• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Camping de fierbois zoover

Gegevens
Gemaakt door: 01.03.2021
Auteur: Aleid
Bekeken: 606

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Diepte: Max. Less text.

Voor degenen die geen genoeg kunnen krijgen van het waterplezier, is er meertje waar je kunt vissen met een ligweide. Zwemshorts niet toegestaan T-shirts niet toegestaan Luchtbedden en opblaasdieren niet toegestaan Ouderlijk toezicht vereist.

Het reisgezelschap kan uit max. Er worden voorstellingen gegeven en er zijn attracties. Camping Parc de Fierbois. De staanplaatsen bevinden zich deels in het bos, deels op een open terrein met een rijke variëteit aan begroeiing. Erg ruime plekken.

Als je nog een tiental kilometer verder rijdt, zijn er nog meer kastelen te zien. Dichtstbijzijnde plaats: Ste Maure de Touraine - 6 km. Anderen bekeken naast deze camping ook Met apart gedeelte speciaal voor peuters. Aan het meer ligt het rechthoekige overdekte zwembad.

U kunt betalen met

Bekijk alle 19 vragen. Bekijk alle 14 tips. Goed schoon. Gereisd met jonge kinderen in augustus Neem contact op met onze reserveringsmedewerkers voor meer informatie.

  • Hier staan visuele technieken zoals 3D en 4D cinema centraal.
  • Vraag het Zoover. Als het tijd is voor een duik, ga dan richting het zwemparadijs van camping Parc de Fierbois en zoef van alle waterglijbanen.

Qua animatie was er niet veel, weinig bedjes en nauwelijks schaduw met 42 graden. De wc's camping de fierbois zoover nu al een paar dagen verstopt en vies!

Zwembad vies en groen water, maar doordat de camping ook half leeg was zal dat de reden zijn denk. Dichtstbijzijnde meer: Directe toegang? Staff parties loud until 3am.

Egeïsche Zee. Het meer is fantastisch, personeel vriendelijk. Wij hebben een stacaravan voor 4 personen type 5f geboekt bij Neckermann.

Als je het daar op moet verdienen Open: - Overzicht 6! Frankrijk Languedoc camping de fierbois zoover Roussillon Canet-en-Roussillon, camping de fierbois zoover. Wij vinden het jammer dat het nieuwe gehandicapten toilet zo laag is en dat er geen opklapbare beugels naast zitten bij de oude toiletten zaten die wel ,er staan ook op heel veel plaatsen paaltjes op de camping zodat je er met de rolstoel niet door kan ,dat vinden wij heel erg jammer nu moeten wij steeds omlopen!!.

Village Le Brasilia!

Parc de Fierbois blog

Foto's Video Plattegrond Ligging. Goed schoon. Open: - Camping Parc de Fierbois.

Vanaf daar wijzen borden de weg. Absoluut geen 5 sterren. Trapje zwembad los, mijn dochter kan niet los zitten dus moet zich goed vast kunnen houden de wastafel is ook iets te groot ze kan nu niet zo goed bij de kraan.

Bij het meertje van de camping kunnen ze zelfs in de bomen klimmen en tokkelen. Wilt u zeker zijn van openingstijden van de faciliteiten. Het zou ook hl fijn zijn als aan de andere kant een inklapbare camping de fierbois zoover zou zitten ,alsook bij de douche, adventure parc onvold o ende begeleiding.

We zijn morgen van tot geopend Bel ons via - 27 27 of stuur een bericht via Messenger. Klimbos, camping de fierbois zoover, Kabelbaan Onder toezicht Min.

Camping Parc de Fierbois

Lac de Chalain, Jura - Frankrijk. De staanplaatsen zijn ruim met veel privacy. Direct aan het zwembad, afgeschermd door een lage glazen wand, ligt het terras. Zin in een actieve vakantie?

Petra, Rapporteren. Drama Misschien moeten ze de afvalbakken bij de ingang vaker legen. Goed schoon.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0