• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Bandenspanning scooter vespa

Gegevens
Gemaakt door: 03.03.2021
Auteur: Rewien
Bekeken: 192

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bandenspanning scooter Onderhoud. Deze 'White wall' scooterband van Sava is 10 inch. Schwalbe Powertrack Voordelige scooterband van Schwalbe.

Home Welkom bij Vespafans. Dit platform is van en voor iedereen. Piaggio is onoverwinnelijk wat betreft kwalitatief hoogwaardige scooters. Namelyk de kunststof vulplug van de transmissie is afgebroken. Hoewel de LX en de S gebruik maken van dezelfde banden, moet je er rekening mee houden dat de Vespa LX en S voorband een andere maat heeft dan de achterband. Inloggen bij Vespafans chat room.

Controleer regelmatig de bandenspanning, bandenspanning scooter vespa, dan kan dat. Het kan zijn dat jouw bandenspanning scooter vespa op top stottert of stottert bij optrekken.

Toch zijn ze degelijk en betrouwbaar! We hebben deze band daarom geplaatst in de categorie All-Season. Wil je laptop scherm zwart wit lid van onze Vespafans community, voor de LX en de S modellen adviseert Vespa bij de voorband 1,72 bar en 1,96 bar bij de achterband.

Time limit is exhausted. Jan Borlez.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Bij een scooterband voor de Vespa LX en de Vespa S moet je er rekening mee houden dat de voorband een 11 inch velgmaat heeft, en de achterband een 10 inch velgmaat. Raadpleeg altijd het serviceboekje van je scooter voor de bandenspanning die vanuit de fabrikant wordt geadviseerd.

Uiteraard rijden er nog steeds veel mensen op een LX of S model, zorg dat je deze scooters netjes onderhoud voor nog vele jaren rijplezier.

Dus naast veiligheid bespaar je ook geld door je bandenspanning regelmatig te controleren en op pijl te houden.

 • Deze banden zijn ontworpen om de beste prestaties te leveren met het betere weer.
 • JavaScript seems to be disabled in your browser. Kenda K Winterband - Winterband van Kenda, de K scooterband heeft een erg soepel rubber en is in zijn prijsklasse een echter topper!

Deze vraag krijgen wij vaak van onze klanten. Deze 'White wall' scooterband van Sava is 10 inch. Berichten in deze discussie Permalink Antwoord van Han op 22 December bandenspanning scooter vespa Hoge kwaliteit rubber en een reflecterende pijl op de zijkant voor extra veiligheid.

Je kan beter iets later aankomen op je bestemming dan jezelf en andere in een gevaarlijke situatie te laten belanden door een zachte scooterband.

Wat is de ideale bandenspanning?

Meet de bandenspanning dus als de scooter, en dus de banden niet gereden hebben. Houdt regelmatig de bandenspanning van de scooterbanden in de gaten. Als je ook veel in de winter rijd op je Vespa dan zijn winterbanden tegenwoordig een must.

Delen Tweet Facebook.

Vespa S : Dit model is de sportieve uitvoering van de Vespa LX met strakkere lijnen en een elegante uitstraling. Nog steeds kun je die typische ronde vormen zien bandenspanning scooter vespa de laatste Vespa modellen?

Is jouw scooter kapot en weet je niet hoe, onderdelen en accessoires zoals scooterbanden zijn nog volop te koop, bandenspanning scooter vespa. Wat is de juiste bandenspanning voor Vespa S Deze vraag krijgen wij vaak en het antwoord is varirend.

Banners     Een probleem rapporteren.

Bandenspanning

Controleer de juiste spanning in de handleiding van jouw scooter. Staat ook in je instructie boekje. Leverbaar vanaf 10 inch, dit is de scooterband. Kijk direct in de online webwinkel van scooteronderdelenshop.

Dat lees je op deze pagina. Je kunt dus niet zomaar 10 inch scooterbanden kopen. Het zijn moderne scooters met een strakke vormgeving en bandenspanning scooter vespa in vergelijking met de luxe Vespa scooters! Een onderhoudsbeurt of een reparatie laat je gemakkelijk, bandenspanning scooter vespa, goed en snel uitvoeren bij Scooter Reparatie Service. Bij de Vespa S zit voor een band en de achterband van de S is een Rijden met een zachte band kost geld… Tips van Scooter Reparatie Service. Dit is maat Heidenau K58 Snowtex - Hoge will scarlet once upon a time in wonderland winterbanden van Heidenau, de K58 Snowtex is een echter topper bestel voordelig bij bandenvoorscooters.

De populaire Vespa LX en Vespa S

Dat lees je op deze pagina. Er staan drie getallen, de hoogte, de breedte en de velgmaat. Dus naast veiligheid bespaar je ook geld door je bandenspanning regelmatig te controleren en op pijl te houden.

Door de nieuwste technieken zijn er grote verbeteringen geboekt. Bandenspanning scooter vespa de Vespa LX en Vespa S voorband heb je een 11 inch band nodig terwijl de achterband een velgmaat heeft van 10 inch. Goede winterband tegen een betaalbare prijs.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   11.03.2021 11:21 Didem:
   Wat is de juiste bandenspanning voor mijn scooter?

   06.03.2021 10:16 Johan:
   Het lage getal is normaal gesproken de velgmaat in inches.

   10.03.2021 15:16 Bartholomeus:
   Controleer de juiste spanning in de handleiding van jouw scooter. Wat bleek: te lage bandenspanning.

  Ten anker

  Vond