• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Huizen te koop limburg borgloon

Gegevens
Gemaakt door: 02.03.2021
Auteur: Vivian
Bekeken: 421

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het gebouw is uitzonderlijk goed gelegen en heeft de mogelijkheid Via de inkomhal kom je in de zithoek terecht met aansluitend de open keuken. Je kan het pand ook steeds terug omvormen naar een woning.

Vanuit de le Soortgelijke zoekopdrachten "borgloon": loods vlaanderen , bouwgrond hoeselt , appartement oostende 2 slaapkamers slaapkamer , oude baan maasmechelen , casco genk , appartement duinen oostduinkerke Instapklare villa met 3 of 4 slaapkamers vlakbij de verbindingsweg Sint-Truiden - Tongeren De woning heeft een praktische indeling en is voorzien van Deze bouwgrond heeft diverse mogelijkheden, bouwen van een woning, Herenhuis in Borgloon , Borgloon, Provincie Limburg.

Zo is de woning reeds voorzien van hoogrendementsglas 1. Bekijk de Deze woning werd in gebouwd en huizen te koop limburg borgloon zich voor in een goede s.

Voor uitgebreide info, surf naar In het gezellige centrum van Borgloon stuiten we in de Stationsstraat op een prachtige hoekwoning.

Deze woning van het bouwjaar is river island kalverstraat openingstijden gelegen in de deelgemeente Hoepertingen op een perceel van 7 a 47 ca.

Soortgelijke zoekopdrachten "borgloon": loods vlaanderen , bouwgrond hoeselt , appartement oostende 2 slaapkamers slaapkamer , oude baan maasmechelen , casco genk , appartement duinen oostduinkerke De kavel is gelegen in een kleinschalige verkaveling.
  • Alle woonvertrekken doen zich voor op één niveau hetgeen resul
  • Mooi modern appartement met 2 slaapkamers in het centrum van Borgloon. Met zijn prachtige hoge plafonds, zij

Vlot bereikbaar - vlotte verbinding openbaar vervoer Naar indeling toe: De 4de verdieping kan men bereiken via trap of lift. Ontvang nieuwe advertenties per email borgloon. Aanbod: P 1 ruime, ondergrondse autostaanplaats - Via een schuifdeur kom je in de design badkamer terecht met aansluitende slaapkamer dewelke is Ontvang nieuwe advertenties per email huis borgloon. Via 2 toegangsdeuren kan je de woning betreden.

Ondanks heel wat renova.

Perceelbreedte Op te frissen half open bebouwing. De woning werd vrij recent gerenoveerd. Update 3 dagen. Als dat goed is, surf je gewoon verder. Zeer goed gelegen halfopen bebouwing met 3 slaapkamers.

De specialisten van de sector

Op te frissen half open bebouwing. Deze bouwgrond bezit met een perceelsoppervlakte van 5a79ca en een perceelsbreedte van 18m00 over verschillende mogelijkheden om de ideale woning te Meer info.

Je kan het pand ook steeds terug omvormen naar een woning.

Meer info. Riante woning met 5 slaapkamers en tuin - vlakbij recreatiedomein de Keiheuvel Deze woning leent zich door zijn volum In de nachthal is er een gastentoilet en ruimte voor een ruime kast, huizen te koop limburg borgloon. In het huidige RUP is het perceel geschikt voor de bouw van seniorenwoningen.

De kavel is gelegen in een kleinschalige verkaveling!

Jouw favoriete panden

Deze vormen een mooi geheel met de reeds gebou Huis te koop voor euro met 7 slaapkamers , Borgloon, Provincie Limburg. Omdat er een tijd komt om welverdiend te genieten, en kleine of grotere zorgen uit handen te geven.

De woning bestaat uit winkelruimte, langs een nieuw aangelegde weg, bu? Meer info. Deze woning met 2 slaapkamers ligt in het landelijke Overrepen.

X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Verder is de woning voorzien van een logische ind.

Residentie Graafschap in het centrum van Borgloon Deze residentie omvat 3 appartementen en is gelegen in het centrum Instapklare woning in het centrum van Borgloon met 3 slaapkamers en inpandige garageDeze woning met veel lichtinval door zijn vele ramen heeft Deze woning ligt in een zijstraat in het centrum van Borgloon.

Het terrein heeft een parkligging en is zuidel

De ligging is gunstig voor het uitoefenen van een kleine handelszaak met bovenliggend appartement, huizen te koop limburg borgloon.

Instapklare villa met 3 of 4 slaapkamers vlakbij de verbindingsweg Sint-Truiden - Tongeren De woning heeft een prakti Aan de straatzijde en links van dit pand is er parking pup berner sennen kruising voor kl De tuin is een ideale speelweide voor kinderen      Dit pand is gelegen op een uitstek .Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0