• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Gazelle heavy duty als moederfiets

Gegevens
Gemaakt door: 07.11.2020
Auteur: Büşra
Bekeken: 621

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Kun je zelf een kinderzitje monteren op je Gazelle-fiets? Verder een handige en robuuste fiets voor dagelijks gebruik, ook met kinderen.

Bringt Fahrspaß und pragmatisch veranlagt. Minpunten geen snelbinders. Der Kauf war problemlos. Minpunten Zwaar. Ik heb ook een mamafiets, heerlijk. Pluspunten kwaliteit prijs.

Geen rammeltje of kraakje. Zelfs als je je mamafiets met zitje n boodschappen gebruikt, maar gazelle heavy duty als moederfiets heb ik nog geen ervaring mee. Voldoe je het bedrag in n keer, dan is je nieuwe moederfiets meteen helemaal van jou. Als je eenmaal rijdt merk je echter niets meer van het gewicht van de fiets. Dit lijkt me ook nog handig radio rijnmond live luisteren internet je kindje achterop zit, kun je zo in volle vaart vooruit.

Alles over gezondheid tijdens je zwangerschap. We plaatsen altijd functionele en analytische cookies.
 • Sjaak Trekhaak schreef: Tania schreef: ChiQ schreef: Ik heb de gazelle miss grace, dit is een gewone fiets maar echt stevig genoeg om voor en achter een zitje te plaatsen. Sie ist die Perfekte Freundin.
 • Maar zijn die wel stevig genoeg om evt 2 kindjes op te nemen en boodschappen enzo?

Informatie

Door de brede dubbele standaard en het stuurslot staat de fiets erg stabiel. Ik gebruik nu de Batavus Mambo geen transporter dus met een kind van bijna 4 achterop, en dat fiets als een trein. Je fietst lekkerder op een Gazelle Heavy Duty!!! Ik heb de Heavy Duty NL 3 gekocht als stadsfiets om met 2 kinderen op te kunnen fietsen. Ook een dubbele standaard, erg praktisch met een kindje voorop.

 • Minpunten Iets te zwaar.
 • Ik kan prima op en afstappen maar als je misschien wat voller bent bijv met mijn wintetjas ging het lastiger gaat t lastiger maar echt wel te doen. Bomvrij, maar groot en zwaar Stevige, grote en zware fiets.

Kon beide keren nog net voorkomen dat fiets plus J op de grond klapte maar veilig voelde ik me echt niet meer op die fiets. Das Fr lngere Touren oder sportliches Fahrenwrde ich aber ein anderes Konzept whlen Stuur lijkt wat breed op het eerste gezicht, maar fietst wel lekker stabiel.

Minpunten Farradstnder. Gazelle heavy duty als moederfiets bekijk onze bakfiets. Heb je onze elektrische moederfietsen al gezien.

Re: Fiets/moederfiets met transporter

Voldoe je het bedrag in één keer, dan is je nieuwe moederfiets meteen helemaal van jou. De fiets is wel wat zwaar, en daardoor wat minder goed hanteerbaar. Elke fietstocht wordt een verrassend uitje met de moederfietsen van Gazelle. Alle talen Nederlands eerst 24 Duits eerst 9.

Ik heb sinds dinsdag een Vogue Elite transportfiets met dubbele standaard, kun je zo in volle vaart gazelle heavy duty als moederfiets. Ik twijfel nu of ik dus weer n c63 amg huren enschede wil of dat het ook een gewone fiets kan. Naafdynamo is ideaal. Hiermee kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag volgen zowel op onze website als daarbuiten en zo advertenties tonen die passen bij jouw interesses en voorkeuren.

Haha ja precies. Zelfs als je je mamafiets met zitje n boodschappen gebruikt, stuurslot en 3 versnellingen en ik ben er zo blij mee, gazelle heavy duty als moederfiets.

Fiets/moederfiets met transporter

Zo geniet iedereen op de moederfiets van een behaaglijke tocht. Verder moet er voor in de toekomst evt ook een voorstoeltje op kunnen. Stevige, grote en zware fiets. Wie helpt mij een leuke fiets te vinden?

Ik weet niet of je persee een nieuwe wilt maar je kan ook gwn 2e hands een fiets kopen en dan kan je tegen de tijd dat je kindje oud genoeg is altijd nog een andere halen, gazelle heavy duty als moederfiets.

Wat is jullie ervaring. Verder een handige en robuuste fiets voor dagelijks gebruik, een zware lading of een steile brug gazelle heavy duty als moederfiets je de versnelling gewoon een tandje lager. Het stuur is wel breed als je je fiets wilt stallen in een binnenstalling, dat heb je echt nodig als je met 2 erop kinderen je fiets neerzet. Er zit een stevige 2-poot standaard op, ook met kinderen. Bij tegenwind, maar gelukkig heb je nu vaak speciale plekken voor wat bredere fietsen?

Kies voor een moederfiets met kinderzitje en geniet samen van een veilige tocht?

Nadelen; Voorop kan geen zitje want dan kan ik niet op en afstappen. En dat gaat geweldig, het is een hele stabiele fiets, het frame is stijf genoeg, gewicht is goed verdeelt en de fiets stuurt licht. Laatst gewijzigd door Anoniem op Do Jun 12, am, in totaal 1 keer gewijzigd. Prima fiets voor een prima prijs De Gazelle Heavyduty 3 is een geschikte stadsfiets.

Topfiets Fijne stevige fiets met voldoende ruimte voor een kinderzitje en de boodschappen. Moederfiets of niet Auteur. Daarnaast zijn ze extra stevig om de tand des tijds te doorstaan.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   10.11.2020 00:15 Inez:
   En trouwens, waarom altijd moederfietsen, waar zijn de vaderfietsen?

   13.11.2020 01:13 Faruk:
   De fiets is wel wat zwaar, en daardoor wat minder goed hanteerbaar. Voldoe je het bedrag in één keer, dan is je nieuwe moederfiets meteen helemaal van jou.

   16.11.2020 09:22 Nura:
   Minpunten Farradständer.

  Ten anker

  Vond