• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kaartjes tram amsterdam kopen

Gegevens
Gemaakt door: 12.01.2021
Auteur: Gerrit-Jan
Bekeken: 629

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Klik op "Prijs opbouw" voor meer prijsinformatie. Je kaart is gemakkelijk te gebruiken. Het is de eerste keer dat het GVB een ontwerpbureau inschakelt voor deze opdracht.

Sinds 24 juni is het in de bussen van Arriva in heel Nederland niet meer mogelijk om met contant geld een kaartje te kopen. Algemene leeftijdsgrens van kinderen in het OV Kinderen tot en met 3 jaar reizen gratis in het openbaar vervoer. Een los kaartje kan uitmaken in de prijs van je reis.

Met de OV-chipkaart reis je op saldo of met een speciaal product in het stads- en streekvervoer in heel Nederland. Je hebt hiervoor een persoonlijke OV-chipkaart nodig.

Duur:   1 - 5 dagen. In iedere fase hebben we de ontwerpen uitgebreid getest. RET-personeel is het spugen, schelden en bedreigen zat en is de incidenten zelf gaan bijhouden. Op het tabblad "Regionaal" vind je de informatie over het kopen van een los kaartje. Als je vragen hebt of als je kaart niet goed lijkt te werken kun je simpelweg naar een van de aangegeven ophaallocaties gaan of het nummer bellen dat op je mobiele voucher staat en om hulp kaartjes tram amsterdam kopen advies vragen?

Veel aandacht kreeg het samenspel tussen het touchscreen en de fysieke elementen. Een kosteloos reizend kind heeft geen recht op een eigen plaats. In de meeste gevallen is dit alleen nog met PIN of contactloos.

Andere cases

Een speciaal abonnement voor mensen met een visuele beperking Met Sentire reis je met een lager instaptarief in bus, tram en metro en in het openbaar vervoer over water.

Animaties op het scherm zorgen samen met goed getimede geluiden en oplichtende leds in de hardware voor een vloeiende flow door de interface. Een los kaartje kopen Voor het reizen met de bus, tram en metro kun je nog losse kaartjes kopen. Activeer je aanmelding via de link in je inbox.

Een los kaartje kan uitmaken in de prijs van je reis. Ga je met een grotere groep op pad?

  • De Kadowinkel, zoals de vestiging heet, is zeven dagen in de week open, tot eind dit jaar.
  • Koop e-ticket.

Wat waren de prijzen in voor bus, tram, de trams, kaartjes tram amsterdam kopen. Je betaalt per gereisde kilometer. Loskaartje met PIN betalen of nog met contant geld. Naam ontvanger. Ontdek Amsterdam op je eigen tempo en maak 1 tot 7 dagen lang dag en nacht onbeperkt gebruik van de met.

%TOTAL% resultaat voor '%QUERY%'

Of ga je een dagje weg met collega's, een schoolklas of met de hele club? En in sommige automaten kun je nog met contant geld betalen. Gemakkelijker je kaartje kopen.

Koop e-ticket We adviseren je om het e-ticket uit te printen. In Lage Vuursche staat sinds kort een historisch landgoed te koop: Klein Drakestein? Als je een kaart voor kinderen nodig hebt die langer dan 24 uur geldig is wordt aangeraden om meerdere kinderdagkaarten te kopen.

De metro ging al eerder over op cashlesseind volgden de bussen, kaartjes tram amsterdam kopen. Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.

Hoofdnavigatie

Wil je meer informatie over e-tickets bij Arriva? Het hoofddoel: snellere doorstroming. Voor het reizen met de bus, tram en metro kun je nog losse kaartjes kopen.

Losse kaarten Af en toe met de bus, ik wil gratis onbeperkt toegang. Onbeperkt reizen met alle trams, metro's en veerdiensten van de GVB in Amsterdam dag en nacht Reserveringskosten Niet inbegrepen, tram of metro. Dit kan vaak van te voren bij harde zinnen over liefde automaat of bij de chauffeur, kaartjes tram amsterdam kopen.

Reserveer dan een groepsreis. Duur:   4,5 uur. Ja. Klik op "Prijs opbouw" voor meer prijsinformatie. Reisadvies op maat.

GVB 2 x 1 uur kaart

Volledig scherm. Alleen bij enkele kaartautomaten op de metrostations en bij de RET Servicepunten kunnen mensen nog met contact geld een kaartje kopen. Kies je regio Alle producten, nieuwsberichten en wijzigingen in de site worden dan voor jouw regio getoond. Ja, ik wil gratis onbeperkt toegang.

Maak een account aan Bekijk je boekingen en blijf op de hoogte van onze fantastische belevingen! Andere trekken alles uit de kast met bijvoorbeeld pretpakketten.

Bekijk alle video's. Of laat een bericht achter.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0