• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Harde zinnen over liefde

Gegevens
Gemaakt door: 22.12.2020
Auteur: Perry
Bekeken: 975

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ik kan er toch niks aan doen dat jouw IQ je schoenmaat niet overtreft? Tegen iemand zeggen die arm is: hier heb je geld, koop je er een leven mee.

Bewondering is jaloezie in zondagspak. Het is niet dat jij lelijk bent, maar ik zie er gewoon goed uit. Toegevoegd: 18 nov Kom jij met je vrienden? Ik maak geld sinds ik geloof in een tandenfee, ik sloeg jongens op hun bek en nam de tanden mee. Ik ben net als hulk niet omdat ik heel groot ben maar omdat ik je moeder smash.

Here I am. Ik ben niet arrogant, arrogantie is een minpunt en die heb ik niet. Je hoeft niet aan de boom te hangen om een eikel te zijn. Het zijn mensen zoa! Ramaekers Toegevoegd: 26 nov .

Leer eerst nederlands voordat je leert pissen. Van mij leer je meer dan van school.
 • Als ik na jou kijk mis ik me12e verjaardag.
 • Lana zegt:je kijkt in de spiegel de spiegel breekt door je lelijk heid Ceren zegt:omdat jij voor me stond.

Nieuwe dissende teksten, zinnen en spreuken voor haters en praters

Ga ergens anders schooltje spelen. Ga eerst groot worden, ga dan groot praten. Leuke tanden, heb je die ook in het wit? Je moeder is een plopkoek. Ik dacht dat ik lelijk was maar toen zag ik jou. Jaren van liefde worden in de haat van een minuut vergeten. Afwezigheid doodt liefde niet, tenzij ze al ziek was bij het afscheid.

 • Doe niet groot doe niet breed want ik ga door je heen. Toegevoegd: 4 aug
 • Mensen kunnen lelijk zijn, maar jij maakt er misbruik van! Toegevoegd: 17 okt

Ik lig op de grond en jou niveau is lager? Toegevoegd: 9 sep Toegevoegd: 6 okt Ik dacht dat je [vul naam van lelijk iemand in] was! Ik spaar natuurrampen Groei eerst wat groter, want ik steel de show Kom jij met je vrienden. Hoeveel kostte die pruik.

Anderen bekeken ook deze zinnen:

Toegevoegd: 21 nov Mattie is een mattie, snitch is een snitch een hater is een jaloerse prater die roddelt als een bitch. Vul hieronder jou zin in: Naam E-mail.

Hoop, doet je praten. In mijn zoektocht naar wijsheid, harde zinnen over liefde, is het geloof dat het goed komt, werd ik steeds stiller.

Racistisch zijn maakt je niet mooier hoor kk white girl. Toegevoegd: 17 okt Maar het besef dat je niets met je leven te doen hebt. Ik shine zo hard dat ik de zon mijn zonnebril geef?

En nog eens 110 leuke dissende zinnen en teksten voor je ex of iemand anders

Your face and my ass could be twins. As I am now, you'll never be. Van mij leer je meer dan van school.

 • Sorry dat ik laat ben, maar ik zie er wel goed uit
 • Toegevoegd: 1 feb
 • Ik ga naar de dokter voor mezelf, zo ziek ben ik.
 • Want Lukt school niet broer dan gaat het via drugs.

Ik geef je geen 2de kans maar een 3de vinger, harde zinnen over liefde. Je bent zo raar zelf alin wilt je nii. Toegevoegd: 17 okt Iets toe te voegen. Niet de hoeveelheid bepaalt de kracht van liefde, maar de intensiteit. Zet je maskertje af haloween is al lang voorbij. Stuur jouw zin in: Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Want Lukt school niet broer dan gaat het via drugs.

Racistisch zijn maakt je niet mooier hoor kk white girl.

Bekijk hier de zinnen en dissende uitspraken.

Wat je met liefde plant, raakt nooit uitgebloeid. Dissen over intelligentie Domheid is geen misdaad, dus je bent vrij om te gaan Ik ben niet slimmer dan jij, je bent gewoon dommer dan de rest Zombies eten hersenen, dus jij bent wel veilig.

Toegevoegd: 11 apr

Toegevoegd: 27 jan Toegevoegd: 4 aug Als ik terug in de tijd kon gaan, onbeantwoord verlangen daarentegen kan voor oververhitting en brandwonden zorgen.

Beantwoord verlangen naar liefde geeft warmte, had ik je ouders een condoom gegeven.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   29.12.2020 05:01 Annabella:
   Ik haat je niet, ik ben er gewoon niet blij mee dat je bestaat. Hermans Toegevoegd: 11 sep

  Ten anker

  Vond