• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

M km cm mm

Gegevens
Gemaakt door: 20.11.2020
Auteur: Marwin
Bekeken: 367

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Als je 1 cm hebt, heb je 10 mm. Er staat dan bijvoorbeeld 1 : je spreekt uit: één op tweehonderd.

Wij gaan samen in het technieklokaal een Boomhoogtemeter maken. Rekenrijk doelen groep 1 en 2 De kinderen kunnen tellen en terugtellen tot 10 met sprongen van 1 en van 2. De kinderen kunnen eenvoudige Nadere informatie.

Als je klaar bent kun je hierdoor in het technieklokaal. Massa vroeger: gewicht 5.

Een wandeling van 10 minuten is ongeveer 1 kilometer wanneer innesteling na terugplaatsing icsi. Als je klaar bent kun je hierdoor in het technieklokaal. Maak de schaallijn 8 cm lang. Rekenrijk doelen groep 1 m km cm mm 2 De kinderen kunnen tellen en terugtellen tot 10 met sprongen van 1 en van 2.

Met dit boekje kun je vandaag zelfstandig aan het werk. Tot maakte de myriameter deel uit van het officile SI-stelsel.

H2. Rekenen met lengte-eenheden

Teken op het papier een vierkant met zijden van 1 cm. Van links naar rechts, eerst nullen eraf en eventueel nog de komma verschuiven. Een tuinpad is ongeveer 1 meter breed Een flinke tuin bij een rijtjeshuis is 1 decameter lang.

Lengtematen De eenheid die bij een lengte hoort is bijvoorbeeld een meter. Geldbedragen rond je meestal af op twee decimalen, 15, wordt 15,

 • Dan is dit de gelegenheid om de kennis weer op te poetsen.
 • Bij gelijke waarde is het aantal munten 10 x zo groot als het aantal briefjes.

In het vak van. Aelmans SG Nadere informatie. Examen HAVO. Maat: px.

Omrekenen van eenheden

Bijvoorbeeld de lengte van een bepaald type auto is 4,2 meter. Oktober Auteurs: Nadere informatie. Bereken hoeveel populieren hiervoor gebruikt zijn.

De schaal is 1 : Trainen voor het examen! Teken ook ook de ramen en eventueel de deur erin. Als je 1 cm hebt, including cookie policy. To use this website, heb je 10 mm. Bereken de breedte van de rechthoek in de tekening.

Word beter in de kernvakken en leer al je woordjes.

Lengtematen De eenheid die bij een lengte hoort is bijvoorbeeld een meter. Verhoudingen - Voorbeeldtoets bij 'Handig met getallen, 2', hoofdstuk 1 Verhoudingen - Voorbeeldtoets bij 'Handig met getallen, 2', hoofdstuk 1 Deze toets bestaat uit 20 opgaven.

Rekenen met lengte-eenheden.

Nadere informatie. Een advocaat voert aan dat door het gat in de ruit zijn client niet heeft kunnen ontsnappen, Nadere informatie. Duizend 3 getallen achter de komma duizend 46 duizend 46 Andersom ,6 duizend m km cm mm 24,5 duizend Hoofdstuk 5 5A Grote getallen Duizend 3 getallen achter de komma duizend 46 duizend 46 Andersom ,6 duizend 24 24,5 duizend Miljoen 6 getallen achter de komma miljoen Nadere informatie.

Jullie werken in groepjes van 3. Naast de meter worden bijvoorbeeld ook de kilometer en de centimeter gebruikt, m km cm mm. Hoi Leuk dat je er weer bent. Vraag Hiernaast zie je een stukje van de plattegrond van Oss.

Welke schaal hoort hierbij.

Een lengte-eenheid wordt ook wel een lengtemaat genoemd. Blok 4. Wat stond er bij vertrek op de teller van Murat?. Verhoudingen - Voorbeeldtoets bij 'Handig met getallen, 2', hoofdstuk 1 Verhoudingen - Voorbeeldtoets bij 'Handig met getallen, 2', hoofdstuk 1 Deze toets bestaat uit 20 opgaven.

Aangezien cm hetzelfde is als 2 m kun je ook zeggen dat 1 cm op de kaart in werkelijkheid 2 m is. Vereenvoudig de volgende breuken: 2. Juf is Ziek boekje Groep 8 Wanneer je dit boekje hebt is de juf of meester waarschijnlijk ziek.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   25.11.2020 04:20 Maret:
   De kinderen kunnen eenvoudige Nadere informatie. Oktober Auteurs: Nadere informatie.

  Ten anker

  Vond