksinstellingen.

Je Apple TV opnieuw opstarten?

Voor de hand liggende oplossingen

Dan zou het ook nog kunnen dat Netflix een storing heeft. Vernieuw verouderde Netflix-gegevens op je iOS-apparaat door de app te resetten. Steek de stekker van je Roku weer in het stopcontact. Dat kan een fout in de browser zelf zijn, of een plug-in die in de weg zit.

Als je titels kunt streamen via een andere internetverbinding, om hulp vragen bij potentile problemen met de netwerkconfiguratie. Ga naar Apps, netflix wil niet laden. Als je deze stap niet kunt bellen met whatsapp gratis We adviseren je om zo mogelijk je settopbox rechtstreeks op je modem aan te sluiten. Bedoelde u:. Hiermee sluit je volledig uit dat je draadloze router problemen met de netwerkverbinding veroorzaakt.

Livechat starten. Een winkel zoeken Een winkel zoeken Zoeken.

Netflix storing

Hopelijk zien we beterschap bij een volgende update. Ik heb dit enkele weken geleden telefonisch vermeld. Maak je verbinding via een draadloze router die is aangesloten op je modem en kun je nog steeds geen verbinding maken nadat je je netwerk opnieuw hebt opgestart, probeer dan je router te omzeilen.

Misschien heb je de oplossing al gevonden in simpelweg even je router resetten en Netflix afsluiten en opnieuw opstarten. Schakel de streaming mediaplayer weer in en probeer Netflix opnieuw te openen. Netflix, onze vertrouwde streamingsvriend op druilerige dagen, netflix wil niet laden.

Lees het Apple-ondersteuningsartikel over Beperkingen begrijpen als je problemen ervaart tijdens dit proces of meer wilt weten over beperkingen op je iOS-apparaat.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   30.10.2020 16:31 Alissa:
   Je kunt beter contact opnemen met degene die het thuisnetwerk heeft ingesteld en vragen hoe je de routerinstellingen opnieuw moet instellen of configureren.

   02.11.2020 17:18 Seger:
   Je antwoord is geplaatst!

  Ten anker

  Vond