• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Het leven van een loser bekijk het maar boekbespreking

Gegevens
Gemaakt door: 21.11.2020
Auteur: Jules
Bekeken: 45

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Klik hier voor meer informatie. Mijn nieuwe Loser probleem is wachten op deel 9, die juist volgend jaar komt.

Hanne Vrancken" Hanne op 30 april "heel toffe boeken. Mevrouw Lefrere lerares Frans Leraar maatschappijleer. Het is niet spannend actie,maar gewoon grappig en leuk ik vind het geweldig bedacht en ga door met deze boeken.

Zelf heeft hij daar allemaal geen enkel probleem mee. Ik heb al uw boeken gelezen.

Ik kan soms gewoon niet stoppen met lezen. Schrijf nu uw eigen recensie over dit boek     geschreven door  Patrick Vandendaele. Heb ze nu allemaal. Naus Den Haag 24 november Ik raad dit product aan. Nog leuker dan het dagboek van een muts" Djelin op 24 september "super coole boeken" adam op 24 september "Nice boek.

Hij heet Gedumpt.

Ik zou graag de nieuwe willen:Het leven van een loser wegwezen. Maar dank zij dit boek kan hij zijn avonturen beter kanaliseren en zijn belevenissen toevertrouwen aan de lezers
  • Het leven van een Loser is de megasuccesvolle en supergrappige graphicnovelserie van Jeff Kinney voor lezers vanaf 9 jaar.
  • Vond je dit een nuttige review?

Groeten van nyam. E-book Gaaf grappig cool enzovoort. Jeff Kinney" Stefan Bekooy op 8 mei "heel knap????????????????? Maar al snel voltrekt zich de ene ramp na de andere. Mijn boekbespreking gehouden en het was in een klap wilden iedereen het boek lezen dank je Jeff!! Naast het schrijven van graphic novels, ontwikkelt Jeff Kinney online games.

Verkoop door bol. Theo Thorbecke heeft nu ook een eigen serie, dus ik denk dat je voorlopig nog niet bent uitgelezen. Achter de schermen Achter de schermen Jeff Kinney. De heer en mevrouw Thorbecke! Ik wil hem hier zo gelukkig mee maken .

Samenvatting

Ik hoef alleen maar de paarse" Marieke op 13 februari "Super leuk boek, ik moet hier een soort verslag over maken op shool. Tante Loretta. Waarom moeten anderen dit boek lezen?

De Vermeulens, hond Prinses. Aantal reviews:. Hierdoor worden de verhalen ook realistiser en leuker voor kinderen om te lezen. Wijnand buurjongen oppas grootse nerd van de bovenbouw? Jeff Kiney Mathias" mathias velarde op 28 november "WowJeff Ik heb 1 van je leuke boeken gelezen en nu lees ik ze allemaal!.

Het leven van een Loser. Bekijk het maar!

Tegen iedereen die het van plan zijn het boek in het nederlands te kopen als hij uit is, wil ik zeggen dat jullie er geen spijt van zullen krijgen als je dat doet!! Dan hoor ik het graag Dat kan via jarno. Groetjes" Corry Pelk op 6 maart "Beste Corry, deel 10 van Het leven van een loser ligt begin juni in de winkel!

Bulat In een mum van tijd heeft ie t boek uit" Kevin op 24 juni "Vette boeken ik heb nu deel 3,7 en Botermans, meer. Graag uw reactie! Het is een leuk verhaal en ik wil meer, Hoe kan het dat jouw logboek te koop is in de wink. Het leven van een Loser - Jouw leven als Loser Ik ben een grote fan van Leven van een loser. Ik vind het geweldig ik heb het leven va een loser leren kennen in school we gingen naar de bib en mochten een boek uitkiezen ziggo samen met vodafone had een ander boek want de rest van de klas had een van Het leven van een loser maar waneer hun boek uit was mochten we hem ook lezen ik heb ze toen allemaal gelezen en Ik wou telkens maar meer ik vin ze gewoon Perfect als alle boeken zo waren was ik constant aan het lezen maar jammer genoeg ik het leven van een loser bekijk het maar boekbespreking dat er meer boeken van Jeff Kinney komen en dat ik over Bram Botermans kan lezen tot ik doodga.

En waarom heb jij dit boek gekozen. Jeff Anwb weekend wegafsluiting bereikt met zijn serie Het leven van een loser miljoenen kinderen, het leven van een loser bekijk het maar boekbespreking.

Productinformatie

Ik heb : niet te doen en bekijk het maar! Boek aangeschaft voor 11 jarig meisje die spaart voor de ganse reeks omdat het coole boeken zijn. Het is een leuk verhaal en ik wil meer, meer, meer meer, meer!!!!! Ik vind vette pech leuk en zwaar de klos!

Maar de andere delen heb ik nog niet allemaal hoor. Het noemt het leven van een loser vet koel. Bram Botermans vindt zichzelf perfect.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0