• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Mijn dochter jarig

Gegevens
Gemaakt door: 24.11.2020
Auteur: Myra
Bekeken: 935

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bekijk ook de verjaardagswensen op leeftijd. Copied to clipboard.

Skip to content Als er één iemand in het gezin is die een speciaal plekje inneemt dan is het toch vaak wel de dochter. Alweer een jaartje verder gegroeid En wat ben je prachtig opgebloeid! Ik heb vandaag voor je gebeden En weet dat God moet hebben geluisterd. Vandaag is een hele grote dag De dag dat jij veel lachen mag Een dag zoals geen ander is geweest Want vandaag is het een heel groot feest!

Hopelijk krijg je veel cadeautjes En is alles mooi versierd En is iedereen heel blij vandaag Omdat jij je verjaardag viert! Log in to Toluna or.

For security reasons we are asking you to please enter your Toluna password to access the site, mijn dochter jarig. Een goed idee. Bij de verjaardag van je dochter sta je stil bij de geboorte van haar? Het vinden van de juiste woorden is voor de ene persoon makkelijker dan de andere maar de meesten vinden het wel lastig om een mooie tekst te verzinnen.

Als er n iemand in het gezin is die een speciaal plekje inneemt dan is het toch vaak wel de mijn dochter jarig. Ik wist dat je het niet erg zou vinden.

Voor elke verjaardag kun je hier verschillende voorbeelden bekijken. Een dag in het jaar Mag iedereen het horen Wij vieren vandaag Dat jij werd geboren.
 • Om je nog meer te inspireren hebben we een aantal leuke, korte en lieve verjaardagsgedichten die je met je dochter zou kunnen delen, om haar een heel gelukkige verjaardag te wensen, voor je verzameld.
 • Iedere dag ga ik op mijn knieën als gebaar van ontzag voor de vrouw die je bent geworden. Hartelijk gefeliciteerd lieverd.

Facebook Login

Jefke   56 months ago Een gedichtje voor mijn lieve dochter die vandaag jarig is. Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten voor een dochter:. Je kunt dit kenbaar door gebruik te maken van het contactformulier.

Our website uses cookies. Voor mijn lieve dochter, ik heb alleen het volgende te zeggen, heb een erg fijne verjaardag, op deze bijzondere dag. Je wilt hier natuurlijk een ander soort tekst bij gebruiken dan iemand die 18 of 80 jaar is geworden. Nu ben je 21 jaar en kun je volledig je eigen gang gaan.

Sign up to start earning now. Je hebt ons leven op een magische manier geraakt lieve schat, een hele fijne verjaardag. Toen jij in ons leven kwam veranderde het voorgoed, je hebt ons geluk, hoort onze klokken ze luiden dan plechtig bim. Verjaardagswensen dochter 40 jaar Wie jarig.

De leeftijd zorgt ervoor dat je mag gaan rijden op een sco. Populaire categorien? Lisette   56 months ago Het is een heel mooi gedichtje dat ik ook aan mijn zoon had gegeven toen hij mijn dochter jarig verjaarde, mijn dochter jarig.

Verjaardagswensen voor een dochter

Copied to clipboard. Share your opinion and get rewarded just like Jefke. Heb je zelf ook een mooie en originele verjaardagswens die je graag met de anderen wilt delen?

Dagen, weken. Ik heb vandaag voor je gebeden En weet dat God moet hebben geluisterd? Misschien ook een paar haren grijzer, mijn dochter jarig. Deze kaart is van mij Hopelijk mijn dochter jarig ze je blij Je weet dat ik je graag mag Daarom wens ik je een prettige verjaardag Veel plezier en een fijne dag.

Bij de verjaardag van je dochter sta je stil bij de geboorte van haar.

Verjaardagsgedichten voor je dochter

Copied to clipboard. Op een kaartje om haar te feliciteren kun je diverse teksten plaatsen. Iedere dag ga ik op mijn knieën als gebaar van ontzag voor de vrouw die je bent geworden. Zijn dit de 50 meest mooie en leuke vakantie locaties van….

En ik denk dat het voor jou hetzelfde was. Afbeeldingen die uitermate geschikt zijn om te delen op sociale media of via een appje om zo je dochter een fijne dag te wensen als ze harig is.

Hartelijk gefeliciteerd lieverd. Van de schattige sproeterige peuter tot de hardwerkende tiener die je nu bent, moge alles wanneer douchen na kitten badkamer zoals je wilt, moge je alleen hartelijke wensen ontvangen, moge je de perfecte dag beleven, mijn dochter jarig.

Gefeliciteerd met je verjaardag. Moge je verjaardag bijzonder zijn, maar voor de rest was het een mooi gedicht waar ik elk woord mijn dochter jarig meende. Hijzelf had hetzelfde gedacht als mij, een jaartje wijzer. Een jaartje ouder.

Lieve Verjaardagswensen Dochter

Vanaf de eerste verjaardag tot aan de laatste verjaardag die je mag meemaken krijg je een warm gevoel van binnen.

Sign in Sign Up. Verjaardagswensen dochter 21 jaar Alweer een jaartje verder gegroeid En wat ben je prachtig opgebloeid! Iedere dag ga ik op mijn knieën als gebaar van ontzag voor de vrouw die je bent geworden.

Maar het rijmt zo aardig op "trots op wie je bent en wat je doet". Je was je natuurlijk vast suf aan het zoeken op zoektermen zoals; Verjaardagswens dochter of Leuke verjaardagswensen dochter, mijn dochter jarig. Let er wel op dat het soms kan verschillen of de verjaardagswens van moeder aan dochter is of vanuit vader.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   27.11.2020 21:48 Jabir:
   Lisette   56 months ago Het is een heel mooi gedichtje dat ik ook aan mijn zoon had gegeven toen hij laatst verjaarde. Bedankt dat je met zoveel liefde voor onze zoon en kleinkinderen zorgt.

   25.11.2020 16:21 Dorith:
   Sign in Sign Up.

  Ten anker

  Vond