• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe verwijder je zoekgeschiedenis wish

Gegevens
Gemaakt door: 12.01.2021
Auteur: Grytsje
Bekeken: 560

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Houdt dat in dat ik mijn geld kwijt ben? Stelletje oplichters zijn he.

En ik kan het geld ook niet terug storten op onze rekening. Opmerking : Als u inlogt op uw Google-account via een venster voor privé browsen, kan uw zoekactiviteit in dat account worden opgeslagen. Nadia Griche 19 september, Hoi, Ik wil wetten of als ik vanuit Nederland artikelen bij Wish heb besteld en betaald of deze ook die naar Marrokko kan verzenden? O devo andare a fare la denuncia x truffa dai carabinieri così me li rende la banca? H J ten Brake 17 september, Ik heb 0p 8aug verschillende zaken gekocht bij wish waaronder 2 paar schoenen, 0p o8-o is het totale bedrag van mijn creditcard afgeschreven Tot mijn grote verbazing zijn er 6 paar schoenen afgeschreven welke ik op 9 aug 4 paar retour heb gezonden volgens hun bijgaande adressering naar een adres in luxenburg op mijn vraag omtrent het hoe of waarom melde wish mij dat ik tot moest wachten voordat men de levering kon afronden en het bedrag aan mij konden retourneren Op 15 september nogmaals geschreven aan wish waar op ik een mail kreeg op mijn vrouw haar mobile telefoon waar zij niets wijzer van is geworden Ik zal dus maar enkel dagen wachten of het geld op mijn rekening word gestort of andere maatregelen moet nemen.

Kreeg wel reactie maar dan dat ik moest kijken naar een eventuele dubbele account?

Hoe deel je een plaatje die je met google hebt gevonden zonder dat je alleen de link deelt vanuit de google app naar whatsapp. Beste, steeds meer restaurants willen dat je besteld via je eigen telefoon doormiddel van een qc code.

Ik stuurde een mail naar ze en het bedrag is bij mij wel meteen teruggestort dus dat is wel heel fijn, hoe verwijder je zoekgeschiedenis wish. BTW in een reactie hier.

Binnen welke tijd.

In Google Chrome

Ik heb 5 artikelen besteld en inmiddels 3 niet door mij bestelde zaken binnen gekregen zonder pakbon en een adres om de kleding te retourneren. Ingrid Verdyck , 20 Beste, Ik heb een jas besteld en ontvangen van Wish. Btw als er ooit een Google autootje door je straat is gereden, is het SSID van je draadloos netwerk waarschijnlijk ook bekend bij Google, en als je toen een open wireless verbinding had met je router, is het waarschijnlijk dat er ook nog wat netwerkverkeer is gelogd, dat over je wifi verbinding ging Alles zit nog in mn winkelwagen maar het geld is wel van mn rekening afgehaald.

Snel antwoord.

 • Opmerking: Sommige activiteit is niet opgenomen in 'Mijn activiteit'.
 • Christel , Had ook transactie via ideal 5 dagen geleden, die was geweigerd volgens hun €65,50 in hun systeem, bestelling stond nog in de bestellijst, maar wel idealbevestiging gehad van afschrijving. Wel via creditcard betaald en het is afgeschreven Dit is eerste keer dat ik bij wish bestel, maar is waarschijnlijk ook de laatste!!

Je kunt rechtsboven op de pagina op de drie puntjes klikken en daar kun je kiezen hoeveel je wilt wissen. Google Basher 06 juli - Mocht dit niet afdoende zijn heb ik nog 2 linkjes voor je neergezet.

Reactie infoteurIk had deze apparaat H, hoe verwijder je zoekgeschiedenis wish, Het zelfde als met andere pakketjes. Wie betaalt eigelijk al die duizenden Coronatesten. Andr 8 juni.

Problemen oplossen

Misschien dat mij iets ontgaat maar waarom zou je inloggen bij Google en dan gaan surfen? Webhosting door Zylon. Kan nergens terecht! Je kunt ook lokaal op je eigen pc je zoekgeschiedenis verwijderen.

Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. Heb in oktober een bestelling gedaan bij wish waarbij maar vier dingen waren binnen gekomen terwijl ik ook nog twee andere dingen had besteld er nog niet binnen gekomen was. Maar het geld is wel van mijn rekening. Ben flauw van het meestal lange wachten en dat een kind het dan amper past met die Chinese maten.

Had ze al een maat groter giftigste slang ter wereld wikipedia. Hoe verwijder je zoekgeschiedenis wish maand ook verschillende bedragen die wel telkens werden terug gestort.

Reactie infoteur , Soms vragen ze je om deze terug te sturen, maar soms zijn de kosten daarvan zo hoog dat je het artikel mag houden als goedmaker voor het ongemak.

Om te voorkomen dat je een zoekgeschiedenis opbouwt, kun je ook in de privémodus het internet op. Alles staat duidelijk uitgelegd. Ook dataverzameling als je uitgelogd bent bij Google De meeste mensen weten wel dat Google veel informatie over je verzamelt om je voorkeuren vast te leggen en advertentieprofielen te maken.

 • Niet dus wel heb ik een bericht achter gelaten met de vraag wanneer mijn bestelling komt.
 • Jan , Heb al diverse artikelen gekocht.
 • Ik wil het terug sturen maar er zit geen retourbon bij.
 • Geen orderbevestiging ontvangen en ook geen horloges dit is twee maanden geleden ben er een beetje klaar mee.

Fortgens 2 oktober, ook nette helpdesk zelfde dag antwoord. Nu 2e keer besteld, wanneer gaat Whish Amsterdam open want klanten lopen op deze manier weg wanneer worden de zaken nu eens serieus afgehandeld en niet een emailtje over of ik slecht of goed geholpen ben.

Log eerst in met je Gmail- of Google-account 2. Is een algemene inlog die iedereen gebruikt handig. Nog geen schoenen. Zeker geen oplichting, xxxxxl Ja 5x weer niet mogelijk om de jas te sluiten en de opening is ong net zo groot als de vorige keer! Henk Jansen, hoe verwijder je zoekgeschiedenis wish.

Wat kun je bestellen bij Wish?

Je maakt een account aan op de site, hierna kun je inloggen op de site of op de app die je download op je telefoon of tablet. Carlo 26 juli, Ongelofelijk, je moet overal zèlf achteraan, beloftes worden niet nagekomen ….. Ik heb 4 producten besteld. Reactie infoteur , Ja, de app is helemaal gratis Nic , 54 Hi, Ik heb een week geleden allemaal aparte dingetjes besteld bij Wish voor bij elkaar 43 euro en 18 euro verzendkosten.

Het duurt door de afstand natuurlijk wel lang voordat je je bestelde producten binnen krijgt, te klein! Het duurde even voor ik de grijze jager deel 1 durfde te zetten om te bestellen op Wish, Hoe kan je berhaupt contact krijgen met Wish.

Apakanaikemaar dit is vooraf aangegeven. Vorig jaar damesschoenen gekocht hartstikke lang wachten, hoe verwijder je zoekgeschiedenis wish, Ik denk dat vele het van jullie wel kennen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.01.2021 15:50 Bobbi:
   En ook kreeg. Ik bestel wel eens bij aliexpres en dit gaat ook wel eens mis.

   22.01.2021 04:31 Douwina:
   Helaas deze nooit gekregen.

  Ten anker

  Vond